עבור לתוכן

האם הנחת סטיקים הורסת אחריות?

Featured Replies

פורסם

האם תיהיה לי אחריות אחרי שאני אדביק סטיקים על הזכרונות של כרטיס מסך? ???

פורסם

אתה מתכוון סינקים

אם יהיו סימנים אז לא תהיה אחריות

הוסיפו תיאור לתראד אז היית חייב למלא אותו בסימני שאלה ?

באמת שזה מיותר.

פורסם
  • מחבר

זה כבר נטחן באתר?

כדאי שאני יעשה חיפוש?

(מה מפריע הסימני שאלה?)

פורסם

זה מפריע כי זה לא תורם לשום דבר.

האחריות שיש לך היא על המוצר איך שהוא היה, אם תצליח להחזיר אותו למראה נקי וחלק כמו במקור לא תהיה לך בעיה לממש אחריות, אבל שוב זה מודגש על רק וגם על החנות עצמה

פורסם

זה תלוי בחברה, אבל לרוב זה יסיר את האחריות.

יכול לקרות מצב שתבוא אליהם ויראו סימנים ברורים ובכל זאת תקבל אחריות...

רביד, אם מוד ביקש ממך לשנות את הכותרת, אתה חייב לדעת עד עכשיו שמשהו לא בסדר, אתה מתקבש לשנותה...

פורסם
  • מחבר

במדריך של האתר מראים שהם הדביקו את הסינקים אבל לא רשום עם מה(גם עם המשחה התרמית?)

פורסם

*דבק* *טרמי*...

הוא די יקר, ואם הוא לא מספוק עם הסינקים, אתה יכול לבקש ממישהו קצת, או לעשות חיפוש - דובר על עניין הדבקת סינק על גשר דרומי יש שם מידע מועיל.

בהצלחה ;)

פורסם

רב הסיכויים שאם יראו שינוי בכרטיס אז תיתבטל האחריות..

אבל חנויות ללא שכל כמו אקסלנט לא מבחינים בכלום כי שרפתי GF2 והבאתי להם אותו עם סימני שריפה ברורים ויחד עם זאת היו דבוקים על הכרטיס סינקים על הדכרונות והם החליפו לי.

ושלא נדבר על המעבד הראשון (מתוצרת AMD) ששרפתי בכוונה (T-Bird 1400) שהוצאתי לו את ההיטסינק בזמן שהוא עבד והחליפו לי אותו כשהוא היה נראה שחור לחלוטין!

תוודה שאתה קונה אצל חנויות זולות ושלא יודעים המון.. (אני מדבר על הטכנאים הטיפשים שלא מבחינים בכלום)

פורסם
  • מחבר

איפה קונים את הדברים האלה חיפשתי ב3 חנויות ולא מצאתי

פורסם

אבל חנויות ללא שכל כמו אקסלנט לא מבחינים בכלום כי שרפתי GF2 והבאתי להם אותו עם סימני שריפה ברורים ויחד עם זאת היו דבוקים על הכרטיס סינקים על הדכרונות והם החליפו לי.

ושלא נדבר על המעבד הראשון (מתוצרת AMD) ששרפתי בכוונה (T-Bird 1400) שהוצאתי לו את ההיטסינק בזמן שהוא עבד והחליפו לי אותו כשהוא היה נראה שחור לחלוטין!

תוודה שאתה קונה אצל חנויות זולות ושלא יודעים המון.. (אני מדבר על הטכנאים הטיפשים שלא מבחינים בכלום)

טוב שאתה מלמד אנשים איך לרמות!

עכשיו הוא יוכל להרוויח על זעת אפם של אחרים שלא מגיע להם.

כל הכבוד! >:(

פורסם

חחחח........ :lol:

פורסם
  • מחבר

אז סך הכול עשה פשלה קטנה לא מגיעה לו אחריות?

מי שיקרא בפלונטר באחריות רשום שהם לא נותנים אחריות לאוברקלוק!

פורסם

טוב שאתה מלמד אנשים איך לרמות!

עכשיו הוא יוכל להרוויח על זעת אפם של אחרים שלא מגיע להם.

כל הכבוד! >:(

הכבוד כולו שלי.. ;D

פורסם
  • מחבר

הכבוד כולו שלי.. ;D

למד אותי מסטר ;D

שאלה אחרונה כשרוצים לשים צלעות קירור על זכרונות של כרטיס מסך משתמשים במשחה טרמית אבל איפה קונים את הצלעות? ???

פורסם

אם היה לך פעם פנטיום3 בטוח יש לך את הסינק שלו אפשר לנסר ולהדביק (זה היטסינק ענק)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים