עבור לתוכן

תוכנות להאצת מהירות ההורדה

Featured Replies

פורסם

האם התוכנות האלו אכן עוזרות

יש לכם אולי המלצה על תוכנה

פורסם

תאמין לי לא כדאי אף אחת תוריד עם זה של הווינדוס

או עם flashget

פורסם

התוכנות האלו הן סתם. המקסימום שאתה יכול להוריד זה המהירות ששילמת בשבילה לספק. למרות זאת יש מס' תוכנות כמו DAP אשר מורידות סימולטנית ממס' מקורות וכך אתה יכול להגיע למקסימום שאתה יכול בעזרת לקיחת קצת מכל מקור

פורסם

או DAP

או

DOWNLOAD EXPRESS

אני כמובן ממליץ על DAP במיוחד ה PREMIUM היא ממש ממש מעולה.

פורסם

אני גם ממליץ על DAP היא עובדת מצוין ומה שמבדיל אותה מהאקפלורר זה שבדרך כלל האקספלורר מוריד הרבה יותר לאט ממה שאפשרי

נגיד יש לך קיבולת של 120 אז האקספלורר בדרך כלל עובד על גג 50 (באתר של מיקרוסופט) ובכל השאר ממש לאט אז הDAP מורידה עם כל מה שיש (בקיצור כל מה שלא מנוצל ע"י תוכנה אחרת היא לוקחת ולפעמים גם מתוכנות אחרות היא לוקחת קצת יעני מאיטה אותן במיוחד תגלישה)

הבנת? ;D

פורסם

לא יודע מה איתך אבל אני משתמש באקפלורר להורדה ואני בדרך כלל מוריד על המקסימום שלי שזה 60-70

פורסם

לא יודע מה איתך אבל אני משתמש באקפלורר להורדה ואני בדרך כלל מוריד על המקסימום שלי שזה 60-70

אין בכלל מה להשוות , ברוב המקרים אתה תתייצב על מהירות ממוצעת שתלויה בחיבור אחד (שלרוב רק יורדת)

השיטה בdap זה 5 חיבורים או יותר ובכך לנצל 100% מהמהירות שאתה מקבל מהספק ליעד

פורסם

הדבר היחיד שטוב בתוכנות האלה זה שאפשר להפסיק את ההורדה באמצע ולהמשיך יותר מאוחר.

אני מוריד עם האקספלורר 192K מקסימום, ניצול מלא של כל הרוחב פס.

פורסם

אני יודע

אבל בכל זאת זה מתייצב לי על המהיריות האלו

נכון שאני מתחיל להוריד זה מוריד על 130 קילובייט אבל יורד על ל 80 ומ 80 לאט לאט יורד ל 60 ושם זה מתייצב..

אני חבילת 0.5M

פורסם

הדבר היחיד שטוב בתוכנות האלה זה שאפשר להפסיק את ההורדה באמצע ולהמשיך יותר מאוחר.

אני מוריד עם האקספלורר 192K מקסימום, ניצול מלא של כל הרוחב פס.

תנסה משרת איטי כאשר אתה מקבל מהירות נוסח 5k ואז תנסה עם dap ותקבל מהירות מוכפלת פי כמה בשקט

פורסם

למה שאני אוריד משרת איטי? מה רע בשרתים של מיקרוסופט או חברות התוכנה והחומרה האחרות?

פורסם

דרך אגב מה זה DAP Premium?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים