פורסם 2008 בדצמבר 1716 שנים שלום!!אני רוצה לעשות OC בגלל המשחק הכבד הזהיש לי מעבד אינטל E6420 2.13לוח אם של ג'יגבייט 965PDS3 REV 3.3זכרון 2 ג'יגהכרטיס מסך 4850 ג'יגה זכרוןלמעבד החלפתי כבר קרורקניתי ארטיק קולינג פרו 7הייתי רוצה להגיע ל2.6 במעבדיש לי ספק כוח אנרמקס ליברטי 400עוד לא עשיתי OC אף פעםתודה רבהליאור
פורסם 2008 בדצמבר 1716 שנים תעיין במדריכי באתר ובסטיקי..כמו כן תריץ חיפוש על דברים לא מובנים...ורוב הסיכוים שתעלה את הבאס ל333 (מה שיתן לך 2.6GHZ) בלי הרבה בעיה..
פורסם 2008 בדצמבר 1716 שנים מחבר תודה רבה על התגובה המהירההאמת לפני שכתבתי חיפשתי באתר ובפורום וךא מצאתי משהו שנראה לי דומהמה זה באס?זה פשוט לעלות את הבאס?קראתי שאפשר לעלות בביוס,זה נכון?תודה רבה ליאור
פורסם 2008 בדצמבר 1716 שנים אכן..ושוב כל השאלות שאתה שואל כעת נובעות מחוסר קריאה של המדריכים ובסטיקי באתר..תעיין במידע הרבה ואני בטוח שתגיע לזה לבד..
פורסם 2008 בדצמבר 1716 שנים מחבר אוקייתודה רבה על העזרהדרך אגב מר TAOTAO היקראף אחד לא מפרסם איך עשה בדיוק את הOCכולם מפרסמים רק תוצאותבשביל אחד כמוני שלא מבין בזה,גם המדריך באתר לא כל כך עוזרליאור
פורסם 2008 בדצמבר 1816 שנים אי אפשר לבצע מדריך שיסביר צעד צעד..שכן יש המון ביוסים..המון לוחות אם...המון מעבדים וכו..מה גם שכל מערכת מתנהגת בצורה שונה..ועל כל מקרה..מלבד המדריך יש לך את הפורום תריץ חיפוש ואני בטוח שתמצא המון מידע..אומנם לא מדיוק על המערכת שלך אבל משהו שיספק אותך..כמו כן על כל דבר לא מובן או משהו שלא הסתדר..אתה תמיד יכול לשאול בפורום..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.