עבור לתוכן

המלצה על קירור שקט למעבד ולכרטיס מסך עד 300 ש'ח

Featured Replies

פורסם

שלום רב!

אני לקראת קניית מחשב,אבל חשוב לי שהמערכת תהיה שקטה.כרגע יש לי קירור של Zalman 7000B והוא דאי מפריע לי,למרות שהבקר נמצא במינימום.

יש לי מארז של COOLER MASTER CENTURION,מאוורר 120 של AC מאחרוה,מאוורר מקורי שבה עם המארז קדימה וספק גם שקט.

אחרי בדיקה שערכתי לפי איך שאתם ממליצים הבנתי שהבעיה היא קירור של המעבד.

לכן אני רוצה כמה שיותר שקט, ומבקש המלצתכם לקירור טוב ושקט למעבד(לא מתכוון OC).

אם קירור שבה במקור עם E8400 שקט -אין לי בעיה,אני לא רוצה לשלם סתם.

וגם אני יודע שהכרטיס מסך שאכך, יהיה 9800GT-זה כבר המליצו לי בפורום כרטיסי מסך,רק שהם לא יודעים להגיד מה שקט ומה לא?אבקש המלצה גם בזה.

מעדיף כרטיס מסך שבאה כבר שקט בלי להוסיף קירור בנפרד.מה החסרון של קירור פסיבי בכרטיס מסך?

תודה.

פורסם

פותח התרד הקירור סטוק לא שקט..הכי טוב בשבילך יהיה לקנות קירור נורמלי ולהלביש עליו מאוורר שקט..

על איזה קירורים המליצו לך של כרטיסי המסך ? והחיסרון הגדול בקירור פאסיבי לכרטיס מסך..הוא שהם מתחמים יתר על המידה..

והחיסרון של קירור אקטיבי הוא הרעש..אבל לא חסר גירסות עם קירור צד שלישי..

פורסם
  • מחבר

לגבי כרטיס מסך:

הכי המליצו לי על Twintech nVidia GeForce 9800GT XXT 512Mb OC PCI-e עלות 745 ש'ח

או inno3D Geforce 9800GT I-Chill Turbo 512MB DDR3 PCI-E עלות 880 ש'ח

לגבי קירור של מעבד,מה דעתכם על INTEL CORE 2 DUO E8400 +OSZ VENDETTA בעלות 949ש'ח

או אני יכול לקנות רק מעבד ולהוסיף לו AC FREEZER PRO בעלות 993 ש'ח.מה עדיף?

כי אני לא רוצה לשפוך כסף סתם,אבל אם צריך לשלם יותר על משהוא טוב יותר-אין לי בעיה.

פורסם

למעבד קח FREEZER 7 PRO עולה מקסימום 120 שקל.

לגבי כ.מסך, או שתקנה אחד שבא מראש שקט כמו לדוגמא הכרטיסי 9800GT של GIGABYTE עם הZALMAN FANSINK. יש גם גרסת OC. או לחילופין יש את ה ECCELERO V2 של ARCTIC COOLING שלא נעים להרכבה, אבל יחד עם מודול המאוררים הוא שקט ומקרר מצוין והם עולים ביחד מקסימום 150 שקל.

פורסם
  • מחבר

עד כמה שהבנתי כרטיס של TWINTECH גם כן באה עם מאוורר של AC

פורסם

יש כרטיס של AXLE 3D שאמור לבוא למיטב הבנתי עם קרור שקט ומעולה שנקרא AC TWIN TURBO ועולה 720 שקל.

http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=14409

משום מה התמונה לא נכונה שם ומציגה קרור של זירוטרם.

כדאי שתבדוק איתם.

פורסם
  • מחבר

תודה,נכנסתי לאתר של היצרן ולא מצאתי אותו כרטיס.....וגם הלינק שנותן היבואן מגיעם לכרטיס עם קירור אחר.

אני מבין שאתם אומקים לקנות כרטיס עם קירור של AC והTWINTECH לא באה עם קירור כזה?

פורסם
  • מחבר

תודה,אני אתקשר מחר.התכוונתי שאתה נכנס מאתר של יבואן לאתר היצרן אתה רואה כרטיס עם קירור אחר.

וגם באתר של AC זה לא מופיע

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים