עבור לתוכן

ייעוץ לקניית לוח אם חדש . תקציב של 400 ש"ח

Featured Replies

פורסם

מה המצב אנשים ?..

אני צריך המלצה ממכם ללוח אם שיתמוך במעבדי אינטל בסוקט 478 (וגם למאוורר המקורי שלו) ועם 4 סלוטים של DDR400 (שיתמוך לפחות ב - 2 GB ומעלה) והכי חשוב (לא שהשאר לא) עם סלוט של PCI-E x16 ... זה למחשב ישן, ולא אני לא מתכוון לקנות חדש זה פשוט המחשב של אחי שיכול לסחוב את הכרטיס המסך הישן שלי שאני מחליף אותו (והוא פי 10 יותר טוב מהכרטיס מסך שלו) . ויהיה לו ספק מספיק חזק שיחזיק את המערכת (Enermax 400w Active PFC)

אהה וחובה שיהיה מהאתר של פנדה מחשבים (pandas.co.il) או מ - KSP (ksp.co.il) כי אני קונה באחד מהחנויות האלה ...

תודה מראש,

משה

פורסם
  • מחבר

מישהו ???

פורסם

אם יש לך מידע להוסיף להודעה הראשית/אחרונה, עשה שימוש בכפתור העריכה שמעל להודעה שלך: modify.gif

אסור להקפיץ דיון לפני שעברו 24 שעות מפתיחתו/מההודעה האחרונה שלך בו.

אנא קרא את חוקי הפורום והמנע מלעשות זאת שוב בעתיד:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=301391.0

הקפצת דיונים:

הקפצת דיונים הינה פרסום שתי הודעות ברצף במטרה לקדם את הת'ראד במעלה הרשימה (הודעות מסוג "UP" וכדומה). הקפצה שכזו מותרת אך ורק לאחר 24 שעות מפרסום התגובה הראשונית! כל הקפצה שכזו לפני הזמן המותר תזכה את פותח הת'ראד באזהרה אלא אם כן הוסף מידע חדש ורלוונטי.

פורסם
  • מחבר

סליחה ... לא אחזור על זה שנית ...

פורסם

http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3405

זה הכי מתאים שמצאתי.

אין לו PCI-E ורק שני סלוטים לזכרונות, ותמיכה בעד 2 ג'יגה ראם.

חפש יד שניה... אני בספק אם תמצא משהו עם PCI-E...

פורסם
  • מחבר

נראה לי שלא הבנתם ... אני אסביר מחדש ... למרות שההסבר לי מובן ...

זה המחשב של אחי:

Intel Pentium 4 2.8 Northwood

Enermax EG365AX-VE 350 watt

Asus P4S800D-X

4x256 DDR SDRAM

Leadtek WinFast GeForce A7600GT TDH 256MB

Maxtor 40 GB

Maxtor 30 GB

Asus CD-RAW 52x32x52

זה המחשב שלי:

Intel Core 2 Duo E4500 2.2GHz 2Mb

Gigabyte GA-965P-DS3 Intel P965 LGA 775

ATI RADEON X1950PRO 512 mb Dual DVI PCI-E

OCZ 1GB DDR2 800 PC2-6400 Platinum Dual Channel CL 4-5-4-15

GEIL 1GB DDR2 800 Dual Channel CL 4-5-4-15

Western Digital 160GB 3.5 7200Rpm 8Mb Buffer SATA II WD1600JS

Enermax Liberty 400W Active PFC

LG GSA-H62 SATA Multi DVD-Recorder Bulk

Compucase 6A19 Black Midi Tower No PSU

עכשיו, אני משדרג את המחשב שלי בכרטיס מסך + ספק חדש (HIS HD 4850 IceQ 4 512MB GDDR3 PCIe + Tagan Piperock 500W TG500-BZ) ואת הכרטיס מסך (ATI RADEON X1950PRO 512 mb Dual DVI PCI-E) + הספק (Enermax Liberty 400W Active PFC) הישן שלי אני רוצה לשים במחשב של אחי . אבל, הלוח אם שלו לא תומך ב - PCi-E ובגלל זה אני מחפש לוח אם חדש למחשב שלו שיתמוך בכל מה שכתבתי למעלה

לוח אם שיתמוך במעבדי אינטל בסוקט 478 (וגם למאוורר המקורי שלו) ועם 4 סלוטים של DDR400 (שיתמוך לפחות ב - 2 GB ומעלה) והכי חשוב (לא שהשאר לא) עם סלוט של PCI-E x16 ... זה למחשב ישן, ולא אני לא מתכוון לקנות חדש זה פשוט המחשב של אחי שיכול לסחוב את הכרטיס המסך הישן שלי שאני מחליף אותו (והוא פי 10 יותר טוב מהכרטיס מסך שלו) . ויהיה לו ספק מספיק חזק שיחזיק את המערכת (Enermax 400w Active PFC)

אהה וחובה שיהיה מהאתר של פנדה מחשבים (pandas.co.il) או מ - KSP (ksp.co.il) כי אני קונה באחד מהחנויות האלה ...

אז אני חוזר על מה שכתבתי, אני לא צריך לשפר את המחשב של אחי למשהו טוב יותר, רק לוח אם שיתמוך בכל מה שביקשתי ...

פורסם

טעות שלי עם הקישור. תוקן.

פורסם
  • מחבר

טעות שלי עם הקישור. תוקן.

כן אבל זה לא עוזר לי ... יש רק חלק מהדברים שאני צריך שיהיו ...

פורסם

http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3405

זה הכי מתאים שמצאתי.

אין לו PCI-E ורק שני סלוטים לזכרונות, ותמיכה בעד 2 ג'יגה ראם.

חפש יד שניה... אני בספק אם תמצא משהו עם PCI-E...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים