עבור לתוכן

ה PC שלי ישן ואני רוצה לעבור למחשב נייד‬

Featured Replies

פורסם

אהלן,

אני מחפש נייד שיוכל לשמש אותי כמחשב העיקרי שלי, הניידות חשובה לי (וגם הזמן שאפשר לעבוד איתו עם הבטריה) ובגלל זה אני לא רוצה PC רגיל.

יש לי תקציב של עד 6500 - 6000 שקל

אני רוצה מחשב אמין שאני אוכל להשתמש בו כמה שנים, בעיקר לעבודה ואינרטנט אבל גם משחקים (אלו שיש היום, לא של עוד שלוש שנים)

חשוב לי גם שאני אוכל להריץ תוכנות כבדות במקביל, כי זה חלק מהעבודה שלי.

יש לכם רעיון למפרט?

חוץ מזה, בשביל להשתמש בו בבית בנוחות כדאי לקנות docking station? מה זה נותן בעצם?

תודה מראש!

פורסם

על אילו משחקים מדובר?

כמה זמן סוללה נראה לך סביר?

אילו תוכנות אתה מריץ?

קח בחשבון שישנה סתירה בין זמן סוללה ארוך ליכולת משחק טובה (מלבד במחשבים עם כרטיס מסך היברידי שלא נכנסים לך בתקציב) שכן כרטיס מסך חזק צורך הרבה מאד חיי סוללה.

חוץ מזה, בשביל להשתמש בו בבית בנוחות כדאי לקנות docking station? מה זה נותן בעצם?

Docking Station זה פתרון נוח מאד, לטעמי לפחות, למי שמשתמש במחשב הנייד שלו כמחשב העיקרי. זו תושבת שעומדת לך על השולחן באופן קבוע ואליה מחוברים כל האלמנטים החיצוניים שאתה עושה בהם שימוש (מסך, מדפסת, מקלדת, עכבר, חשמל וכו'). כאשר אתה מגיע הביתה כל מה שאתה צריך לעשות זה להניח את המחשב בתושבת הזו ומיד יש לך דסקטופ. תחנות עגינה ברמה כזו ("אמיתיות") קיימות כמעט רק במחשבים עסקיים יקרים יחסית. מחשבים כאלו נכנסים לך אמנם בתקציב אבל לא עם כרטיס מסך נפרד.

חברת HP מאפשרת חיבור תחנות עגינה בחיבור ייעודי גם ברוב המחשבים הצרכניים שלה (שאינו נוח באותה רמה אבל זה עדיין טוב יחסית), לא ידוע לי על עוד חברות שמאפשרות חיבור כזה בצורה עקבית. במחשבים שאינם עסקיים ואינם של HP ניתן לעשות שימוש בתחנות עגינה גנריות שמספקות פתרון הרבה פחות מוצלח ואינן מתקרבות לרמת הנוחות של תחנות עגינה ייעודיות.

פורסם

נא לערוך את הכותרת כדי שתהיה אינפורמטיבית, לפי חוקי הפורום.

במינימום, להוסיף תקציב לכותרת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים