פורסם 2008 בדצמבר 1416 שנים אני כרגע מצליח לייצב לחלוטין ב4Ghz על 422*9.5 במתח 1.381 כאשר אני מנסה להעלות ל4.1Ghz אני נתקע בהרבה אי יציבות בווינדוס. הצלחתי יחסית לייצב את המערכת עם ההגדרות הבאות (עבר 10 לופים של intelBurnTest אבל עם טמפ' מפחידות , בOCCT זה קרס אחרי שעה וחצי ) CPU Ratio Setting: 9.5 FSB Strap to North Bridge: 400 FSB Frequency: 432 PCI-E Frequency: 100 DRAM Frequency: 864 DRAM CLK Skew on Channel A1: Auto DRAM CLK Skew on Channel A2: Auto DRAM CLK Skew on Channel B1: Auto DRAM CLK Skew on Channel B2: Auto DRAM Timing Control:Auto CPU Voltage: 1.3875 CPU GTL Voltage Reference (0/2): Auto CPU GTL Voltage Reference (1/3): Auto CPU PLL Voltage: 1.62 FSB Termination Voltage: 1.34 DRAM Voltage: 2.10 NB Voltage: 1.34 NB GTL Reference: Auto SBridge Voltage: Auto PCIE SATA Voltage: Auto Load Line Calibration: Enabled CPU Spread Spectrum: Disabled PCIE Spread Spectrum: Auto CPU Clock Skew : Auto NB Clock Skew : Auto CPU Margin Enhancement: Auto מה דעתכם על המתחים? הNB לא קצת גבוה? הבנתי שחייבים להיזהר עם המתח של הFSB .. אני לא מצליח להגיע לשילוב נורמלי , אם למישהו יש טיפ על איך לשפר יציבות אני אשמח תודה , יובל.
פורסם 2008 בדצמבר 1416 שנים תבטל את הPCIE Spread Spectrum....תעלה את המכפלות של הGTL למקסימום...תעלה את הFSB לאזור ה1.45..את הPLL לאזור ה1.65+-..מתח מעבד תעלה לאזור ה1.45+-..על מנת לבדוק אם זאת הבעיה...ובקיצור אין לך ממה לחשוש..תעלה את המתחים ותראה מה קורה עם היציבות..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.