עבור לתוכן

המלצה לרכישת מחשב נייד (1500$)

Featured Replies

פורסם

שלום.

אשמח עם תמליצו לי על לפטופ של חברת asus

דרישות:

מסך בגודל 12-13

מצלמה מובנת+מיקרופון, אבטחה (טביעת אצבע וכו)

ארד דיסק 160GB

1GB -RAM

כמה שיותר זמן בטריה קל משקל.

אחריות בין לאומית

לשימוש משרדי מוזיקה סרטים ואינטרנט.

תודה מראש.

פורסם

נא להכניס תקציב בכותרת.

למה דווקא אסוס?

פורסם
  • מחבר

תקציב עד 1500 דולר (הקנייה תתבצע בארצות הברית!)

למה רק asus מהסיבה הפשוטה שזה מה שאחי רוצה :nixweiss:

אבל אפשר להמליץ על חבורת מוכרות טובות גם כן.

אבל דגש על asus

פורסם

אני ממליצה בחום לרדת מהעניין עם Asus לאור התקציב והדרישות. במחיר כזה אתה יכול כבר למצוא מחשבי 12.1" מצויינים עם חיי סוללה מאד טובים, משקל נמוך ואיכות בניה גבוהה. ל-Asus אין מחשבים שממש יכולים להתחרות בכבוד בקטגוריה, לא מבחינת חיי הסוללה ולא מבחינת איכות הבניה. כמו כן, אני בספק רב שתוכל לקבל אחריות בארץ על מחשב Asus. אתה יכול לקרוא את המידע שיש לי בנושא כרגע בסטיקי על קניית מחשב בארה"ב.

אפשרות טובה בתקציב היא ה-Lenovo X200 שהוא מחשב 12.1" מצויין עם חיי סוללה מאד טובים, איכות בניה גבוהה וביצועים טובים מאד בהשוואה לקטגוריית ה-Ultraportables. בקונפיגורציות מסויימות זכאי לאחריות בארץ (למידע נוסף על קביעת אחריות למחשבי לנובו בדוק בסטיקי שציינתי). אין כונן אופטי מובנה ואין Touchpad (יש Trackpoint).

ה-HP 2530p הוא מחשב טוב מאד אבל יקר מה-X200, ניתן להשיג אותו עם מעבדי LV או ULV (כאשר מעבדי LV יהיו יקרים יותר). הביצועים יהיו פחותים לעומת ה-X200 (שמכיל מעבד מסדרת P) אבל לעומת זאת הוא כולל כונן אופטי מובנה ו-Touchpad ,שחשובים לאנשים מסויימים, ולא בהכרח יש לך צורך במחשב עצמתי במיוחד לשימושים שציינת. בדר"כ המחשבים העסקיים מהרמה הזו של HP זוכים לאחריות בארץ (שלוש שנים כסטנדרט) אבל כמובן שמומלץ לוודא מולם ספציפית לגבי הדגם הזה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים