פורסם 2002 בפברואר 1423 שנים אני לא יודע איזה חברה כתוב virgo משהו חרא לא יאמן.....אבל אני לא מבין מה זה עקרוני ??? ??? כי בסך הכל אם צריך מאווררים אני יכול לחלטר משהו...זה לא שהמארז יותר יקר עושה משהו....
פורסם 2002 בפברואר 1423 שנים אם אתה רוצה שהחלקים שלך יחיו יותר זמן ושהספק שלך לא יתפוצץ (אם תוסיף מאווררים ;D) ואתה אוהב ומשתמש בהמהרה למחשב שלך אז זה עקרוני....
פורסם 2002 בפברואר 1423 שנים נוחות עבודה קירור יעיל יותר (לא רק בגלל מאוררים) וגדול ויפה (לא כולם.......)
פורסם 2002 בפברואר 1423 שנים יש הרבה יתרונות למארז טוב:בדרך כלל הוא מרווח ונוח לעבודה, יש בו מקום להרבה דברים (הרבה מפרצים לכוננים).כמו כן, מארז טוב מכיל ספק טוב וגם מאוורר בצורה טובה.
פורסם 2002 בפברואר 1423 שנים גם יש להם מקום לזרימת אוויר טובה יותר וסרקולציה בגלל הגודל הרב והנוחות כמו שminmizer אמר :saint:
פורסם 2002 בפברואר 1423 שנים אני לא יודע איזה חברה כתוב virgo משהו חרא לא יאמן.....אבל אני לא מבין מה זה עקרוני ??? ??? כי בסך הכל אם צריך מאווררים אני יכול לחלטר משהו...זה לא שהמארז יותר יקר עושה משהו....ממה שאני יודע למארז שיש לך ישנו מקום למאורר שמוצא אויר.תוסיף מאוורר ויש לך מארז סבבה.
פורסם 2002 בפברואר 1523 שנים אגב, כמה שהאנרמקס נוח באמת, מרווח ואיכותי, החיסרון שלו, ואולי גם קצת יתרון הוא הכובד האדיר שלו, ממוצע של מחשב רגיל הוא כ-17 קילו, ושלי עומד על 20 ומשהו קילו... (אני חייב לארגן גלגלים...)
פורסם 2002 בפברואר 1523 שנים המארז עצמו כמארז לפי דעתי לא מי יודע מה חשוב למשתמש הביתי הרגיל+הספק יותר חשוב!.....כמו כן מארז איכותי עם כל מיני פיצרים וספק איכותי עולה כ 150 דולר וזה יותר מכפול ממארז איכותי רגיל ופשוט...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.