עבור לתוכן

טמפרטורות גבוהות בשלב מוקדם מדי של האוברקלוק

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

עם שתי התוכנות, כשאני על תדר סטוק הטמ"פ מגיעה ל66 מעלות בשיא.

כשאני רק גולש, שומע מוזיקה או לא עושה כלום הטמ"פ מאוד נמוכות סביב ה-28-34 מעלות(גם בתדר סטוק וגם בתוספת של 200 מגה הרץ)

פורסם

מי הרכיב לך את המעבד ? אולי לא מרחו טוב משחה טרמית אולי יותר מדי ? אולי הקירור לא יושב טוב ? בכל מקרה לדעתי תפנה לחנות שקנית ממנה

פורסם
  • מחבר

את המעבד, לוח אם והקירור +משחה תרמית, התקנתי בעצמי, ותאמין לי שהכל תקין, אני פשוט צריך שהמאוורר יסתובב במהירות מספקת כשהמעבד במאמץ מלא, כרגע הוא מסתובב על 1200RPM וזה מה שאני מנסה לשנות.

פורסם

אין קשר אחי גם במחשב של אחי E8400+EP43DS3L עם קירור FREEZER 7 PRO והמאוורר מסתובב על 800RPM ולא מגיע לטמפ' כאלה

ואל תהיה בטוח שהרכבה שלך היא כזאת מושלמת

פורסם

פותח התרד אם המהירות לא משתנה..אז או הביוס אל הכי מוצלח..נסה לבדוק אם יש עדכון..

לפני זה הייתי ממליץ לך לחבר אותו בעזרת מתאם ישירות לספק כוח..ולראות אם הבעיה היא לא הקירור..

פורסם
  • מחבר

שוב, ההרכבה היא בסדר גמור ובתדר סטוק הגעתי ל-65 מקסימום עם S&M כשיש על המעבד 100% של מאמץ.

פותח התרד אם המהירות לא משתנה..אז או הביוס אל הכי מוצלח..נסה לבדוק אם יש עדכון..

לפני זה הייתי ממליץ לך לחבר אותו בעזרת מתאם ישירות לספק כוח..ולראות אם הבעיה היא לא הקירור..

אתה יודע אולי איפה אפשר להשיג מתאם כזה?

פורסם

בכל חנות מחשבים..תשאל על מתאם מחיבור 3 פינים למולקס..

פורסם
  • מחבר

לקירור שלי יש 4 פינים, זה משנה?

פורסם

לקירור שלי יש 4 פינים, זה משנה?

לא..ממש..אתה יכול לבטל את הכבל האחרון..בשימוש עם הספק אתה צריך רק שני כבלים ה12V והאדמה..ככה הוא יעבוד על MAX RPM..

פורסם
  • מחבר

אוקיי, תודה..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים