עבור לתוכן

NZXT GUARDIAN 921 שאלה

Featured Replies

פורסם

אוקי המארז

GUARDIAN 921 של חברת NZXT אני כנראה קונה אותו רציתי רק לשמוע אולי יש עוד אנשים שקנו אותו ואני צריך ביקורת קטנטנה

http://www.nzxt.com/products/guardian_921/

קצת פרטים עליו

יש לו 3 מאווררים 120 מ"מ מקדימה בצד ואחד לפליטה מאחורה

יש לו גם מד טמפרטורה ( שגם לפי מה שראיתי די מדויוק וטוב ) אז אפשר לדעת מה הולך שם ואם הכל מתבשל כמו שצריך :lol:

העיצוב שלו גם יפה מאד ואהבתי את הפרצוף שלו מקדימה

אז אם למישו יש מה להגיד חופשי

המחיר שלו סבבה 430 ( ושלי 450 )

פורסם

מארז שמאוד הרשים גם אותי.

אני בהתלבטות אם לקחת את הטמספט גם של NZXT או את הגארדיאן 921, או אנרמקס צ'אקרה אבל הוא קצת יקר מהם.

פורסם

מארז שנראה נחמד אבל לא שווה את מחירו לדעתי.

הטמפסט עדיף וגם ה - CM590/690 לדעתי.

פורסם

הגרדיאן זה אפולו עם מכסה שונה וגימור מט במקום מבריק. השלדה עצמה זהה 100%.

לגבי "מד טמפרטורה", אני מקווה שאתם לא מצפים שהמארז ידע באורח פלא מה הטמפרטורה פה או שם- מדובר ב 3 חיישני טמפרטורה שמחוברים בחוט, וצריך למקם במהלך הרכבת המחשב.

מן הסתם, אין דרך למקם אותם בין המעבד לקירור שלו (אלא אם בא לכם לפגוע בצורה קריטית בביצועי הקירור), ככה שטמפרטורה מדויקת אף פעם לא תקבלו מהם, אלא רק מושג כללי. (רק על הארדיסק אפשר לקבל טמפ' מדויקת של פני השטח שלו)

הוא נחמד מאוד, נראה יפה, והדלת שלו באיכות קצת יותר גבוהה מהדלת המזוויעה של האפולו, רק קחו בחשבון שאי אפשר להכניס קירורים גבוהים מאוד בגלל מאוורר הצד שממוקם בדיוק באמצע.

מארז טוב לשואו, סביר+ מבחינת אוורור ובניה.

פורסם
  • מחבר

בחרתי בו בגלל ה 3 מאווררי 120 ... TMPEST פשוט יותר מידי מאסיבי בישבילי וגם לא כזה יפה לדעתי :]

אני חושב שהגארדיאן שילוב של קירור טוב ויופי וגם מד טמפרטורה במחיר נחמד ביותר ...

לגבי המד טמפרטורה אפשר לחבר אותו לתחתית הקירור ( אם זה קירור סטוק או קירור אחר ) וככה לדעת בערך +- כמה מעלות מה הטווח של החום של המעבד

עוד תגובות ? :]

פורסם

חיבור לצד העליון של התחתית (במידה ואתה יכול לעשות דבר כזה בכלל, רק גופי קירור מבוססי היטפייפס יתנו לך לחבר את זה לשם) לא יתנו מדידה מדויקת בגרוש- החום מועבר למעלה לסנפירים. המדידה למעבד די חסרת ערך.

אז שוב- הוא מארז חביב ביותר, אבל קח בחשבון שקירורים גבוהים לא יכנסו בו.

פורסם
  • מחבר

הקירור שאני שם עליו הוא

Thermaltake Blue Orb II Silent CL-P0257 והוא לא גבוהה הוא רחב ונמוך

פורסם

חיבור לצד העליון של התחתית (במידה ואתה יכול לעשות דבר כזה בכלל, רק גופי קירור מבוססי היטפייפס יתנו לך לחבר את זה לשם) לא יתנו מדידה מדויקת בגרוש- החום מועבר למעלה לסנפירים. המדידה למעבד די חסרת ערך.

אז שוב- הוא מארז חביב ביותר, אבל קח בחשבון שקירורים גבוהים לא יכנסו בו.

אני מבין שלך יש את הטמפסט.

איך הוא? מרוצה ממנו? נוח לחדר השינה?

אני שוקל לקחת אותו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים