עבור לתוכן

בעיה מעצבנת משהו - מחפש קירור דק ל4870...

Featured Replies

פורסם

בשעה טובה ומוצלחת עדכנתי את הגרוטאה שלי לנהלם חדש ונוצץ, עם Powercolor HD4870 PCS, שמגיע עם קירור לא סטנדרטי שהבנתי מ-Reviews שהוא מוצלח. הקירור אמנם מוצלח יותר מהקירור הרגיל (תחת עומס מגיע ל-75) אבל לא מספיק (לא עובר את המבחן של Furmark ובעל דרגת רעש מבלנדר ברוגע ועד מעבורת חלל בעומס) - אך זו לא הבעיה העיקרית!

הקירור השמנמן הזה תופס קצת יותר מסלוט אחת, ובלוח האם שלי 2 הסלוטים ל-PCI נמצאים מתחת לסלוט של כרטיס המסך. משמע - אם אני מחבר את כרטיס הקול הישן (PCI) שלי למחשב, הוא ממש צמוד לכרטיס המסך ומקפיץ את הטמפ' ב-10 מעלות (וכמובן גם את הרעש).

האם מישהו מכיר קירור מספיק טוב ל-4870 שתופס סלוט אחת באמת, כלומר יכול להתמודד עם ההצבה הבאה:

--כרטיס מסך--

--קירור--

--כרטיס קול--

?

נ.ב לחיסכון שאלות מיותרות - כרטיס הקול שלי הוא X-Fi Platinum, ואני בהחלט מעדיף להשתמש בו ולא ב-Onboard המעאפן שמסרב להוציא DTS ב-SPDIF...

תודה למגיבים :)

פורסם
  • מחבר

הכי דק יהיה Thermalright T-Rad²...יש ברשותי אחד שמותקן על ה8800GT והוא תופס בדיוק סלוט אחד בלי מאוורר..

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=366061.0

קצת פחות דק יש את MUSASHI של Scythe....

אתה מפעיל TRad2 פאסיבית?!? בשם כל הוואטים הקדושים, כיצד זה ייתכן! אשמח אם תספר לי באילו קסמי וודו אתה משתמש כדי למנוע מהכרטיס שלך להינמס (אלא אם יש לך מארז עם 10 מאווררים תעשייתיים :silly:)

עריכה: נכנסתי לקישור לראיתי שיש לך מערכת קירור מים... לי אין, ואני מניח שהמעבד (920 i7) מחמם לא מעט את פנים המארז.

נ.ב, אפשר לשאול למה קנית גוף קירור פאסיבי לכרטיס המסך ולא עוד בלוק קירור מים? זה נשמע לי מוזר (אבל בטח אתה מבין באקוואטיקה יותר טוב ממני :nixweiss:)

פורסם

אין לי מאווררים במארז ;D

ושערכתי בדיקות בלי מאוורר בצורה פאסיבית לחלוטין ה8800GT עומד עם הטמפ' של הקירור סטוק..

כרגע הוא עם מאוורר 120מ"מ שקט..והוא לא עובר את ה55 במאמץ..

למה לא בלוק קירור ? כי אני לא לא מעוניין לקרר את הכרטיס מסך שלי עם מים.. ;D

השקעתי את הרוב במערכת לוח אם/מעבד בשל יכולות הOC..כרטיס מסך זה משהו שדי מחליפים אותו כל הזמן.. ;D

ולכן אני לא רואה לנכון להשקיע בבלוק קירור..שכן קירור אוויר איכותי יעשה את העבודה ויהיה אפשרי להעברה מכרטיס לכרטיס...

פורסם
  • מחבר

אין לי מאווררים במארז ;D

ושערכתי בדיקות בלי מאוורר בצורה פאסיבית לחלוטין ה8800GT עומד עם הטמפ' של הקירור סטוק..

כרגע הוא עם מאוורר 120מ"מ שקט..והוא לא עובר את ה55 במאמץ..

למה לא בלוק קירור ? כי אני לא לא מעוניין לקרר את הכרטיס מסך שלי עם מים.. ;D

השקעתי את הרוב במערכת לוח אם/מעבד בשל יכולות הOC..כרטיס מסך זה משהו שדי מחליפים אותו כל הזמן.. ;D

ולכן אני לא רואה לנכון להשקיע בבלוק קירור..שכן קירור אוויר איכותי יעשה את העבודה ויהיה אפשרי להעברה מכרטיס לכרטיס...

אה, ללא מאוורר - ברמת הקירור סטוק! זה מסביר הכל (ושופך אור מסויים על קירור הסטוק, אבל זה שום דבר שלא ידענו כבר ;))... חשבתי ללכת על ה-AC Accelero S1 + מודול המאווררים שלו כקירור כ. מסך, מפני שיחד הם עולים מחצית מה-TRad, ועוד בלי מאוורר...

שווה את ההשקעה?

פורסם

שווה את ההשקעה..אבל יחד עם המאווררים הוא לא ממש "דק"..אם הנתון הנ"ל לא עקרוני עכשיו..אתה בכיף יכול ללכת על הAC..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים