פורסם 2008 בדצמבר 2416 שנים מחבר עם שתי התוכנות, כשאני על תדר סטוק הטמ"פ מגיעה ל66 מעלות בשיא. כשאני רק גולש, שומע מוזיקה או לא עושה כלום הטמ"פ מאוד נמוכות סביב ה-28-34 מעלות(גם בתדר סטוק וגם בתוספת של 200 מגה הרץ)
פורסם 2008 בדצמבר 2516 שנים מי הרכיב לך את המעבד ? אולי לא מרחו טוב משחה טרמית אולי יותר מדי ? אולי הקירור לא יושב טוב ? בכל מקרה לדעתי תפנה לחנות שקנית ממנה
פורסם 2008 בדצמבר 2516 שנים מחבר את המעבד, לוח אם והקירור +משחה תרמית, התקנתי בעצמי, ותאמין לי שהכל תקין, אני פשוט צריך שהמאוורר יסתובב במהירות מספקת כשהמעבד במאמץ מלא, כרגע הוא מסתובב על 1200RPM וזה מה שאני מנסה לשנות.
פורסם 2008 בדצמבר 2516 שנים אין קשר אחי גם במחשב של אחי E8400+EP43DS3L עם קירור FREEZER 7 PRO והמאוורר מסתובב על 800RPM ולא מגיע לטמפ' כאלה ואל תהיה בטוח שהרכבה שלך היא כזאת מושלמת
פורסם 2008 בדצמבר 2516 שנים פותח התרד אם המהירות לא משתנה..אז או הביוס אל הכי מוצלח..נסה לבדוק אם יש עדכון..לפני זה הייתי ממליץ לך לחבר אותו בעזרת מתאם ישירות לספק כוח..ולראות אם הבעיה היא לא הקירור..
פורסם 2008 בדצמבר 2616 שנים מחבר שוב, ההרכבה היא בסדר גמור ובתדר סטוק הגעתי ל-65 מקסימום עם S&M כשיש על המעבד 100% של מאמץ.פותח התרד אם המהירות לא משתנה..אז או הביוס אל הכי מוצלח..נסה לבדוק אם יש עדכון..לפני זה הייתי ממליץ לך לחבר אותו בעזרת מתאם ישירות לספק כוח..ולראות אם הבעיה היא לא הקירור..אתה יודע אולי איפה אפשר להשיג מתאם כזה?
פורסם 2008 בדצמבר 3016 שנים לקירור שלי יש 4 פינים, זה משנה?לא..ממש..אתה יכול לבטל את הכבל האחרון..בשימוש עם הספק אתה צריך רק שני כבלים ה12V והאדמה..ככה הוא יעבוד על MAX RPM..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.