פורסם 2008 בדצמבר 2316 שנים אני צריך המצלה לסדרה חדשה..יש כרגע פגרה ואני חייב לראות משהו..אלה הסדרות שכבר ראיתי:דקסטר האוסגיבוריםאבודיםנמלטיםעל-טבעיסוכן מחוקסמולווילפרינג' (על הקצה)ג'ריקו (יריחו)קליפורניקיישןהפמליהשרה קונור כרוניקלסיש לכם המלצה לסדרה טובה שעדיין לא ראיתי??
פורסם 2008 בדצמבר 2316 שנים HouseCharmedאני מופתע שאף אחד לא הציע charmed עדייןאני מופתע שמישהו כן הציע את זה. איום ונורא.תיכף תציע גם בנות גילמור, או באפי.
פורסם 2008 בדצמבר 2316 שנים האהא, הקדמת אותי..וזה לא שאני לא חושב שיש מקום לטעם של כולם (מחורבן ככל שיהיה), אבל להיות מופתע במין כנות שכזו.. מבדר.
פורסם 2008 בדצמבר 2316 שנים אני צריך המצלה לסדרה חדשה..יש כרגע פגרה ואני חייב לראות משהו..אלה הסדרות שכבר ראיתי:דקסטר האוסגיבוריםאבודיםנמלטיםעל-טבעיסוכן מחוקסמולווילפרינג' (על הקצה)ג'ריקו (יריחו)קליפורניקיישןהפמליהשרה קונור כרוניקלסיש לכם המלצה לסדרה טובה שעדיין לא ראיתי??criminal mindsjagncis
פורסם 2008 בדצמבר 2916 שנים House Charmed אני מופתע שאף אחד לא הציע charmed עדיין אני מופתע שמישהו כן הציע את זה. איום ונורא. תיכף תציע גם בנות גילמור, או באפי. עוד קול ל-Charmed ולבנות גילמור (להוציא את העונה האחרונה). סדרות של אסקפיזם טהור פיבוריטיות אחרות: Northern Exposure Six Feet Under Cold Feet Coupling Lost Dr Who Seinfeld (להוציא את העונה האחרונה הנוראית, וחלק גדול מזו שקדמה לה) The Honeymooners Sanford and Son China Beach
פורסם 2008 בדצמבר 3016 שנים כמעט כל הסדרות שאני רואה כרגע בחופשה (וחלקן התבטלו :'(), אבל הנה רשימה שלהן ותאריך החזרה, אם ישנו:February 2/January 5 MediumJanuary 9 MonkJanuary 9 PsychJanuary 10 Legend of the SeekerJanuary 12 ?Samantha WhoJanuary 15 SmallvilleJanuary 19 HouseJanuary 20 FringeJanuary PrimevalFebruary 2 ChuckFebruary 2 HeroesMarch 17 ReaperSummer True BloodThe MiddlemanEurekaTorchwoodMerlinSanctuaryEli StoneTerminator: The Sarah Connor Chroniclesיש עוד כמה סדרות שהתבטלו אחרי עונה או יותר וכרגע אני לא זוכרת את שמן.מאחר ואין לי צורך בתרגום אני לא מורידה את הסדרות אלא רואה אותן און ליין באתרים מסויימים.
פורסם 2008 בדצמבר 3116 שנים My Own Worst Enemy סידרה מעולה, נורא חבל שהורידו אותה לאחר 9 פרקים בלבד, ועוד איך הורידו אותה? בלי סיום הולם, פשוט עם עלילה קטועה לאחר כל העומק והמתח שהם בנו :
פורסם 2008 בדצמבר 3116 שנים ^^כנ"ל לגבי STUDIO 60. כל כך חבל לי על סדרה כזו מעולה.הלכה לעולמה טרם זמנה בגלל שאמריקאים הם טיפשים.
פורסם 2008 בדצמבר 3116 שנים My Own Worst Enemy סידרה מעולה, נורא חבל שהורידו אותה לאחר 9 פרקים בלבד, ועוד איך הורידו אותה? בלי סיום הולם, פשוט עם עלילה קטועה לאחר כל העומק והמתח שהם בנו : לא יכולתי להסכים יותר. בכלל העונה בוטלו כמה סדרות מעולות. אני לא מבינה מה עובר למנהלים האלו בראש.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.