עבור לתוכן

שאלה בנוגע ל-HD4850 ו-Crysis

Featured Replies

פורסם

אחרי שעברתי על המון סקירות ברשת, סרטוני youtube ומה לא, לא מצאתי את התשובה.

העניין הוא שאני מעוניין לשדרג את המחשב שלי בקרוב למערכת מבוססת AMD X2 6000 (בגלל שזה מאפשר לי לשדרג למעבד מרובע ליבות חדש בעתיד) וכרטיס מסך HD4850.

איך השילוב הזה, לנוכח הדרייבר האחרון ששיפר משמעותית את הביצועים ב-Crysis אמור להריץ את המשחק?

תודה לעוזרים :xyxthumbs:

פורסם

לא כל כך הבנתי את השאלה שלך

מה שאני כן יכול להגיד לך זה שאני קניתי את הHD4850 לפני חודש

ואני מאוד מרוצה

הכרטיס הזה מתמודד עם כל משחק ממש בלי בעיה (חוץ מGTA4 לצערי)

המשחק הראשון שבדקתי אותו היה CRYSIS WARHEAD ואני לא יגיד לך ששיחקתי הכל על HIGH אבל הרוב היה על HIGH ובוא נגיד שהגרפיקה היתה מטורפת מספיק והוא זז חלק כמובן

המחשב שלי די חלש לכרטיס הזה, יכול להיות שאם היה לי מעבד יותר חזק וזכרונות יותר חזקים אז הייתי רואה שיפור (אולי אפילו בGTA4)

יש לי מעבד פנטיום D 3.0 ג'יגה הרץ

ו2 ג'יגה זיכרון של OCZ לא זוכר בדיוק איזה דגם.

פורסם

אחרי שעברתי על המון סקירות ברשת, סרטוני youtube ומה לא, לא מצאתי את התשובה.

העניין הוא שאני מעוניין לשדרג את המחשב שלי בקרוב למערכת מבוססת AMD X2 6000 (בגלל שזה מאפשר לי לשדרג למעבד מרובע ליבות חדש בעתיד) וכרטיס מסך HD4850.

איך השילוב הזה, לנוכח הדרייבר האחרון ששיפר משמעותית את הביצועים ב-Crysis אמור להריץ את המשחק?

תודה לעוזרים :xyxthumbs:

4850 מריץ את קרייסיס על הגדרות מלאות ( חוץ מצל ) ב 1050*1680

אגב, גם 4870 לא מריץ הכל כולל צל בצורה חלקה לגמרי.

עכשיו עם 8.12 הרגשתי שיפור מאוד משמעותי בקרייסיס וענק בפאר קריי 2

פורסם
  • מחבר

אבל השאלה היא האם ה-X2 6000 לא מגביל את ה-HD4850 ב-Crysis?

אני רוצה לדעת פעם אחת ולתמיד מה המשקל של המעבד בביצועים במשחקים, במיוחד ב-Crysis אבל גם באופן כללי..?

פורסם

לא חושב שתרגיש הבדל במשחקים בן מעבד אינטל ל AMD, ברגע שהרזולוציה עולה הכרטיס מסך הוא צוואר בקבוק...

המעבד זול יחסית ואפשר לבנות מערכת נחמדה מאוד בלי הוצאה גדולה מידיי...

תמיד אפשר לעשות OC למעבד...

לדעתי הוא יהיה בסדר גמור עם 4850...

פורסם

קרייסיס הוא לא מדד בכלל תוציאו את זה מהראש שלכם

פורסם

קרייסיס הוא לא מדד בכלל תוציאו את זה מהראש שלכם

בהחלט, ואני לא יודע מאיפה הבאתם את זה ש4850 לא מריץ הכל על הכי גבוה עם צללים ו 1680*1050, לי יש אותו ,עם הדרייבר החדש אני מריץ אותו ככה אפילו עם מעבד AMD 4200 X2 ו3 GB זיכרון...פועל פשוט כמו חלום,

ד"א לבן דודה שלי יש את ה4870 והוא לא שווה את התוספת ,OC קטנטן ואני מגיע אליו

פורסם

אל תגזים... עם OC פשוט אי אפשר להגיע מHD4850 לHD4870...

בשביל זה צריך OC רצחני שכולל VMOD ולזה רק מעטים פה אם 1 הגיע....

ואני מחזק את זה שעם HD4850 קרייסיס פועל טוב גם בהגדרות גבוהות בעיקר עם הדרייבר החדש

פורסם

אל תגזים... עם OC פשוט אי אפשר להגיע מHD4850 לHD4870...

בשביל זה צריך OC רצחני שכולל VMOD ולזה רק מעטים פה אם 1 הגיע....

ואני מחזק את זה שעם HD4850 קרייסיס פועל טוב גם בהגדרות גבוהות בעיקר עם הדרייבר החדש

טוב, אולי קצת הגזמתי לגבי האוברקלוק, אבל לגבי קרייסיס אני רציני.

פורסם

כי זה קריסיס... תשים 10 HD4850 ירוץ לך ב10% יותר טוב מ4850 יחיד... כל הטכנולוגיות שהומצאו בשביל לשפר את הביצועים של המערכת קריסיס מקיע בגללן... ברוך השם הגענו לשנה שאפשר להריץ אותו על הגדרות גבוהות ובמקומות מסויימים יהיה סלייד שואו ולא כל 7 שעות המשחק....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים