פורסם 2003 ביולי 122 שנים איפה [glow=red,2,300]זליג[/glow], איפה? אתה יודע בסופו של דבר מי יחליט.....
פורסם 2003 ביולי 122 שנים קרא לו על שמם של אגדות: StarScream,UltraMagnus,ZedPrime,Magnetron... או לחלופין:RoadKill .
פורסם 2003 ביולי 122 שנים קרא לו "שישליק"... תבהיר לו מי הבוס ומה הוא יהיה אם הוא לא יתפקד כמו שאתה רוצה... >
פורסם 2003 ביולי 122 שנים לחתול שלי אני קורא "חתולי"-אומרים את זה כמו שאומרים חותול רק עם חיריק בסוף. שם מגניב הוא בעצמו נדלק על השם! אני אומר "חתולי" תוך שתי שניות הוא מופיע. אני פותח קופסאת טונה הוא מתייצב כמו חייל במסדר בוקר
פורסם 2003 ביולי 222 שנים manbot, אם אתה מדבר על טונה של בני אדם, אז עד כמה שזכור לי, זה לא בריא לחתולים, עלול לגרום לעיוורון או משהו כזה. כדאי לך לברר. אגב, השם שלך, manbot, מזכיר לי מישהו שהיה משחק (וגם היה אדמין) quake 1 באינטרנט לפני כמה שנים...מעניין אם זה אתה...
פורסם 2003 ביולי 222 שנים אני לא זוכר עם הציעו את זה או לו אולי תקרא לו חתחתול כמו זה של גרגמל מהדרדסים.או שתקרא לו פליקס.
פורסם 2003 ביולי 222 שנים לכלבה שלי קוראים באפי (לא משהו מקורי זה אחותי רצתה...) ולחתול שלי קוראים בן לאדן!!! תקרא לו כדורי או פלאפל
פורסם 2003 ביולי 222 שנים גם לחתול שלי לא היה שם...קראתי לו בשני שמותלבנון כי הוא היה לבן כמו שלג., שמנונה.
פורסם 2003 ביולי 222 שנים שמע, אני אעשה לך סדר בדברים..ואחלק את זה לקטוגריות:שמות של ערסים -ביטוןניסיםששוןחייםדודשלומישמות של מפורסמים מגוחכים -צינוננסי ברנדסניסים גרמהשימי תבוריאהוד ברקשמעון גרשוןשמות דביקים וחמודים - מיציפלאפימאפיןקייקשמות אכזריים - לוציפראוזי אוזבורןשטןcrulekillerשמות מפורסמים מגניבים -טופאקאמינםמטוד מןרד מןשמות של סמים -קראקקנביסקוקShroomz
פורסם 2003 ביולי 222 שנים יש לי שני גורים... לחתול קראתי ציון (בינתיים). למישהו יש שם לחתולה?ד"א - שם מגניב לחתול - לקיק (היה לי אחד כזה).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.