עבור לתוכן

מערכת שקניתי לא מזממן מגמגמת ב 1080P . בעיית חומרה או תוכנה?

Featured Replies

פורסם

לא, ברמת גן במרכז. לא בטוח שזה לצערי או לשמחתי כי רוב הפיטורים המרכז ויש הצפה של השוק בסיסאדמינים מנוסים שהולכים לעבודות של זוטרים/מתחילים תמורת 10 אלף ולי לא נשאר לאן ללכת וכל העבודות של הזוטרים נמחקו בחודשיים האחרונים מהמפה :-\

תודה והמשך בפרטי :xyxthumbs:

פורסם

אם יש לך האצת חומרה אתה לא צריך אותו.

לצערי האצת חומרה לא עובדת בכל הפורמטים (או שכן? אשמח לדעת)

פורסם
  • מחבר

coreavc אכן פתר את הבעיה. יש למישהוא המלצה על קודק טוב חינמי ? (חשבתי ש KLITE מכיל את כל הקודקים ...)

פורסם

מה זה ה COREAVC הזה ?

פורסם

לצערי האצת חומרה לא עובדת בכל הפורמטים (או שכן? אשמח לדעת)

תלוי בכרטיס, רוב הכרטיסים כיום תומכים ב-H264, שהוא הקודק המוביל ל-HD

coreavc אכן פתר את הבעיה. יש למישהוא המלצה על קודק טוב חינמי ? (חשבתי ש KLITE מכיל את כל הקודקים ...)

אני לא מכיר קודק ברמה שלו. אולי יש משהו חינמי שמשתמש בהאצת חומרה, אני אישית לא מכיר..

מה זה ה COREAVC הזה ?

ומה זה coreavc ?

קודק פופולרי ל-H264.

פורסם

תלוי בכרטיס, רוב הכרטיסים כיום תומכים ב-H264, שהוא הקודק המוביל ל-HD

לא כל הH264 מקודדים בצורה שניתן לקודד אותם חומרתית (וחבל שכך).

פורסם

CoreAVC עולה 8 דולר.

אני חושב שהוא שווה את ההשקעה הקטנה הזו.

פורסם

אם משתמשים בCOREAVC עם הCOREPLAYER שלהם הוא מריץ בלי שום בעיה (137% בבנצמארק) תכנים שנתקעים לי בכל נגן אחר

חבל רק שמסיבה מטופשת כלשהיא הוא לא תומך בAC3 וגם לא מאפשר פילטרים חיצוניים.

פורסם

COREAVC זה רק מקודד ? זה רק בשביל לייצר סרט בעצם.

מה לגבי פענוח ?

פורסם

ביקרתי באתר שלהם, אני מבין שזה כמו WINDOWS MEDIA PLAYER" יענו נגן , אבל הוא פשוט מאוד איכותי וחזק.

אגב פה הבנתי שהוא תומך בהאצת חומרה ואילו באתר שלהם רשום שהוא כולו מבוסס תוכנה ופשוט מהיר בגלל הקוד האיכותי איתו הוא נבנה.

:s05:

פורסם

הוא לא נגן בכלל, הוא מפענח שנגנים אחרים (למשל Media Player Classic) יכולים להשתמש בו כדי לפענח גרסאות של Mpeg4/H264 ו-X264.

אותה חברה פיתחה גם נגן, אבל הוא לא קשור למפענח ונקרא בשם אחר (לא זוכר מה).

המפענח כרגע לא מנצל האצה ע"י ה-GPU, אלא משתמש ב-CPU בלבד.

הוא יעיל מאוד, דורש יחסית מעט משאבי CPU, ומפיק איכות תמונה טובה.

פורסם

האם מפענחי הHD הכי טובים הם 264 ו MKV שזה קיצור של MATROSKA ? למי עדיפות ?

פורסם

עשית קצת סלט, ננסה לעשות קצת סדר. MKV הוא פורמט לאיחסון תכני וידאו (בד"כ HD). קובץ MKV יכול להחזיק בתוכו זרם של H264,

VC-1 ועוד. כדי להציג את התוכן הזה יש צורך במפענח (בד"כ CODEC אבל לא נאריך בנושא). יש הרבה מפענחים בשוק (המפענח של הMPC

, COREAVC המפענחים של VLC ועוד רבים). COREAVC הינו מפענח - כלומר לוקח תוכן קיים ומציג אותו בצורה הטובה והיעילה ביותר

שהוא מסוגל. נגן הינו התוכנה שלוקחת את כל זה ומציגה את זה על המסך (והרבה יותר מזה אבל שוב, לא נאריך). לחברה שהוציאה את המפענח

COREAVC יש גם נגן בשם COREPLAYER שאצלי נתן תוצאה טובה מאוד ביחס לנגנים אחרים שהשתמשו באותו מפענח (הCOREAVC),

הבעיה היא שהוא לא תומך בAC3 מה שגורם לו להיות חסר תועלת בהצגת תכני HD של היום.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים