פורסם 2008 בדצמבר 1616 שנים אני שואל כי אני בבאר שבע ונראה לי שהחוק נאכף אך ורק בקניונים ואולי במסעדותת. כל בנייני המשרדים מכילים מאפרות מלאות בפילטרים ואף לא שלט אסור לעשן אחד...המצב יותר גרוע בדימונה - שם ביקרתי לאחרונה בקופת חולים וראיתי אנשים מעשנים במסדרונות הקופה כאילו כלום לא קרה...
פורסם 2008 בדצמבר 1616 שנים בת"א זה נאכף חזק מאוד. במיוחד במקומות שספגו קנסות כבדים בעקבות עישון בחלקים של ללא עישון.
פורסם 2008 בדצמבר 1616 שנים אם מישהו היה בזמן האחרון בבארבי יודע שהחוק נאכף כמעט תמיד...הייתי שם בהופעה קצת אחרי שהחוק אושר ובעל המקום עוד "התבדח" עליוכמה חודשים אחרי זה ראיתי אנשים מועפים החוצה כי הם לא מכבים את הסיגריה
פורסם 2008 בדצמבר 1616 שנים כן. זה גרם לכך שמרחב העירוני בתל אביב די נהרס. קוביות של אזורי עישון החלו להופיע בבתי קפה וסתם מסעדות מה שניתק אותם מהרחוב.
פורסם 2008 בדצמבר 1716 שנים בטבעון כןיום שבת הלכתי לאכול חומוס אצל הערבים השבדונים האלה לא נתנו לנו לעשן בפנים
פורסם 2008 בדצמבר 1716 שנים כמו דברים רבים נוספים, החוק משפיע יותר בין גדרה לחדרה (וגם במידה מסוימת בירושלים). כהורה לילד קטן אני חייב לציין שמספר המקומות שאני יכול לשבת לאכול בהם גדל משמעותית מאז כניסת החוק לתוקף. בדרום הפרוע גם מעשנים יותר באופן כללי וגם לא ממש שמים על החוק נגד עישון במקומות ציבוריים, בסופו של דבר התושבים רק פוגעים בעצמם וזה בטח לא עוזר לתדמית הגם ככה דפוקה של הנגב ודרום מישור החוף.
פורסם 2008 בדצמבר 1716 שנים אני פיתחתי שיטה להפתר ממעשנים. אני בא ומזהם להם את האוויר שהם נושמים עם נוד נורא ווקאלי. עין תחת עין
פורסם 2008 בדצמבר 1716 שנים מחבר ^^^ אני ניסיתי את זה היום וכמעט חטפתי מכות. מעבר לכך שבדרום הפרוע הכל מותר - אתה צריך להיות כל הזמן מוכן !
פורסם 2008 בדצמבר 1716 שנים עם כניסת החוק, מיד שמתי לב שכמות המעשנים במסעדות ובפאבים ירדה משמעותית (במועדונים, לעומת זאת, נשאר אותו דבר בדיוק).לאט לאט כמות המעשנים בפאבים עלתה חזרה למה שהיה לפני כניסת החוק, ולאנשים לא באמת איכפת מהחוק.לפחות במסעדות זה עדיין לא קורה (במסעדות תמיד עשו הפרדה בין איזור עישון ולא עישון, אבל ההפרדה בד"כ הייתה מלאכותית עד כדי כך ששולחן מעשנים ישב ליד שולחן לא מעשנים).
פורסם 2008 בדצמבר 1716 שנים עם כניסת החוק, מיד שמתי לב שכמות המעשנים במסעדות ובפאבים ירדה משמעותית (במועדונים, לעומת זאת, נשאר אותו דבר בדיוק). לאט לאט כמות המעשנים בפאבים עלתה חזרה למה שהיה לפני כניסת החוק, ולאנשים לא באמת איכפת מהחוק. לפחות במסעדות זה עדיין לא קורה (במסעדות תמיד עשו הפרדה בין איזור עישון ולא עישון, אבל ההפרדה בד"כ הייתה מלאכותית עד כדי כך ששולחן מעשנים ישב ליד שולחן לא מעשנים). מסכים עם כל מילה.
פורסם 2008 בדצמבר 1716 שנים אני פיתחתי שיטה להפתר ממעשנים. אני בא ומזהם להם את האוויר שהם נושמים עם נוד נורא ווקאלי. עין תחת עין חזק ;D ;D ;D אני אאמץ את זה :ylsuper:
פורסם 2008 בדצמבר 1816 שנים אם מישהו היה בזמן האחרון בבארבי יודע שהחוק נאכף כמעט תמיד...הייתי שם בהופעה קצת אחרי שהחוק אושר ובעל המקום עוד "התבדח" עליוכמה חודשים אחרי זה ראיתי אנשים מועפים החוצה כי הם לא מכבים את הסיגריההייתי שם לפני שבוע בדיוק, לא הייתה לא לי ולא לאף אחד מבערך 10 חברים שלי שהיו איתי שם לעשן.אפילו שעמדנו ממש צמוד לבמה, ליד אחורי הקלעים.יודע מה, לא אגזים אם אומר שחצי מהמועדון עישנו ואף אחד לא הזכיר לנו להפסיק או משהו כזה.אולי זה קרה בגלל שהייתי בהופעה, לא יודע...אבל בעזריאלי למשל, ובדיזינגוף סנטר מאוד מקפידים על החוק.
פורסם 2008 בדצמבר 1816 שנים אין לי מושג איפה הייתי בסנטר, יעזור לך אם אגיד שהייתי באיזור של תומר ו VELVET?
פורסם 2008 בדצמבר 1816 שנים בפאב שאני עובד בו בחיפה אוכפים את החוק.בהתחלה היו כמה לקוחות שהתלוננו אבל עכשיו רק פעם בשבוע בערך בא לקוח חדש שמתלונן.אף אחד מהלקוחות הקבועים והמעשנים של הפאב לא הפסיק לבוא והרבה מהם עכשיו בעד החוק.בכלל מאז שנכנס החוק הפאב בעליה מתמדת, לא יודע אם קשור לזה... אבל זה בטח לא פגע בעבודה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.