פורסם 2003 ביולי 122 שנים צריך עזרא קטנה בבקשה...התחלתי עכשיו להתעסק עם c++ אחרי שזנחתי אותה איזה שנה ושכחתי איך אני אמור לעצור תוכנית שאני מריץ כי הקומפילר פשוט מריץ אותהיותר מדי מהר ואני לא מתליח לראות את התוכניתהערה: התוכנית רצה בדוס והקומפילר הוא של וינדוס(אין לי אפשרות לקומפ' של דוס...)Plz...
פורסם 2003 ביולי 622 שנים אני חושב שאתה מתכוון לזה רשום את זה לפני סגירת הסוגירם המסולסלים האחרונה;()getch
פורסם 2003 ביולי 622 שנים אם התוכנית הסתיימה וזה מחזיר אותך לקומפיילר ואתה רוצה לראות את הפלט תלחץ על alt+f5
פורסם 2003 ביולי 722 שנים מחבר תודה על המידע אנסה בהקדם עריכה: alt+f5 לא עושה כלום אחרי שהוא מריץ את התוכנית(ההרצה עצמה ולא הדיבאג היא מהירה מדי) ו getch() הוא פשוט לא מזהה את הפקודה
פורסם 2003 ביולי 822 שנים מחבר הוא לא מזהה גם לא את getchar();הבעיה היא כשאני מריץ את התוכנית אני לא רואה את הפלט כי הוא מופיע ונעלם(חלון דוס) מהר מדיואני רוצה איזה פקודה למשל לעצור את התוכנית כדי שאני אוכל להתבונ בפלט ומשהו בסגנוןPlease enter any key to continue....
פורסם 2003 ביולי 822 שנים מחבר נסית לעשות braekpoint בדיבגר?לא, אבל אשמח אם תסביר לי איך, כי כמו שאמרתי אני רק התחלתי להתעסק עם זה אחריהמון זמן שזנחתי את זהעריכה:I figured it out by myself by thanks anyway"כבודו, אין יותר שאלות"
פורסם 2003 ביולי 1422 שנים תעשה ככה:int q;cin >> q;או לחלופיןchar q;q = cin.get();זו הפקודה שאליה התכוונו המשוררים
פורסם 2003 באוגוסט 1922 שנים שחכתי בנוסף לפקודה getch();תצטרך להוסיף בהתחלה עוד אינקלוד שיהיה בתוכו conio.hאם אני זוכר נכון.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.