עבור לתוכן

עזרה| שדרוג כ.מסך למחשב די ישן (~400 ש"ח)

Featured Replies

פורסם

אהלן

ברשותי מחשב בעל מעבד Pentium 4 2.00GHz, כרטיס מסך GeForce2 64MB ו- 2x256 DDR1 RAM.

דוגמאות למשחקים אשר אני משחק בהם הם Call of Duty 2, GTA: San Andreas, CS:S, BF:V, וכולם רצים לי די לאט על ההגדרות הכי נמוכות.

אני חושב ששדרוג ל- 2x512mb RAM וכרטיס מסך (AGP) מתקדם יותר יספיקו.

יש לי שני אופציות לכרטיסי מסך:Zotac GeForce 6200 256MB TV DVI AGP X8,

ו- Sapphire HD 3650 512MB GDDR2 DX10.1 DVI AGP.

הראשון עולה 230 שקלים, והשני 430. אני חושב שהראשון יספיק לצרכיי הספציפיים, אך בכל זאת מתלבט האם לא לקנות כבר את הכרטיס השני היותר טוב. השאלה שעולה לי בראש היא, האם כרטיס כזה לא יהיה overkill יחסית למחשב עם מעבד 2 גה"צ? אני לא רוצה להגיע למצב שהמעבד (או זיכרון הRAM) יגרמו מצב של צוואר בקבוק.

פורסם

אז מה בדיוק אתה רוצה לקנות ?

כרטיס מסך AGP

וזכרונות ?

מה התקציב שלך להכול ?

(תוסיף אותו גם לכותרת שיהיה חוקי)

פורסם
  • מחבר

אז מה בדיוק אתה רוצה לקנות ?

כרטיס מסך AGP

וזכרונות ?

מה התקציב שלך להכול ?

(תוסיף אותו גם לכותרת שיהיה חוקי)

כרגע מצאתי כיוון לזוג כרטיסים של 512 כל אחד מחבר במחיר זול, שיניתי/ערכתי את האפשרויות שלי לגבי כרטיס המסך בפוסט המקורי. האם הכרטיס השני והיקר יותר לא יהיה חזק מדי בשביל המחשב (לאחר שדרוג זכרון ה-RAM)? תודה על כל עזרה.

+ האם יש אפשרות שבעקבות השדרוג לכ.מסך טוב יותר ספק הכוח לא יהיה מספיק?

פורסם

איזה ספק יש לך מה המפרט המלא ?

פורסם
  • מחבר

אני לא מוצא דרך לדעת, זה מחשב עבודה כזה, Dell Optiplex GX260. אני בספק שספק הכוח שלו לא יספיק אם אשדרג לכרטיס המסך הזה, אך בלי קשר, האם אתם חושבים שהכרטיס היקר יותר יהיה טוב מדי יחסית לשאר המחשב (2ghz, 1gb RAM)?

פורסם

הוא יהיה קצת יותר מדי אני חושב

אבל בישביל לקבוע להנה או להנה

מה הספק הספק ומה היצרנית שלו ?

תפתח את הדלת תראה......

פורסם

אל תשקיע שקל במחשב כזה. זה צריך להיות מחשב משנת 2002 בערך מה שהופך אותו לבן 6. זה לא שווה הוצאה של אגורה, תחסוך את הכסף הזה. כל מחשב של 1500-1800 שקל גג היום אוכל את המחשב שלך 10 פעמים. כל גרוש שתוציא עליו זה בזבוז אחד גדול.

אגב, מחשב בגיל כזה, לא הייתי מתפלא שאם תשים לו 3650 הספק שלו יתפגר, הם לא היו מיועדים לזה אז. וגם אם הוא כן יעבוד, המעבד שלך יהווה צוואר בקבוק.

פורסם
  • מחבר

בקיצור קניתי את כרטיס המסך GeForce 6200. אני בהחלט מרוצה, קודם כל כי הוא עלה רקר 230 ש"ח, והוא מאפשר לי להריץ את אותם משחקים אשר דיברתי עליהם (כגון UT2004 ו CoD2) בצורה מספקת ביותר. כל זאת בטוח ישתפר כאשר אשלים את כמות זיכרון הRAM ל1GB. קראתי את התגובה על כך שלא שווה להשקיע בו שקל, אך אלו המשחקים אשר אני "בונה" על לשחק בהם, אני לא מתכנן על דברים יותר מתקדמים מזה, אז סך הכל, הכל בסדר. אני גם חושב שרכיבי המחשב מאוזנים למדי אחד לעומת השני (אין צוואר בקבוק), אז אני שמח.

תודה על העזרה!

פורסם

תתחדש.

הנושא גם ככה לא שייך לכאן.

ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים