פורסם 2008 בדצמבר 1716 שנים שלום לכולם... לאחרונה התקנתי על המחשב שלי windows xp חדש באנגלית בנוסף לwindows xp הישן שהיה לי על המחשב בעברית... שניהם מותקנים על שתי מחיצות שונות בכונן... השאלה שלי היא כזאת - איך אני מוחק את הווינדוס הישן? ניסיתי לפרמט את המחיצה עליה הוא מותקן אבל זה לא נותן לי בטענה שזו מחיצת מערכת או משהו... הצעות? תודה מראש לעוזרים
פורסם 2008 בדצמבר 1716 שנים תן לי להבין מערכת הפעלה אחת יושב על c והשניה על ? ואיזה מהם אתה רוצה למחוק?ולמה עשית שטות כזאת יש היום מחליפי שפות יכלת להתקין וינדוס אחד אם 2 משתמשים שבאחד יהיה אנגלית ובשני עברית
פורסם 2008 בדצמבר 1716 שנים מחבר אחת על Cהשניה על Eאני רוצה למחוק את זאת של E...לא ידעתי שיש דבר כזה ולכן לא עשיתי זאת... אתה יכול להפנות אותי לתוכנה המדוברת?
פורסם 2008 בדצמבר 1716 שנים בקשר לתוכנה תרשום בגוגל windows xp multilingual אתה תמצא בטוחאני לא מבין אותך אתה מכניס דיסק של וינדוס מנסה למחוק את E ואתה מקבל שגיאה?
פורסם 2008 בדצמבר 1716 שנים מחבר כן... הוא כאילו מתחיל לפרמט ואז אומר שהוא לא יכול לפרמט בגלל שזה System Drive...
פורסם 2008 בדצמבר 1716 שנים תפקמרט במצב offline מבחוץ.שיטה מפורסמת לעשות את זה זה דרך דיסק התקנה של המערכת למשל.
פורסם 2008 בדצמבר 1716 שנים מדריך למה?כאשר אתה רוצה להתקין מערכת הפעלה יש לך אפרות של מחיקת מחיצות/פירמוט/קביעת מערכת קבצים/שינוי גדלי מחיצות בהתקנה עצמה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.