עבור לתוכן

היכן ניתן להשיג את הנייד הקטן הטוב ביותר -M912M GIGABYTE במחיר הזול ביותר?

Featured Replies

פורסם

אחרי שלא מצאתי את הדגם הספציפי שרציתי (901 SSD 20 gb asus) החלטתי מחוסר ברירה לבחור בנייד הקטן

והטוב ביותר שמבוסס על דיסק קשיח רגיל ומעבד ATOM חסכוני שמאפשר מקסימום זמן עבודה בהעדר שקע חשמל קרוב.

לטעמי הנייד הטוב ביותר (מבין אלו שעובדים באמצעות דיסק קשיח+ATOM) הוא m912m מתוצרת חברת gigabyte .

לצערי הוא גם היקר ביותר ,במיוחד גירסת ה-2gb ram:

http://zap.co.il/model.aspx?modelid=716070

מניסיון אני יודע שהמחיר המופיע ב-zap הוא לעיתים קרובות המחיר הגבוהה ביותר, ושהרבה פעמים ניתן להשיג מוצרים בחנויות\אתרים

שלא מופיעים ב-zap (ושלא מוכנים לשלם את דמי הסחיטה המופקעים ש-zap דורשים עבור הפרסום) במחיר הרבה, אבל הרבה יותר זול.

לכן,אני מבקש מכם להגיב אם אתם יודעים היכן ניתן להשיג את הנייד הזה במחיר יותר טוב(מכרזים\יבוא מקבילי וכיוצא בזה...)

פורסם

תערוך בבקשה את הכותרת כדי תבהיר את מהות השאלה שלך ואת המחשב המדובר, ולא תיראה כמו איזה שלט פרסום.

פורסם
  • מחבר

תערוך בבקשה את הכותרת כדי תבהיר את מהות השאלה שלך ואת המחשב המדובר, ולא תיראה כמו איזה שלט פרסום.

עצות נוספות על מנת לזכות להתיחסות כאן יתקבלו בברכה.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

כמו שאמרתי ,ניתן בדרך כלל להשיג את אותם מוצרים במחירים טובים יותר מאשר אותם חנויות שמופיעות בזאפ תמורת תשלום מופקע עבור

הפרסום המפוקפק באתר הזה:

http://www.pc365.co.il/cat.aspx?cat_id=460

פורסם

שניידר מפרסמים ב-ZAP, אז יצאת חומוס, כמו שאומרים פה. לא יודע למה ספציפית את הנייד הזה הם לא מפרסמים שם. גם לא ברור לי האם אתה מחפש לקנות את הנייד או להשמיץ את ZAP.

פורסם
  • מחבר

שניידר מפרסמים ב-ZAP, אז יצאת חומוס, כמו שאומרים פה. לא יודע למה ספציפית את הנייד הזה הם לא מפרסמים שם. גם לא ברור לי האם אתה מחפש לקנות את הנייד או להשמיץ את ZAP.

מה משמעות הביטוי :"יצאת חומוס" ?

ולשם הבהרה אני לא מעוניין לשבח\להשמיץ אף אחד.

דווקא העובדה שהם מוכרים את הנייד הזה ואף מפרסמים בזאפ ,ובכל זאת הוא לא מופיע בהשוואת המחיר,רק מחזקת את טענתי

שהאתר הזה לא מהימן ,בנוי בצורה גרועה או גרוע מכך מונע משיקולים זרים .

אפשר רק לקבל ממנו מושג כללי לגבי טווח על המחירים ,אולם ואי אפשר לסמוך\או להתבסס עליו בעיניים עצומות.

אני מייחל ליום שתהיה תחרות ראוייה לאתר הזה שהפך למונופול והוא עושק גם את החנויות שמפרסמות בו תמורת תעריפים הולכים וגדלים

וגם את הלקוחות הסופיים ,כלומר אנחנו ,שהם אלו שעליהם מתגלגלים לבסוף עלויות הפירסום המופרזות.

הגיע הזמן שיהיה תחרות בדומה למה שקרה לאחרונה למחירון הרכב של לוי יצחק שקם לו מתחרה ראוי באתר YAD2.

אגב,כבר זמן רב שהמחירון של לוי יצחק הפך לבדיחה משום שמחירי הרכב שנימכרים בפועל הם כ-30 אחוז מהמחירים שמופיעים אצלו במחעירון.

לוי יצחק הפך להיות שפוט של חברות הליסינג שמנסות בכל דרך נלוזה להעלות את מחיר השוק של הגרוטאות שהם מוכרים.

פורסם

חח האמת ?אתה צודק.. האמת הכואבת.

אולי תייבא מחו"ל ? זה קל היום.. והמחשב הזה ממש קטן.. תחפש דיל טוב.

בקשר לאחריות, עזוב אותך שטויות.. עדיף לשלם אם אתה רוצה להחליף חלק במחשב.. בארץ תפרד מהמחשב לחודשיים ובמיוחד מהחנויות שמוכרות את זה (קטנות ומפוקפקות)

פורסם

הייתי מאוד מעוניין לעזור לך - אך מכיוון שאני "שמאלני ארור" אני נמנע

תשנה בבקשה את החתימה שלך - אני מוצא אותה מעליבה ופוגעת ולא במקום כאן בכלל

לתשומת לבך,

גבריאל

פורסם
  • מחבר

חח האמת ?אתה צודק.. האמת הכואבת.

אולי תייבא מחו"ל ? זה קל היום.. והמחשב הזה ממש קטן.. תחפש דיל טוב.

בקשר לאחריות, עזוב אותך שטויות.. עדיף לשלם אם אתה רוצה להחליף חלק במחשב.. בארץ תפרד מהמחשב לחודשיים ובמיוחד מהחנויות שמוכרות את זה (קטנות ומפוקפקות)

חשבתי על זה,אבל בתור רכיב שיש בו דיסק קשיח שרגיש מאוד לזעזועים,אני קצת חושש מפני שאני יודע איך חברות המשלוחים מתיחסות למשלוחים אפילו שמצויין עליהם

בפירוש שהם שבירים - FRAGILE.

חוץ מזה קיבלתי את הרושם שהיבואן -"מור לוי" עומד מאחורי המוצרים שהוא מייבא ולא נוקט בגישה המתחמקת שנוקטת בה רשת ivory כאשר מנסים לממש

אחריות (הטיעון המנצח שלהם הוא שהנייד נפל ולכן האחריות לא תופסת....).[br]פורסם בתאריך: 5.01.2009 בשעה 20:29:11

הייתי מאוד מעוניין לעזור לך - אך מכיוון שאני "שמאלני ארור" אני נמנע

תשנה בבקשה את החתימה שלך - אני מוצא אותה מעליבה ופוגעת ולא במקום כאן בכלל

לתשומת לבך,

גבריאל

נו טוב שיניתי,מודה שניסחפתי .

אני כועס שאני הוא זה שיצטרך לחזור לעזה בקרוב,כדי לנקות את הליכלוך החמאסי שהשאירו אחריהם שרון ואולמרט בנסיגה ההזויה מעזה לפני 3 שנים.

פורסם

well, איך אתה חושב שההארד דיסק שיושב אצלך במחשב הגיע אלייך ? :)

הוא לא יהרס במטוס...

פורסם
  • מחבר

well, איך אתה חושב שההארד דיסק שיושב אצלך במחשב הגיע אלייך ? :)

הוא לא יהרס במטוס...

שמע, אחי עבד בחברת שליחויות בין-לאומית,כך שאני יודע טוב למדי איך מתיחסים לחבילות.....

לעומת זאת כאשר היבואן מזמין מכולה מהיצרן ,כל הסיפור נראה אחרת לגמרי,מפני שהאריזה של דברים עדינים נעשית במכלים מיוחדים

סופגי זעזועים והמכולה מסומנת בסימון בולט שלא ניתן להתעלם ממנו.

בנוסף לכך ,לרוב משלוחים גדולים נעשים באוניות ולכן אלמנט הזמן פחות קריטי והעובדים לא מתנהגים לחבילות באגרסיביות ובקוצר רוח

האופיני למשלוחים דרך האוויר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים