פורסם 2003 ביוני 3022 שנים שלום לכולם שמי זאב, אני מחפש משחקי רשת מומלצים ביותר , אז בבקשה תרשמו לי את המשחק הרשת הטוב ביותר שיש לכם או שאתם ממלצים לי. אני מחפש בעיקרון משחקי פעולה, סימולטורים ,ומעט אסטרטגיה. אבל משחקי פעולה הם לפי דעתי הכי טובים למשחקי רשת. אז בבקשה תרשמו לי בכנות מה אתם ממלצים לי או מה שיש לכם ואתם משחקים בו מידי יום ויומו. תודה תודה תודה רבה זאביק 8)
פורסם 2003 ביוני 3022 שנים sof2america's army משחק חינמי מעולה!ut2003 אני לא משחק בזה (כי זה לא עובד לי חלק) אבל רבים אומרים שזה משחק הרשת הטוב ביותר...
פורסם 2003 ביוני 3022 שנים מחבר תודה גבר אחלה משחקים, יש עוד מישהו עם המלצות או שיש לו משחק טוב לרשת ?ובקשר למשחק Soldier of Fortune 2 יש גירסה חדשה שנקראת Soldier of Fortune 2 Gold איך היא?וגם בקשר למשחק america's army שבחיים לא שמעתי איך הוא???
פורסם 2003 ביוני 3022 שנים אם אתה אוהב משחקי פעולה לרשת אז בעיקר BATTLEFIELD 1942 הוא משחק חייתי ביותר והוא כולל המון כלי נשק וכלי טיס ורכבים וכל מה שאתה רוצה ממלחמת העולם השנייה אצלך במחשב 2 בעיות שעלולות להפריע לך "קצת": 1. המשחק הזה דורש כרטיס מסך מאוד חזק. 2. בשביל לשחק בשרתים לא פרוצים צריך סי די קי מקורי אז אם אין לך דיסקים מקוריים אתה תהיה בבעייה. שמחתי לעזור
פורסם 2003 ביוני 3022 שנים מחבר בקשר ל BATTLEFIELD 1942 אחלה משחק דווקא הלוותי מחבר את המשחק אבל המשחק היה צרוב אז לא יכלתי לשחק ברשת והתבאסתי אני מניח שכדי לקנות אותו שימכרו יותר מ-2.5 עותקים ואז המחיר ירד.
פורסם 2003 ביוני 3022 שנים בקשר ל BATTLEFIELD 1942 אחלה משחק דווקא הלוותי מחבר את המשחק אבל המשחק היה צרוב אז לא יכלתי לשחק ברשת והתבאסתי אני מניח שכדי לקנות אותו שימכרו יותר מ-2.5 עותקים ואז המחיר ירד.בא נגיד שהצלחתי לשחק במשחק בלי סי די קי מקורי :-X
פורסם 2003 ביולי 122 שנים מחבר מצאתי גרסה חדשה Half Life גירסה Half Life 2 האם שווה לקנות אותה ?? למישהו יש אותה במקרה? ואני מחפש עוד משחקי רשת שיש לכם אז בבקשה תרשמו לי
פורסם 2003 ביולי 122 שנים מחבר יש לי עוד שאלה אני תמיד מתבלבל :יש משחק בשם - IGI 2: Covert Strike ויש משחק בשם - Half-Life Classicהאם שניהם משחקי רשת ? והאם הם אותם Covert Strike? בבקשה תסבירו לי ???
פורסם 2003 ביולי 122 שנים RETURN TO CASTLE WOLFINSTEIN: ENEMY TERITORRY משחק רשת חינמי ויפה ביותר מאוד מאוד מומלץ..
פורסם 2003 ביולי 122 שנים המשחק שאני הכי אהבתי ומשחק בו יותר משנתיים זה global operations משחק די ישןאבל גרפיקה בסדר זה בסגנון קאונטר סטרייק אבל הרבה יותר מושקע מבחינת נשקים גרפיקה ועומקיש תפקידים כמו רופא סורק סניפר וכאלה והמפות ממש יפות ;D ;D ;D ;D
פורסם 2003 ביולי 122 שנים המשחק שאני הכי אהבתי ומשחק בו יותר משנתיים זה global operations משחק די ישןאבל גרפיקה בסדר זה בסגנון קאונטר סטרייק אבל הרבה יותר מושקע מבחינת נשקים גרפיקה ועומקיש תפקידים כמו רופא סורק סניפר וכאלה והמפות ממש יפות ;D ;D ;D ;Dאחחח,כן זה היה מישחק ענק!הגרפיקה עדיין יפה וזה משחק טוב לרשת.
פורסם 2003 ביולי 122 שנים SOF2!אם אין תקציב לסיריאל חוקי תוריד את ה-MPDEMO, גם אחלהsoldier of fortune 2זה באמת משחק שווהאני מ ETS למי שמכיר...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.