פורסם 2008 בדצמבר 1616 שנים שלום!!!איזה תוכנה אתם ממליצים כדי לנגן סרטי mkv ניסתי את ה- bsplayer אבל היא עושה בעיות בויסטהוגם איזה חבילת מקודדים כדאי שתהיי???אני מת כבר לראות hd אבל זה כזה מסובךתודה מראש על העזרה
פורסם 2008 בדצמבר 1616 שנים לי אין שום בעיות עם BSPlayer על ויסטה (ועוד ויסטה 64 אפילו).הבעיה שלך היא כנראה עם המקודדים.יש כמה חבילות מקודדים פופולריות, אני משתמש ב Klite.http://www.codecguide.com/
פורסם 2008 בדצמבר 1716 שנים coran, תערוך בבקשה את הכותרת של הדיון כדי שתשקף את שאלתך אחרת הדיון ינעל.
פורסם 2008 בדצמבר 1716 שנים MPC HOME CINEMA - תומך בDXVA ובכלל נתן את התוצאות הטובות מכל הנגנים שניסיתי. דווקא VLC איכזב אותי בגדול.
פורסם 2008 בדצמבר 1716 שנים מחבר השאלה גם עם איזה חבילת מקודדים כי עד עכשיו לא מצאתי את האחד שיעבוד בצורה טובה וחלקה במיוחד עם vista
פורסם 2008 בדצמבר 1716 שנים לי אין שום בעיות עם BSPlayer על ויסטה (ועוד ויסטה 64 אפילו).הבעיה שלך היא כנראה עם המקודדים.+1 לי זה גם רץ ב WMP11וגם ה VLC החדש מתחיל להראות לא רעה.
פורסם 2008 בדצמבר 1716 שנים המדיה פלייר קלאסיק,שמגיעה עם המקודדים של K LITE האדיריםבסרט רגיל,אני נאמן לקריסטל פלייר,שלא רואה שום נגן שיש ברשת היום.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.