עבור לתוכן

סקר : האם לדעתכם אתם מרגישים את התוצאה של חוק למניעת עישון במקומות ציבוריים ?

האם לדעתכם אתם מרגישים את התוצאה של חוק למניעת עישון במקומות ציבוריים ? 1,279 הצבעות

1. 1. האם לדעתכם אתם מרגישים את התוצאה של חוק למניעת עישון במקומות ציבוריים ?

• כן. לא מעשנים בשום מקום
    • אולי רק בקניונים ובמסעדות הפסיקו לעשן.
    • מה אתה מזבל בשכל ! החוק לא נאכף ואנשים מעשנים בכל מקום !

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

אני שואל כי אני בבאר שבע ונראה לי שהחוק נאכף אך ורק בקניונים ואולי במסעדותת. כל בנייני המשרדים מכילים מאפרות מלאות בפילטרים ואף לא שלט אסור לעשן אחד...

המצב יותר גרוע בדימונה - שם ביקרתי לאחרונה בקופת חולים וראיתי אנשים מעשנים במסדרונות הקופה כאילו כלום לא קרה...

• תגובות 45
  • צפיות 4.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

בת"א זה נאכף חזק מאוד. במיוחד במקומות שספגו קנסות כבדים בעקבות עישון בחלקים של ללא עישון.

פורסם

אם מישהו היה בזמן האחרון בבארבי יודע שהחוק נאכף כמעט תמיד...

הייתי שם בהופעה קצת אחרי שהחוק אושר ובעל המקום עוד "התבדח" עליו

כמה חודשים אחרי זה ראיתי אנשים מועפים החוצה כי הם לא מכבים את הסיגריה

פורסם

כן. זה גרם לכך שמרחב העירוני בתל אביב די נהרס. קוביות של אזורי עישון החלו להופיע בבתי קפה וסתם מסעדות מה שניתק אותם מהרחוב.

פורסם

בטבעון כן

יום שבת הלכתי לאכול חומוס אצל הערבים

השבדונים האלה לא נתנו לנו לעשן בפנים

פורסם

כמו דברים רבים נוספים, החוק משפיע יותר בין גדרה לחדרה (וגם במידה מסוימת בירושלים). כהורה לילד קטן אני חייב לציין שמספר המקומות שאני יכול לשבת לאכול בהם גדל משמעותית מאז כניסת החוק לתוקף. בדרום הפרוע גם מעשנים יותר באופן כללי וגם לא ממש שמים על החוק נגד עישון במקומות ציבוריים, בסופו של דבר התושבים רק פוגעים בעצמם וזה בטח לא עוזר לתדמית הגם ככה דפוקה של הנגב ודרום מישור החוף.

פורסם

אני פיתחתי שיטה להפתר ממעשנים. אני בא ומזהם להם את האוויר שהם נושמים עם נוד נורא ווקאלי. עין תחת עין :jump:

פורסם
  • מחבר

^^^

אני ניסיתי את זה היום וכמעט חטפתי מכות. מעבר לכך שבדרום הפרוע הכל מותר - אתה צריך להיות כל הזמן מוכן ! :kopfpatsch:

פורסם

עם כניסת החוק, מיד שמתי לב שכמות המעשנים במסעדות ובפאבים ירדה משמעותית (במועדונים, לעומת זאת, נשאר אותו דבר בדיוק).

לאט לאט כמות המעשנים בפאבים עלתה חזרה למה שהיה לפני כניסת החוק, ולאנשים לא באמת איכפת מהחוק.

לפחות במסעדות זה עדיין לא קורה (במסעדות תמיד עשו הפרדה בין איזור עישון ולא עישון, אבל ההפרדה בד"כ הייתה מלאכותית עד כדי כך ששולחן מעשנים ישב ליד שולחן לא מעשנים).

פורסם

עם כניסת החוק, מיד שמתי לב שכמות המעשנים במסעדות ובפאבים ירדה משמעותית (במועדונים, לעומת זאת, נשאר אותו דבר בדיוק).

לאט לאט כמות המעשנים בפאבים עלתה חזרה למה שהיה לפני כניסת החוק, ולאנשים לא באמת איכפת מהחוק.

לפחות במסעדות זה עדיין לא קורה (במסעדות תמיד עשו הפרדה בין איזור עישון ולא עישון, אבל ההפרדה בד"כ הייתה מלאכותית עד כדי כך ששולחן מעשנים ישב ליד שולחן לא מעשנים).

:xyxthumbs:

מסכים עם כל מילה.

פורסם

אני פיתחתי שיטה להפתר ממעשנים. אני בא ומזהם להם את האוויר שהם נושמים עם נוד נורא ווקאלי. עין תחת עין :jump:

חזק ;D ;D ;D

אני אאמץ את זה :ylsuper:

פורסם

אם מישהו היה בזמן האחרון בבארבי יודע שהחוק נאכף כמעט תמיד...

הייתי שם בהופעה קצת אחרי שהחוק אושר ובעל המקום עוד "התבדח" עליו

כמה חודשים אחרי זה ראיתי אנשים מועפים החוצה כי הם לא מכבים את הסיגריה

הייתי שם לפני שבוע בדיוק, לא הייתה לא לי ולא לאף אחד מבערך 10 חברים שלי שהיו איתי שם לעשן.

אפילו שעמדנו ממש צמוד לבמה, ליד אחורי הקלעים.

יודע מה, לא אגזים אם אומר שחצי מהמועדון עישנו ואף אחד לא הזכיר לנו להפסיק או משהו כזה.

אולי זה קרה בגלל שהייתי בהופעה, לא יודע...

אבל בעזריאלי למשל, ובדיזינגוף סנטר מאוד מקפידים על החוק.

פורסם

בסנטר דווקא בבנין השני(A-הצפוני) ממש לא מקפידים על עישון.

פורסם

אין לי מושג איפה הייתי בסנטר, יעזור לך אם אגיד שהייתי באיזור של תומר ו VELVET?

פורסם

בפאב שאני עובד בו בחיפה אוכפים את החוק.

בהתחלה היו כמה לקוחות שהתלוננו אבל עכשיו רק פעם בשבוע בערך בא לקוח חדש שמתלונן.

אף אחד מהלקוחות הקבועים והמעשנים של הפאב לא הפסיק לבוא והרבה מהם עכשיו בעד החוק.

בכלל מאז שנכנס החוק הפאב בעליה מתמדת, לא יודע אם קשור לזה... אבל זה בטח לא פגע בעבודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים