פורסם 2003 ביולי 222 שנים מישהו יכול לתת הסבר בבקשה על המשחק?נ.ב. איפה לוחצים להורדת המשחק? יש רשימה ארוכה!
פורסם 2003 ביולי 222 שנים אתה לוחץ איפה שבא לך ואם זה לא עובד אז אתה נכנס עוד פעם ולוחץ על אחד אחר....זה משחק רשת בלבד (אין משימות ליחיד) מאוד מאוד ריאליסטי ככה שאם אתה יורה אז הגוף של השחקן ירטע אחורה לדוגמא...הוא די קשה אבל פצצה אם אתה אוהב COUNTER STRIKE...
פורסם 2003 ביולי 222 שנים גם יש אותו להורדה באתר של NVIDIA... ד"א זה משחק מעולה! הריאליזם במשחק הזה ברמה מאוד גבוהה ביחס למשחקים של היום......
פורסם 2003 ביולי 222 שנים וזה גם דבר שקצת מעצבן במשחק תוך שניה אחת של יריה בך אתה מת כמעט ןאיך לך כח והעיקר שנותנים לך איזה אלף כדורים (אתה יכול להוריד את כמות הכח של שחקן איזה אלף פעמים עם כל הכדורים) חוץ מזה המשחק טוב קצת מאד קשה להשיג את הסנייפר בו אבל אני הצלחתי (מן הסתם ;D )ואותי הוא דיי שעמם בעיקר בגלל שהוא קשה....
פורסם 2003 ביולי 222 שנים לא חשוב למה הוא קשה נוראבשבילך:כן הוא קשה בגלל שהוא מציאותי (הם לא שמים לך כוח לשחק איתו בכלל ישר מתים)במקרים נדירים אני מצליח להרוג..
פורסם 2003 ביולי 422 שנים LOL עד כמה דפוקים יכולים להיות אנשים? ??? ??? > למה הכוונה? ולזה הייתי קורא הודעת ספאם........ (להודעה של האיש הזה)
פורסם 2003 ביולי 422 שנים LOLעד כמה דפוקים יכולים להיות אנשים?גם לי זה נראה כמו הודעת ספאם....מי שלא יודע זה ה-IP של הסרבר הישראלי היחיד! הסרבר של גיימר212.143.21.215 ולנובים שבינינו כותביםopen "ip address" at console (tabבמציאות בנאדם חוטף כדור ונשפך על הריצפה שם זה בד"כ 2-3 כדורים עד שאתה מת אז זה ריאליסטי בצורה טובה מאוד...לדעתי משחק הפעולה הכי טוב שיש כרגע.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.