פורסם 2008 בדצמבר 1616 שנים שלום, אז קודם כל אני חדש בפורום ואני מצטער מראש אם כתבתי את ההטדעה הזו בפורום לא מתאין=םואם כן בבקשה שיעבירו את זה למקום הנכון ולא ינעלו..אז יש לי שאלה לגבי משקפי תלת מימדיש לי מסך FULL HD בבית והורדתי סרט של תלת מימד כמו של IMAX עכשיו אין לי משקפי תלת מימדרציתי לשאול מאיפה אפשר להשיג (לקנות) משקפי תלת מימד כמו של הIMAX עם העדשות השקופות או משקפי תלת מימד האדום כחול האלהואם זה משנה מה לקנות אם זה נותן את אותו האפקט?
פורסם 2008 בדצמבר 1716 שנים לך לחנות הקרובה קנה שקף אדום ושקף כחול ותשיג זוג. יש גם כאלו בספר השיאים של גינס 2008
פורסם 2008 בדצמבר 1716 שנים המשקפיים האדום כחול, והמשקפיים של האיימקס זה לא אותו דבר.ואם אני לא טועה גם אם תשיג משקפיים כאלה הטלוויזיה שלך לא תוכל להציג את המידע כמו שצריך כדי שהמשקפיים יעזרו לך.הטריק שם הוא במקרן המיוחד.
פורסם 2008 בדצמבר 1716 שנים נכון, הטריק במקרן קיים עבור סרטים שצולמו עבור משקפיים שהם polarized, מדובר בטכניקה שונה לגמרי מזו של משקפי אדום/כחול (שנקראת anaglyph) וה"עדשות" שלהם לא צבעוניות.משקפי anaglyph הם הדרך היחידה שתוכל לראות סרט בצורה סטריאוסקופית עם משקפיים ביתיות במחיר שפוי, ואך ורק אם הסרט עצמו בפורמט המתאים (כלומר עם קידוד הצבע המתאים והפרדה ל 2 תמונות מונוכרומטיות בצבעים משלימים).כל דרך אחרת דורשת הקרנה מיוחדת (כמו polarized שהיא הנפוצה בבתי הקולנוע), או שימוש בציוד צפייה מתקדם (משקפי shutter-glass), אבל זה סיפור אחר לגמרי ולא רלוונטי.
פורסם 2008 בדצמבר 1716 שנים מחבר אוקי הבנתי אז בעצם בקיצור אתם אומרים לי שבעקרון אם אני עכשיו הורדתי את הסרט הזה מהאימיול Journey.to.the.Center.of.the.Earth.3D.2008.720p.BluRay.x264ויש לי LCD HD אני לא יוכל לראות את זה בתלת מימד במסך גם אם אני יקנה משקפיים נכון?
פורסם 2008 בדצמבר 1716 שנים אתה תוכל רק אם בדרך כלשהי הצלחת לשים את ידיך על גרסה שמקודדת במיוחד עבור משקפי anaglyph. הסיכוי לכך הוא קטן מאוד.
פורסם 2008 בדצמבר 1716 שנים בהתחשב בסיטואציה הסיכוי הוא דווקא דיי גדול - הסרטים האלה מופצים בכוונה תחילה למשתמש הביתי (בין אם בDVD המקורי או בגרסא שהוא הוריד בצורה חוקית לגמרי ממפיץ רשמי שמאפשר הורדה ברשת, כמובן).סביר מאוד להניח שהם לא ידרשו ציוד מיוחד מעבר למשקפיים.מצד שני, משקפי תלת מימד מהסוג הזה יעלו גרושים, כדאי לך לנסות לפחות לדעתי.
פורסם 2008 בדצמבר 1916 שנים מחבר סבבה תודה רבהומאיפה אפשר לקנות משקף כזה? והאם זה משנה אם אני יקנה משקפיים כחול אדום או משקפיים כחול ירוק?
פורסם 2010 בינואר 115 שנים http://www.hometheater.co.il/vt82996אגב, אתה תזדקק כפי שנאמר למשקפיים ציאן ירוק או ירוק משהו (העדשות שקופות).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.