עבור לתוכן

לוח אם לתושבת LGA775 שתומך בSLI וגם טוב בOC

Featured Replies

פורסם

אני מעוניין לקנות לוח אם בתושבת 775 שתומך בSLI אך מצד שני גם טוב מאוד בOC לפחות כמו הלוח שיש לי עכשיו...

יש חיה כזו?

פורסם

תקציב?

פורסם
  • מחבר

700...

פורסם

שים בצד רגע את האוברקלוקינג,

SLI ו-700 ש"ח ...זה צ'יפ ישן, ולא מי-יודע-מה מוצלח.

פורסם

בכלל, רוב הצ'יפסטים של של אנוידיה לא משהו לOC.

פורסם
  • מחבר

זה מה שחשבתי.. הבעיה היא שיש לי אפשרות לעשות SLI של 8800GT עם אוברקלוק.. מה שייתן לי ביצועים של 9800GX2 אם לא יותר...

אז השאלה הנשאלת מה יותר שווה.. לעבוד עם מעבד על 3.8(כי לבאס 400 סביר מאוד להניח שהלוח של הSLI כן יגיע) או להישאר עם הלוח הזה לעבוד על 4.1 ועם 9800GTX+ אחד(יש לי גם 9800GT ו8800GT בבית)

פורסם

השאלה היא אם אתה בכלל צריך כל כך הרבה כוח, שיגרום לך להוציא עוד 700 שקל, וגם לרדת מהאובר קלוק הענקי הזה...

באיזה מסך אתה משתמש ובאיזה משחקים והגדרות אתה משחק?

פורסם
  • מחבר

אני יושב על ASUS VW222U 22" עם רזולוציה של 1680X1050..

עקרונית אני חושב לעשות את זה רק עקב העובדה שבמילא אני צריך לקנות לוח אם לE2200 שיש לי כאן+4GB זיכרון+7900GT שיושב כאן בצד..

ככה שלהשיג כרטיס PCIE זול ומעפן בשביל אח שלי זה לא בעיה כי הוא גם ככה לא משחק במחשב

אז אני יכול פשוט לקחת ממנו את ה8800GT ולצרף אותו ל9800GT של האח האחר שלי(אני מחליף אותו ב4850 ושם לו את ה9800GTX+ שלי)

ואז אני גם מכסה את ההוצאות של הלוח כי אני מקבל 150שקל על ה4850.. וגם מקבל 8800GT SLI...

אז זאת השאלה.. האם ה300MHZ האלו שווים את זה או לא...

המחשב עם הE2200 זה HTPC ככה שזה לא כזה משנה איזה כרטיס מסך יהיה לו למה המעבד הולך לעבוד לפחות על 3.2 ככה שזה מספיק בשביל 1080P...

פורסם

וואו, יש לך כל כך הרבה כרטיסי מסך, תפתח בסטה או משהו... תתרום לנזקקים, אני יודע...

בכל מקרה -

השאלה היא אם אתה בכלל צריך כל כך הרבה כוח, שיגרום לך להוציא עוד 700 שקל, וגם לרדת מהאובר קלוק הענקי הזה...

באיזה מסך אתה משתמש ובאיזה משחקים והגדרות אתה משחק?

פורסם
  • מחבר

עקרונית כל משחק חדש שיוצא אני מנסה...

המסך שלי הוא 22" עם רזולוציה של 1680X1050...

העניין הוא לגבי כוח... כי לוח אם אני בכלזאת אצטרך לקנות.. אם זה לא יהיה לוח SLI זול יחסית אז זה סביר להניח יהיה איזה DFI DK P45 או משהו בסגנון כי הלוח שלי כרגע מגיע לאיזור ה550FSB... אני רוצה יותר..

בכל מקרה.. לוח אני חייב לקנות זה לא משנה.. צריך לוח אחד לE7200 ואחד לE2200..

אז השאלה היא.. מה לעשות?

פורסם

וואו... ממ....

הדבר היחיד שעולה לי כרגע זה הAsus P5N-D

אבל באמת שאני לא יודע אם זה יספיק לOC שלך

פורסם

מקריאה בפורומים אמריקאים הבנתי שהוא לוח שעושה די הרבה בעיות, לאו דווקא עם OC.

גם בOC הוא לא משהו, לפי מה שקראתי, אבל לא מצאתי תוצאות של OC שעשו איתו...

בקיצור, לא הייתי הולך על SLI. אני גם די בטוח שהסיסוניק 400W שלך לא ממש יחזיק דבר כזה... ;D

פורסם
  • מחבר

מישהו אמר משהו על HIPER 750W ?

אופס.. הפתעה :D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים