פורסם 2003 ביולי 322 שנים דייייייייי! בסופו של דבר שניכם תבכו שתראו את הבולבול שלי.... :itschy: :lsvader:זה באמת עקרוני??? חתולים מאד חמודים ואני מאד אוהב אותם, והיי נחשו מה? כלבים הם גם מאד מאד חמודים ואני אוהב גם אותם!כל אחד יגדל מה שבא לו.
פורסם 2003 ביולי 322 שנים Lir@n (1:19 PM) : אני סתם מטומטם !!Lir@n (1:18 PM) : מזלי שאני יוצא רק עם שרלילות שלא יודעות מה זה אינטרנטLir@n (8:08 PM :טוב חמודי הטלנובלה שלי התחילה אני לא יכולה לפספס מצטער מאמי ! קיססססססססססLOL....but mine's better... ;D
פורסם 2003 ביולי 322 שנים הכי טוב זה לקרוא לחתול קריסה, ואז כל פעם שהוא עושה משהו רע אומרים "שוב פעם קריסה? מה יהיה עם זה?"
פורסם 2003 ביולי 322 שנים בוא תבדוק! ותראה שהוא מכפיל את שלך!!!מה קרה האמת כואבת? מי שמאמץ חתול זה אומר שמה הוא?פשוט הומואיך אמרת: "האמת כואבת"..לפי התגובה הרגשנית שלך - צדקתי!בטח שיער אפילו לא גדל לך שם... ;D
פורסם 2003 ביולי 322 שנים אולי מישהו ינעל כבר את הפראד המפגר הזהממש תת רמה מה שעשית פהMiyota אתה ממש ילד קטן תשיג משהו לעשות עם עצמך במקום לצחוק על כולם
פורסם 2003 ביולי 322 שנים מה קראה אוהד מכבי תל אביב מובטל טיפוסי שכמוך ? אמרו לך את האמת מתרומם קטן ? אימפוטנט לך תלמד דקדוק
פורסם 2003 ביולי 322 שנים Solris כואב לך חמוד שהקבוצה שלך אין לי מושג מי היא לא לקחה אליפותץומכבי ת"א לקחה! אז לך תמצוץ בולבול עם הקבוצה אתה אוהד.
פורסם 2003 ביולי 322 שנים מילה אחת או סמיילי אחד על העמוד האחרון: :cwm39:ליראות שני אנשים (או ילדים ???) רבים למי יש בולבול יותר גדול (ומי יותר שעיר) ומה יותר שווה חתול או כלב אמסטף או פיטבול,זה אידיוטי, אבל כמו שהסמיילי :cwm39: אומר, אחלה הצגה, יותר טוב מסרט...לחתולה הקודמת שלי קראו קיסקיס, כי היא אהבה לתת נשיקות, עד שיום אחד דרס אותה סמי טריילר והיא הייתה שבועיים מרוחה על הכביש.
פורסם 2003 ביולי 322 שנים לחתול שלי קראתי חתול אבל בגלל שהסתבר לי שהשכן שלי קרא לחתול שלו באותו שם לפני אז שיניתי את השם לחתול שלי, עכשיו קוראים לו חריץ (אל תשאלו)
פורסם 2003 ביולי 322 שנים לBENOR:העיניים שלו ירוקות או שזה רק המצלמה?בלי קשר... חבל על בחתול אחד החתולים היותר יפים שראיתי!כן העייניים שלו היו ירוקות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.