פורסם 2008 בדצמבר 1316 שנים היי,כרגע אני רואה (שבקרוב העונות נגמרות)DexterHeroesTerminatorPrison Breakעוט מעט מתחיל Lost נקווה שזה יהיה עונה נורמלית הפעםיש לכם עוד סדרות מומלצות לראות ?
פורסם 2008 בדצמבר 1316 שנים ז'אנר ספציפי? אני ממליץ על scrubs! התחלתי לראות לא מזמן[מהתחלה כמובן] וזו קומדיה נהדרת בדיוק עכשיו אני מתחיל לראות פרק ראשון של עונה 7 [אחרונה נכון להיום] עונה 8 תגיע בינואר, נראה כי זה יהיה פרק כפול - http://www.tv.com/scrubs/show/3613/episode.html how i met your mother NPH מלך! the big bang theory עוד קומדיה מוצלחת.
פורסם 2008 בדצמבר 1316 שנים כולל כאלו שנגמרו?The ShieldBattlestar GalacticaThe SopranosSeinfeldGrey's AnatomyNip/TuckCriminal MindsKyle XYPrivate PracticeDesperate HousewivesSharkIn Plain SightGossip GirlEverybody Loves RaymondThe Big Bang Theory24MythbustersJagLipstick Jungleעריכה: סידרתי לפי סדר העדיפות שלי.
פורסם 2008 בדצמבר 1316 שנים מחבר יש המון סדרות ישנות שאותם ראיתי ורובם ציינו פה, אבל אלה בדרות שרואים on the fly ולא עוקבים ומורידים פרקים.כמו סיינפלד רימונד...
פורסם 2008 בדצמבר 1316 שנים בזמן האחרון אני רואה את הסידרה DOCTOR WHO ראיתי כבר 3 עונות (זה כל מה שיש בVOD ) ועכשיו אני מוריד את העונה הרביעית .ולפני זה ראיתי את הסדרה The Sopranos ראיתי את כולה אני ממליץ עליה .
פורסם 2008 בדצמבר 1316 שנים מחבר אני לא כל כך רואה קומדיות בשביל זה יש שידורים חוזרים של סיינפלד.אני בנתיים מוריד פרקים ראשונים של fringe זה נראה מעניין.החלטתי גם להתחיל לראות את house כמו שצריך ולא on the flyBoston Legal לא שמעתי על זה , אני אקרא ביקורות.אנ יותר מחפש סדרות עם המשכיות עם אקשן
פורסם 2008 בדצמבר 1416 שנים אתה חייב לראות בוסטון לגל.הסדרה מתחילה טיפה חלש אבל היא פשוט משתבחת עם הזמן, פשוט סדרה מעולה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.