עבור לתוכן

השוואה בין זכרונות GEIL השונים... אשמח לתגובות..

Featured Replies

פורסם

רכשתי לא מזמן מחשב באייבורי...

מעבד Q6600..

נתנו לי לוח אם של MSI עם 4 חריצי זיכרון..

יחד עם זאת קיבלתי זיכרון פנימי של GEIL ללא צלעות קירור על שתי סלוטים כלומר 1 ג'יגה על סלוט אחד ועוד אחד אותו דבר על סלוט אחר...

לאחר שבועיים שלחתי חבר עם אותו מפרט כמו שלי...

הוא קיבל את אותו מחשב עם אותו לוח אם... זיכרון של GEIL של 2 ג'יגה על סלוט אחד כאשר יש עליו צלעות קירור...

רציתי לדעת מה יותר טוב לדעתכם...

כמו כן רואי לציין כי המחשב הוא ליבה מרובעת.. אז מה עדיף אחד חזק או שתיים על אותו משקל בלי צלעות קירור מחולקים לשתי סלוטים....???

תודה... מאיר

פורסם

זה שיש לו צלעות קירור לא עושה אותו זיכרון "חזק".

בכל מקרה ההבדל הוא ב-Dual Channel ובהבדלים מינוריים נוספים שנוגעים לזיכרונות הספציפיים שלכם כמו תזמונים למשל.

אתה יכול לקרוא על החשיבות של זה בFAQ זכרונות.

פורסם
  • מחבר

אוקיי אחי... הבנתי בערך....

אבל לשאלתי, כמובן אם ידועה לך התשובה...

מה עדיף??

זה מה שיש לי מצורפת תמונה אנא הסתכל....

זה או ה 2 ג'גיה על סלוט אחד שהוא אגב לא מסדרת הבלאק דרגון של GEIL[br]פורסם בתאריך: 15.12.2008 בשעה 02:11:11

סליחה הנה התמונה[br]פורסם בתאריך: 15.12.2008 בשעה 02:13:42
בקיצור זה מה שאני מנסה להראות בתמונה והוא לא נותן לי אז כתבתי....

SPD Memory Modules:

DIMM1: GeIL CL4-4-4DDR2800 5 1 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (5.0-5-5-15 @ 400 MHz) (4.0-5-5-13 @ 333 MHz) (3.0-4-4-10 @ 266 MHz)

DIMM3: GeIL CL4-4-4DDR2800 5 1 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (5.0-5-5-15 @ 400 MHz) (4.0-5-5-13 @ 333 MHz) (3.0-4-4-10 @ 266 MHz

[attachment deleted by admin]

פורסם

שוב... ההבדל הוא Dual Channel

טכנולוגיה שקיימת כבר כמה שנים שמוציאה עוד קצת מיץ מהזיכרונות כשהם עובדים במקביל, וממוקמים בסלוטים המתאימים בלוח-אם.

כשאתה לוקח שני זכרונות 1GB ומשווה מול זיכרון של 2GB אתה כמעט ולא תראה הבדל בביצועים. הייתי אומר שתקח שני זכרונות ולא אחד כי אז יהיה ניצול של DC (שהזכרתי למעלה) ואז תהיה תוספת מסוימת של ביצועים (לא משמעותי כפי שאמרתי), אך אם ההבדל במחיר הוא גדול אז זה כבר לא משתלם.

פורסם
  • מחבר

או קיי אז לי יש את השתי זכרונות של 1 ועוד 1 גיגה ולהערכתך אתה אומר יותר טוב...

נכון???

רוב תודות.....

אגב קריטי לקנות להם צלעות קירור או שאין צורך..?????

המחשב חדש Q6600 לא מתחמם בלי עין הרע.......

פורסם

אין שום צורך. תתחדש ותהנה..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים