עבור לתוכן

ישנה בעיה כלשהיא במחשב החדש שקיבלתי היום

Featured Replies

פורסם

שלום לכם.

ובכן היום קיבלתי את המארז מ SKYPC, מרוצה מאוד, סידור כבלים,עבודה יפה,מארז כמו שציפיתי (NZXT TEMPEST),סירקולציה וכדומה+OC חמוד שהם עשו.

המחשב בקצרה:

E8400+ARCTIC COOLING EXTREM

DFI Blood Iron P35-T2L

G.Skill DDR2 2048x2 100MHZ CL-5-5-5-15PQ

CLUB3D 9800GT

NZXT TEMPEST

HIPER HPU-425W

בעיקרון לבנתיים מה שעליתי על הבעייה היא שהמאוורר של המעבד לא מסתובב, בהתחלה לא שמתי לב ( לא בדקתי את המאורר כי הוא "מוכבה" בתוך הגוף קירור ככה שלא פתחתי... וכרגע אני רואה שהוא לא מסתובב, ניסיתי להפעיל מחדש כמה פעמיים אך ללא הצלחה ( לא עובד עדיין ).

נכנסתי לביוס באיזה קטגוריה שם וראיתי שיש אפשרויות, שתיים מהם זה משהו כזה

TURN FAN ON WHEN TEMP IS HIGH THEN XXX

TURN OFF FAN WHEN TEMP IS LESS THEN XXX

כרגע סימנתי את שתייהם על 25. ז"א מעל 25 שיפעיל את עצמו, ומתחת שיפסיק... תאמת אני לא מרוצה כל כך, ואני מעדיף שיסתובב כל הזמן, לא סומך כל כך על הנתונים של הטמפרטורה בביוס, וגם מעדיף שכמה שפחות המעבד יהיה על טמפרטורה נמוכה.

אגב המאורר של הקירור למעבד מחובר ללוח אם ולא לספק.

הקירור למעבד הוא: ARCTIC COOLING EXTREM ( הגרסא האחרונה בסידרה ).

אשמח אם תעזרו, תודה רבה.

פורסם

איזה טמפרטורה הביוס מראה שהמאורר לא עובד

פורסם
  • מחבר

שהוא עובד וגם לא עובד סביבות 23-27

פורסם

טמפרטורה טובה בטמפרטורה כזאות אין טעם שהמאורר יפעל

מה הבעיה???

פורסם
  • מחבר

תאמת אין סיבה שהוא לא יפעל כל הזמן, אני מעדיף שיפעל כל הזמן כמה שפחות יהיה חם, האם קיימת אפשרות בכלל? איך זה שלא ראיתי שמשהו התלונן על זה?

פורסם

אתה לא תוכל לרדת מטמפ' החדר

פורסם
  • מחבר

אז איך אתם מסבירים את זה שב TUNIQ TOWER במחשב השני שלי הוא מסתובב כל הזמן ולא משנה אם הטמפרטורה במצב ככה וככה....

יש איזושהי דרך שהוא יעבוד תמיד?

פורסם

כן תבטל את fan control בב bios והמאורר יעבוד תמיד

למה לך לעשות את זה????????????????

פורסם

חברים זה החלטה של פותח התרד מה לעשות עם הRPM..

בכל אופן פותח התרד תבטל את השליטה בביוס והמאוורר אמור להסתובב קבוע על הRPM הכי גבוה..

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התשובה השאלה איך אני עושה זאת.

אגב אם כבר הבחור הזכיר שלא משנה המעבד לא יהיה על טמפרטורה פחות מטמפרטורת החדר, אז לפי מה שאתה אומר כל הקירורים יתנו לי את אותם תוצאות לא? הרי במילא כולם יובילו אותי ל 23-25 מעלות מקסימום.

לשם מה אנשים קונים את הקירור אוויר הכי טוב של טרלמלטק?

אם ככה בשביל לרדת במעלות חם אני צריך להדליק מזגן?

או שאני לא הבנתי אותך או שאת לא יודע להסביר תעצמך.

פורסם

תבטל את המאוורר בהגדרות של הביוס..

ואף קירור אוויר לא ירד מתחת לטמפ' החדר זה "חוק" ידוע..אבל עד כמה הוא יקרר זה תלוי בקירור.. ;D

בשביל לרדת מתחת לטמפ' החדר..או מזגן או קירור קיצוני אחר כמו גז..

פורסם

תודה רבה על התשובה השאלה איך אני עושה זאת.

אגב אם כבר הבחור הזכיר שלא משנה המעבד לא יהיה על טמפרטורה פחות מטמפרטורת החדר, אז לפי מה שאתה אומר כל הקירורים יתנו לי את אותם תוצאות לא? הרי במילא כולם יובילו אותי ל 23-25 מעלות מקסימום.

לשם מה אנשים קונים את הקירור אוויר הכי טוב של טרלמלטק?

אם ככה בשביל לרדת במעלות חם אני צריך להדליק מזגן?

או שאני לא הבנתי אותך או שאת לא יודע להסביר תעצמך.

אנשים לא קונים את קירור האוויר הכי טוב כי הם מנסים להשיג את הטמפ' הכי נמוכה כשהמעבד במנוחה.

אנשים קונים את קירורי האוויר הכי טובים כדי שהם יוכלו למתוח את גבולות המעבד בOC בלי שהטמפ' במאמץ תגביל אותם

פורסם
  • מחבר

אשמח אם תגידו לי איך אני מבטל את השליטה במאווור דרך ה BIOS ולהגדיר אותו שהוא יעבוד כל הזמן.

פורסם

אשמח אם תגידו לי איך אני מבטל את השליטה במאווור דרך ה BIOS ולהגדיר אותו שהוא יעבוד כל הזמן.

אם אני זוכר נכון את השמות של ההגדרות (לפחות אצלי בלוח) אתה נכנס בביוס לPC Health status ושם יש לך CPU FAN ואפשרות לשים אותו על AUTO,PWM או Voltage.

אצלי אישית במאוורר(tuniq tower) יש כמו כפתור שליטה מאחורי המחשב שאפשר לשלוט במהירות,אבל יכלתי לשלוט במהירות רק אחרי שהעברתי את ההגדרה מAuto לPWM. אני חושב שאם אתה תגדיר אותו על voltage הוא יעבוד על מקס' כל הזמן אבל אני לא בטוח.תנסה.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה, הולך לנסות, יעדכן בקרוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים