פורסם 2008 בדצמבר 1416 שנים 2490210Burn NoticeChuckEntourageEurekaFlashpointFringeHeroesHousePrison.Break The Big Bang TheoryThe ShieldThe.MentalistVeronica_Mars*על כולם אני ממש ממליץ , אבל המודגש זה אקסטרה אקסטרה
פורסם 2008 בדצמבר 1416 שנים אם אתה חובב מד"ב ממליץ על Firefly אומנם קצר אבל נחמד.ואם קומדיות אז Two and half man או משהו כזה.
פורסם 2008 בדצמבר 1416 שנים אם אתה (או מישהו אחר) בעניין קומדיות זה הדירוג שלי:It's Always Sunny in Philadelphiaseinfeldsouthparkהתוכניות היחידות שגורמות לי לצחוק בקול באמת. (ראיתי שאת הראשונה אף אחד לא הזכיר, והיא משודרת ביס, חובה לצפות! פשוט אדירה)(טרום שליחה: נזכרתי ב The Office, הוא ממוקם בין שתי הקטגוריות האלו ^V, אבל הוא בעדיפות צפייה של הקטגוריה למעלה)תוכניות מעלות גיחוכים, תמיד כיף לראות:My Name Is EarlScrubs (למרות שלאחרונה זה נעשה פחות מצחיק / יותר חפרני עם דרמה ומסרים)How I Met Your MomFamily Guyיש עוד כמה שאני לא זוכר כרגעקומדיות ממוצעות, משעשעות, או מעלות גיחוך במקרה הטוב:Two and half menthe big bangFriendsכנ"ל, יש עוד כמה, לא מצליח להיזכרקומדיות גרועות, רואים רק כשאין משהו אחר לראות בערך.. (אל תטרח להוריד *לדעתי* בו נגיד):Everybody Loves RaymondThe King Of QueensKing of the hillיש חוץ מאלה קומדיות טובות שאני לא יכול למקם בדירוג כי עוד לא הצלחתי להתחבר אליהן מהמעט שראיתי:Weeds30 Rockבעניין מותחנים, אין לי כל כך מה להמליץ, די בתחילת הגל קלטתי שהכל אותו שיט (נראה לי שזה הכה בי באבודים, סדרה ממש מפגרת אם מסתכלים עליה באובייקטיביות)היחידה שאני עדיין רואה זה נמלטים (Prison Break), רק כי אני כבר מכור (למרות שאם יסחבו את זה לעונה נוספת יש מצב שאני אחתוך).תהנה. שוב אני ממליץ על פילדלפיה זורחת, תוכנית קורעת.
פורסם 2008 בדצמבר 1416 שנים בקשר לit's always sunny - העונה הרביעית מעצבנת.העונה הראשונה הייתה גאונית!
פורסם 2008 בדצמבר 1516 שנים אני אישית מתחיל לראות עכשיו את העונה השניה של burn notice אחרי שראיתי את הראשונה ביס אחלה סדרהאם אתה מחפש קומדיות לך על two and a half man the big bang theory how i met your mother
פורסם 2008 בדצמבר 1816 שנים צריך להיות חתיכת זב-חוטם פתטי בשביל להמליץ על HEROES.. זה לא קשור לטעם, היא פשוט גרועה וכמה שזה אבסורדי אפילו היוצר שלה מודה בזה.IASIF באמת התחיל חזק להפתעתי הרבה (רוב הסדרות, גם הטובות, מתחילות חלש מהמשכן), הפרק הראשון היה אחד הטובים בעיניי. בהמשך הסידרה תופסת כיוון אפילו עוד יותר אבסורדי ומשוגע, ומנסים להקצין את הדמויות כאינטרסנטיות, אדישות , רדודות, חסרות חוט שידרה וכדומה. לדעתי אותה התחלה מוצלחת שבה הקומדיה נשענה יותר על המצבים (קומדיית מצבים..) היחסית אמינים ופחות מהאקצנטריות של הדמויות (שיוצרות מצבים אקצנטריים בהרבה ולכן גם מעושים למדיי) היא הכיוון הנכון ואני מניח שאם לא יחזרו אליו וימשיכו בכיוון הנוכחי היא לא תשרוד שנים רבות (למרות שבעונה השנייה והשלישית יש פנינות.. הן בעיקר מאופיינות בעליות וירידות באיכות הפרקים מבחינה קומית).
פורסם 2008 בדצמבר 1816 שנים ייתכן מאוד כי הפרק הראשון בIASIP הוא הכי טוב מכל העונות!איך שהתחילו שם עם הגזענות של הכושים וכו', בהחלט פרק ענק!
פורסם 2008 בדצמבר 1816 שנים כמו שמישו המליץ פה אני גם ממליץ על Entourage סדרה מעולה באמת. ראיתי פרק אחד ופה נגמר הסיפור מאז ראיתי את כל הפרקים של כל העונות. באמת שכדאי לך לנסות אתה לא תתאכזב :xyxthumbs:
פורסם 2008 בדצמבר 1816 שנים מחבר כמו שמישו המליץ פה אני גם ממליץ על Entourage סדרה מעולה באמת. ראיתי פרק אחד ופה נגמר הסיפור מאז ראיתי את כל הפרקים של כל העונות. באמת שכדאי לך לנסות אתה לא תתאכזב :xyxthumbs: ראיתי את זה , לא עשה לי את זה. זאת לא סדרה מבחינתי לעקוב אחריה.אלא לראות במזדמן בלבד זאת סדרה של חברה שמעבירים את הזמן בלעשות כלום עם הרבה כסף... חביב לא יותר מזה גם ממש עיצבן אותי אח של הדמות הראשית בסדרה , זה עם השם של בחורה שכחתי איך קוראים לו
פורסם 2008 בדצמבר 1816 שנים מה השם המלא של הסדרה IASIFIts Always Sunny in Philadelphiaתוכנית בהפקה זולה כעיקרון, הכותבים הם השחקנים.אבל הסידרה נהדרת!חסרת פוליטיקל קורקט - בדיוק כמו שצריך 8)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.