עבור לתוכן

HP pavilion DV4

Featured Replies

פורסם

שלום כולם.

אני מעוניין לקנות מחשב נייד חדש למטרות לימודים ונתקלתי במבצע הבא של אורנג': מחשב נייד HP pavilion DV4 פלוס פלאפון ב159 שקל לחודש במשך 36 חודשים. את הפלאפון מצאתי מי שרוצה לקנות, ואני אשלם את ההפרש בשביל המחשב הנייד.

הידע שלי במחשבים ניידים חלש ביותר, אז האם העסקה משתלמת? האם יש מחשב נייד באותו טווח מחיר פלוס מינוס שהוא עדיף? איך האחריות של HP בארץ?

הנה הלינק לתיאור המבצע

http://www.orange.co.il/PlansAndRates/15885.html

פורסם

תכניס את דגם המחשב לכותרת בבקשה.

המחשב עצמו הוא מחשב טוב בהחלט.

המבצע לא נראה אטקרטיבי בכלל, כי 159*36=5724 ו-5724*1.155=6611 (כי שים לב ל-"בתוספת מע"מ").

ושים לב שגם כתוב "למדברים מעל 100 דקות בחודש".

לשם השוואה מחיר ב-ZAP:

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=712835

גם מוזר לי קצת שכותבים אחריות לשנה, בד"כ המחשב הזה מגיע לשנתיים.

בסופו של דבר אתה מקבל מחשב + פלאפון + חבילת גלישה במחיר של מחשב + פלאפון + חבילת גלישה. רק שכנראה אתה גם מחויב לאורנג'.

פורסם
  • מחבר

המכשיר עצמו עולה כ-2000 שקל, מה שמטה את הכף טיפה לטובת המבצע של אורנג.

השאלה העיקרית שלי היא, האם המחשב הספציפי הזה משתלם, או שיש מחשבים במחיר דומה שהם משתלמים יותר.

ושאלה נוספת, איך שוק המחשבים הניידים בחו"ל? זול משמעותית? כי לרכוש מחשב כזה מאירופה זאת ממש לא בעיה מבחינתי, איך נראת העסקה הזאת שמכניסים גם את השיקול הזה לחשבון?

פורסם

המכשיר לא עולה 2000 שקל כשאתה רוכש אותו דרך חבילה של אורנג'.

אתה שואל יותר מידי שאלות שלא כך-כך קשורות זו לזו.

כן, יש מחשבים שיכולים להיות יותר משתלמים מה-HP. אבל מה זה משנה אם החלטת שהמבצע של אורנג' משתלם? הרי אתה לא יכול לבחור את המחשב.

כן, יש מקומות בחו"ל שבהם שוק הניידים זול משמעותית. בעיקר באמריקה ובמזרח אסיה. באירופה לא.

אני לא יודע איך לענות על "איך נראת העסקה הזאת שמכניסים גם את השיקול הזה לחשבון?" זו שאלה מוזרה מאוד.

מה אם הייתי שואל אותך "איך נראה לך המבצע של אורנג' כשמביאים בחשבון את העובדה שבמחיר הזה יכולתי לארגן לעצמי טיול לתאילנד?"

את דעתי על המבצע של אורנג' אמרתי לך. מעבר לכך, אם אתה רוצה המלצות על מחשבים ניידים באופן כללי, אז תעשה את זה באופן מסודר - תגדיר תקציב, תכניס אותו לכותרת הדיון, תפרט את השימושים של המחשב הנייד והדרישות הבסיסיות ממנו.

אחרת סתם נטחן פה מים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים