פורסם 2008 בדצמבר 1816 שנים הנה מיני סדרה מעולה לאוהבי מדע בדיוני . http://www.imdb.com/title/tt0772139/ למרות הביקורת הקוטלת בIMDB אני מאוד נהנתי. והציון הכללי שם מראה שרוב האנשים חשבו שזה די טוב. סטפן הוקינג מקריין דרך אגב
פורסם 2008 בדצמבר 1816 שנים Fringe?! באמת. הסדרה הזאת זה פשוט ביזיון לאינטילגנציה. הם לא מנסים לשוות אפילו טיפת אמינות לשום דבר שמוצג שם. זה נראה כמו הפקה זולה מתקופות בהן להסתובב עם כובע אלומיניום היה הגיוני כדי שחייזרים לא יקראו את המחשבות שלכם.
פורסם 2008 בדצמבר 1816 שנים חחח Legenderyyyy אין אין בארני ענק! אני התחלתי לראות מלפני שבועיים את הסידרה HOW I MEET YOUR MOTHERואני כבר בחצי העונה השנייה. אני רואה כל יום איזה 3 פרקים! סידרה ממש חמודה.ומוזר שאף אחד לא המליץ על "האנטומיה של גריי" גם סידרה שזכתה להמון ביקורות טובות!וסמולוויל שנחמדה..
פורסם 2008 בדצמבר 1816 שנים חחח Legenderyyyy אין אין בארני ענק! אני התחלתי לראות מלפני שבועיים את הסידרה HOW I MEET YOUR MOTHER ואני כבר בחצי העונה השנייה. אני רואה כל יום איזה 3 פרקים! סידרה ממש חמודה. ומוזר שאף אחד לא המליץ על "האנטומיה של גריי" גם סידרה שזכתה להמון ביקורות טובות! וסמולוויל שנחמדה.. The Shield Battlestar Galactica The Sopranos Seinfeld Grey's Anatomy Nip/Tuck Criminal Minds Kyle XY Private Practice Desperate Housewives Shark In Plain Sight Gossip Girl Everybody Loves Raymond The Big Bang Theory 24 Mythbusters Jag Lipstick Jungle
פורסם 2008 בדצמבר 1816 שנים How I Met Your Mother זה בינוני מינוס.. ממש לא משהו שהייתי מוריד פרק אחר פרק ועוקב באדיקות אלא מקסימום נותן לזה לרוץ ברקע בטלוויזיה.באנטומיה של גריי לא טרחתי לצפות אפילו, הבנתי שזה יותר דרמה מקומדיה ומלא בקיטש..סמולוויל זה פשוט קקמייקה. לפחות היה פעם, אני בספק שזה השתנה.
פורסם 2008 בדצמבר 2116 שנים שטויות, הכי טובה ללא כל ספק היא Dexter 8)אין סדרה שרצה כרגע שיותר טובה מDEXTER... אה, וHOW I MET ,פשוט משעמם
פורסם 2008 בדצמבר 2116 שנים אין סדרה שרצה כרגע שיותר טובה מDEXTER... אבל העונה השלישית היתה כל כך חלשה ביחס לעונות הראשונה והשנייה (במיוחד הראשונה)..זו היתה מן ירידה רצינית ברמה
פורסם 2008 בדצמבר 2116 שנים בזמן האחרון אני רואה את הסידרה DOCTOR WHO ראיתי כבר 3 עונות (זה כל מה שיש בVOD ) ועכשיו אני מוריד את העונה הרביעית .ולפני זה ראיתי את הסדרה The Sopranos ראיתי את כולה אני ממליץ עליה .אם כבר דוקטור הו, אז אני ממליץ גם על הספין-אוף למבוגרים: Torchwood (עם קפטן ג'ק הרקנס ששיחק גם בדוקטור) ובספין אוף לילדים The Sarah Jane Adventures (שבדיוק סיימנו לראות בסוף השבוע). בכל מקרה, הדוקטור סיים עונה רביעית לא יחזור עד 2010 - עד אז יהיו רק ספיישלים (הקרוב ביום רביעי).
פורסם 2008 בדצמבר 2116 שנים מכל הפרקים שיצא לי לראות של דוקטור הו עד עכשיו לא אהבתי אף אחד מהם במיוחד.פשוט תלוש מהמציאות ודבילי מדי.
פורסם 2008 בדצמבר 2116 שנים מכל הפרקים שיצא לי לראות של דוקטור הו עד עכשיו לא אהבתי אף אחד מהם במיוחד.פשוט תלוש מהמציאות ודבילי מדי.זה כנראה העניין, בסופו של דבר - זה לא אמור להיות יותר מדי ריאליסטי...
פורסם 2008 בדצמבר 2316 שנים אם אתם בקטע של סדרות הזויות אז the mighty boosh די משעשע. בגדול זה די דבילי, אבל היו שם כמה פרקים שווים. הנה קטע מפרק שבו הם תקועים על אי בודד ומתחילים להתחרפן. וזה מפרק שהם מחפשים את הסאונד החדש ללהקה שלהם (זה שעוד אף אחד לא המציא). http://www.youtube.com/watch?v=_E_W-BdyRwQ&feature=related משום מה כל מה שמצאתי זה קטע ללא הוידאו בכל מקרה חלק מהפרקים ביזבוז זמן, אבל יש כמה פרקים פשוט גדולים מהחיים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.