עבור לתוכן

שדרוג מחשב לצורכי עריכה גרפית, בטווח מחירים בין 1500-2000. ללא OS,OC וציוד הקיפי

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אתה אומר דברים מוזרים בקשר ל-PS.

יש לי 2 חברים שאחד עובד עליה עם GFORCE 4 MX והשני עם כרטיס מובנה של אינטל.

לשניהם אף פעם לא היו בעיות תאימות עם כרטיסי המסך שלהם שכן העבודה היא לא בתלת מימד שמצריכה עיבוד גראפי כלשהו.

כנראה הייתי צריך לפרט קצת יותר. ב PS CS4, תחת ההגדרות של GPU, ניתן לבחור בשימוש ב OpenGL.

10z70hf.jpg

לאחר שסימנתי את זה, עם כל הפעלה של Photoshop הוצגה לי הערה על התאימות, שגם הפנתה אותי לעמוד עם הרשימה של הכרטיסים הנתמכים. ביקשתי שלא יציג לי יותר את ההודעה הזו, ולכן אני גם לא יכול לפרסם אותה פה. אני לא יודע איך להחזיר אותה.

שוב, כל עוד לא ציינת מהו גודל המסך שלך לא נוכל להמליץ לך על הכרטיס המתאים ביותר.

המסך שלי כרגע הוא בגודל 19" (ברזולוציה 1440*900). אבל גם זה לא קבוע. עם הזמן ישנה סבירות גדולה שאני ארצה גם להחליף אותו במסך איכותי יותר וגדול יותר (עד 22-24).

ובקשר לשדרוג הזיכרון:

אין כמעט שום הפרשי ביצועים בין התזמונים השונים (CL4,5) וכנ"ל לגבי תדר השעון שלהם 800,1066 וכו' לכן לוקחים את הסטיק הזול ביותר.

הכרטיס לא אמור להתקלקל תוך שבוע וגם לא תוך שנה אבל במקרה הצורך יש אחריות על כל סטיק וסטיק.

אם אתה לא מתכוון לעבור את ה-8GB זה ממש לא משנה איזה תצורה תיקח, לך על הזולה ביותר.

אחרת תיהיה חייב לקחת 4GBX2 שכן בתצורה של 2GBX4 תתפוס את כל הסלוטים.

מובן לחלוטין. תודה רבה!

פורסם

כמו ש-SerpentMage אמר:

אין צורך להחזיר שום הודעה, אם אתה משתמש בגרסת ה-32BIT בטל את האופציה הזאת היא עושה רק נזקים.

לפוטושופ CS4 יש פיצ'ר של ניצול ה GPU (זה אחד החידושים המשמעותיים של גרסת CS4). אבל בגרסת 32 ביט רצוי לבטל אותו

בכל אופן אם תפרט מעט באיזה משחקים אתה מתכוון לשחק זה יעזור מאוד.

סה"כ יש לך את ה-9800GT המצויין שיציג ביצועים לא רעים גם על מסכי ה-22'.

וכמובן כרטיסים חזקים ממנו דוגמת ה-4850 ואחיו הגדול ה-4870 החזק אם ומתוכנן מעבר למסך 24' ועדיין הרצון לשחק ברזולוציית המקסימום שלו.

פורסם
  • מחבר

אוקיי. אז אחרי שקיבלתי כנראה מספיק מידע, אני אנסה לסדר את זה איך שהבנתי-

עדיפות ראשונה: שדרוג זיכרון> 8GB, סיפור של עד כמה מאות שקלים. לא משנה מאיזה יצרן או איזו חנות.

+מעבר לתכנות אדובי 64BITומערכת הפעלה 64BIT

עדיפות שניה: מעבר לכרטיס מסך אחר שיפיק תוצאות טובות גם במסכים גדולים יותר.

מה אמור להיות טווח המחירים, ולמה אני צריך לשים לב כשאני קונה אותו?

כשחיפשתי את 4850 ואת 5870, מצאתי יותר משני כרטיסי מסך שעליהם היו לוגואים שונים של (כנראה) חברות שונות. על איזה מהם אני אמור להסתכל?

פורסם

אין שום צורך להוציא מעל ל כ 600 לכרטיס מסך לשימושים שלך.

פורסם

מה שחברי לפורום מנסים לרמוז לך, הוא שאין לך כל צורך בשדרוג כרטיס המסך (הוצאה מיותרת של כסף) כרגע.

המעבד והלוח שלך חזקים ביותר (רק לצורך הדגמא אין לAMD מעבד במחיר שפוי שחזק מהמעבד שלך) ועל כן אין לך צורך לשדרגם גם.

מאידך בתוכנות שאתה עובד איתם לפי מיטב הבנתי רצוי להשתמש בכמות זיכרון גדולה ביותר ולכן יש מקום לשדרוג.

כרגע הייתי מציע לך ללכת על תוספת של 4GB בצורה של 2048X2, ובעתיד אם תצטרך תוכל להתיר את שני הסטיקים הישנים ולהוסיף עוד

2 סטיקים של 4 GB או 8GB.

נוסף על כך רציתי קירור איכותי ושקט, הייתי מציע לך ללכת על הAC FREEZER 7 PRO שאמור לעלות כ120 ש"ח, נוסף על כך שני סטיקים

של 2GB (ביחד 4GB) יעלו לך היום כ280 ש"ח סה"כ 400 ש"ח 20% מהתכנון המקורי.

אם נניח בעתיד יוחלט על ידך כי הכרטיס מסך אינו מספק אותך, תוכל להשקיע עוד 500 ש"ח ולקבל אותם ביצועים שהיית מקבל היום מכרטיס ב800 ש"ח.

אני מציע לך לבצע את השדרוג שהצעתי עכשיו ואם אינו מספק אותך,

תוכל לחזור אלינו ולבקש שדרוג נוסף (על אף שגם הוא ככל הנראה לא יספק אותך כי יהיה לך מחשב מעולה).

נ.ב

הפורום הזה רק מראה את הדרדרות בכך שאף אחד פה בכלל לא שם לכך שהלוח שלו בכלל תומך רק עד 8GB זכרון...

פורסם

התכנון המקורי שלו היה להחליף לוח מה שאומר שסביר שיתמוך במעל 8GB.

בתצורה הנוכחית ממש לא משתלם לו לעלות למעל 8GB שכן כרטיסים של 4GB לא ממש נפוצים ויקרים.

ה-AC7 אומנם איכותי אך במאמץ שקט הוא לא.

פורסם
  • מחבר

נניח ואני כן אקח את ה AC7. זהו מאוורר שיושב על המעבד?

פורסם

אכן.

פורסם
  • מחבר

אוקיי. זה לא באמת משנה לי, אבל רק רציתי לדעת.

אז נראה שאני לא אצטרך לקחת את המחשב למעבדה אחרי הכל.

תודה רבה על כל העזרה.[br]פורסם בתאריך: 13.12.2008 בשעה 16:44:30

אוקיי, שאלה אחרונה לפני שאני מסיים עם זה סופית ורץ לבצע את ההזמנות שלי- חיפשתי את ה AC7 באתרי השוואות, ומצאתי אותו תחת כל מיני כותרות, שלפי מה שהבנתי, מייעדות אותו למעבדים או לוחות אם שונים. איזה מהם יתאים לי?

ואולי יותר חשוב- איך אני יודע בכלל שאני צריך להחליף מאוורר? ניסיתי למצוא אותו בתכנה AIDA32, אבל לא היה כתוב איזה מאוורר יש לי(או שפשוט לא מצאתי). כרגע, כל עוד אני לא יודע, יכול מאד להיות שיש לי מאוורר בסדר גמור, לא?

פורסם

כשקנית את המחשב (מה שלא היה כל כך מזמן) האם קנית מאורר נוסף, אם כן מהו?

אם לא האם קנית גרסאת מעבד בתורה של BOX או RETAIL? אם כן יש לך את המאורר המקורי של אינטל שהוא באין וכאפס לעומת AC7 PRO.

פורסם
  • מחבר

כשקנית את המחשב (מה שלא היה כל כך מזמן) האם קנית מאורר נוסף, אם כן מהו?

אם לא האם קנית גרסאת מעבד בתורה של BOX או RETAIL? אם כן יש לך את המאורר המקורי של אינטל שהוא באין וכאפס לעומת AC7 PRO.

וואו... שאלות קשות.

לא, לא קניתי מאוורר נוסף למעבד.

ובקשר למעבד- קשה לי להגיד לך. האמנם אני בחרתי אותו על פני מעבד אחר, אבל אני ממש לא יודע מה זה אומר BOX או RETAIL. לא במשמעות שאתה מתכוון. אני מניח שזה אומר שקיבלתי את המאווורר הסטנדרטי של אינטל, מה שאומר שכן כדאי לי להחליף מאוורר, מה שמחזיר אותי לשאלה שלי- מבין כל הגרסאות של אותו מאוורר שראיתי, איזו מהן מתאימה למחשב שלי?[br]פורסם בתאריך: 13.12.2008 בשעה 17:44:35

אוקיי, שאלה אחרונה לפני שאני מסיים עם זה סופית ורץ לבצע את ההזמנות שלי- חיפשתי את ה AC7 באתרי השוואות, ומצאתי אותו תחת כל מיני כותרות, שלפי מה שהבנתי, מייעדות אותו למעבדים או לוחות אם שונים. איזה מהם יתאים למחשב שלי?

פורסם
  • מחבר

לפני שהת'רד נגרר לעמוד השלישי, אני אקפיץ.

זה לא יכול להיות כזה קשה, נכון?

פורסם

אם אתה מדבר על הארטיק קולינג אז אתה צריך את זאת עם ה7 (ה64 זה פשוט לAMD).

בעקרון כל הקירורים אתה צריך לבדוק אם הם תואמים לSOCKET S775.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים