עבור לתוכן

האם יש אתרים שניתן להזמין דרכם מחשב לפי מפרט מדוייק שאני בונה?

Featured Replies

פורסם

כמו האתר של לנובו העולמי? שניתן לבחור דגם ולהרכיב ולשנות בו כל פרט וכל רכיב, אתרים ישראליים או אתרים מחו"ל שניתן להזמין דרכם לארץ

תודה

פורסם

בגדול בכל אתר אתה יכול להרכיב ככה מחשב.

אתה רוצה מחשב של חברה מסויימת?

פורסם
  • מחבר

איפה זה בכל אתר? בכל האתרים שראיתי זה מחשבים עם מפרט מובנה כולל היבואנים שמוכרים דגמים סגורים שניתן כמובן לשדרג אבל לא לתכנן מהתחלה עד הסוך כמו בלנובו למשל

כרגע לא קריטי לי איזו חברה כי עוד לא נסגרתי או החלטתי אבל מעוניין לראות את האופצייה הזו ולשחק קצת עם המפרטים

פורסם

האתרים שניתן להרכיב דרכם מחשבי CTO הם רוב אתרי החברות המרכיבות (Lenovo, Apple, Dell, HP, Toshiba ועוד, כמו גם מרכיבי OEM קטנים יותר כמו Xotic ו- Powernotebooks) ומספר מצומצם מאד של Resellers (למשל ב-Costco ניתן להרכיב מחשבי CTO של HP). בארץ נמכרים רק דגמים מורכבים מראש (לפחות של המותגים הידועים). כמעט אף אחד מן המשווקים הללו לא שולח לארץ ישירות, אתה יכול לקרוא את הסטיקי בנוגע ליבוא מחשב מארה"ב בשביל אינפורמציה על שיטות יבוא עקיפות.

Xotic PC ו-Powernoteooks שולחים לארץ למיטב זכרוני וניתן להרכיב דרכם מחשבים שבנויים על Barebones של חברות שונות. לדעתי הם מאפשרים גם CTO על דגמים מותגיים של Asus ואחרים. גם Alienware שולחים מחוץ לארה"ב. אחריות בארץ לא תהיה.

פורסם
  • מחבר

איזה חברות מומלצות יש שנותנות את השירות של המשלוח לארץ דרך תחנת בניים של כתובת אמריקאית שהם נותנים? והאם הן נותנות גם את הפיתרון לכרטיס אשראי?

איזה משווקים מורשים יש שניתן להרכיב דרכם CTO שלא דרך האתר הרשמי של החברה ואולי עושים משלוחים לארץ?

פורסם

יניב, למה אתה נעול על CTO?

פורסם

אישית התנסיתי עד כה רק ב-Mustop, לא היו לי בעיות איתם. לדעתי הם לא מציעים את השירות של תשלום בכרטיס אשראי אמריקאי. אני יודעת כי ל-USshop יש כזה שירות. לא ניסיתי אותו.

איזה מחשב אתה רוצה לקנות? לגבי רוב המותגים הגדולים אני לא מכירה אתרים שמאפשרים CTO ושולחים ישירות לארץ. ציינתי כבר את Alienware ואת המרכיבים שנותנים לקנפג את מחשבי Asus. לדעתי גם Zepto ישלחו לארץ.

פורסם
  • מחבר

אני עדיין לא נעול על כלום רק מתענין

ונראה לי ש CTO נותן את הגמישות הרבה ביותר ובנייד זה חשוב לי קשה מאוד לשנות לאחר הקנייה

פורסם

איזה אדיוט יצאתי.. לא שמתי לב שמדובר על נייד :s07:

פורסם

אתר Mustop דווקא כן מציע שירות של תשלום בכרטיס אשראי אמריקאי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים