עבור לתוכן

ביקורת והצעות למפרט של 6200 שקל לגיימינג (יצא טיפה גבוה מדי)

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על ההערות, אבל...

אני מבקש בכל לשון של בקשה אל תבנו לי מפרט חדש. כיוון שהמפרט הזה מורכב מרבים שניתנו לי, אני מאמין שבכללי הוא די טוב, והשיפורים שאולי הוא דורש הם נקודותיים בלבד!

פורסם

עדיף 9800GTX+ לדעתי

אחרי שראיתי את הזלזול של ATI הלקוחות שלהם אני לא אתקרב אליהם יותר בחיים.

פורסם
  • מחבר

לאחר התייעצות עם עוד אנשים החלטתי ללכת בכרטיס מסך על -

PALIT PCI-EX 2.0 RADEON HD4870 SONIC 512MB GDDR5 DVI HDMI - RETAIL ¤1183

שימו לב שההבדל הוא שזה פאליט להקודם הוא ג'יגה בייט, שזה 4870 והראשון הוא 4850, ושזה 512MB והקודם הוא 1GB.

איפה פה ה-ATI?

פורסם

יהיו לך רק שנתיים אחריות, [מה שמאוד לא מומלץ כי יש איתם בעיות]

אני הייתי מלליץ להצתמתם בדברים אחרים, "לרדת" ל XP [שהרבה יותר טוב] ולקחת

http://www.skypc.co.il/pl_product~32183~8~0.htm

פורסם
  • מחבר

וואו. זה יקר יותר, אני מעדיף אם כברלקחת משהו זול יותר...

אז אתה ממליץ להחזיר את השינוי אחורה או להשאיר אותו? שנתיים אחראיו תזה לא די הרבה?

פורסם

בקשר לעכבר,

רציתי לציין ששלשום החלפתי ת'עכבר ל- MX518 LOGITECH חוטי (עולה סביב ה- 195 ש"ח, בערך כמו ה- G5) והוא פשוט בובה של דבר.

גם יפה, גם מדויק (להחריד) וגם נוח בטירוף.

באשר למקלדת, אני משתמש ב- IBM model M keyboard שיוצרה ב- 1992, ולא מתחרט לרגע. אני מאמין שקצת תתקשה להשיג. :)

פורסם

אם אתה מעוניין לשחק במשחקים crysis וכו'. עליך ליקנות עכבר טוב, לדוגמא:.g5 ואולי גם מקלדת כגון: g15 . [br]פורסם בתאריך: 13.12.2008 בשעה 10:06:43

אוקי, תודה :)

רק שאני לא מוצא בIQPC שום סט של G5...

אבי - לא ידוע אני מאוד מבולבל בכל הנוגע לפאליט וג'יגהבייט ול4870 ו-4850, אני אישית לא מבין בקטע הזה בשיט, רק שאני מנסה להוציא פה כמה שפחות, אבל שעדיין ייתן תפוקה מצויינתף אני אשמח להמלצה יותר ברורה...

אחי אתה לא מוצא סט של g5 בגלל שאנשים רואים את ה.g9 mx518 ובגלל הצורה המיוחדת שלהם הם מתלהבים, אבל אם בודקים את כל העכברים הg5 הוא העכבר הכי טוב. ואם אני לא טועה גם בעולם?. ;D

פורסם

אני החלפתי מ G5 [כי נגמרה לי האחריות] ל G9 ב 130 ש"ח, [+3 שנים אחריות :>] ואני יותר אוהב ת G9 :|

פורסם

בכל מקרה אם אתה הולך לחנות להזמין תבקש להרגיש את העכבר לפני שאתה קונה, אין טעם להזמין אותו על בלינד ולגלות שהוא לא נוח לך (יש אנשים עם ידים גדולות יותר מאחרים, יש שמאליים וכו' וכו')

פורסם

G5 עכבר טוב מומלץ למשחקים שווה השקעה של 190 ש"ח לך שניה לחנות תראה את העכבר ותרגיש אותו

בקשר למקלדת יש מקלדת חמודה גם של לוג'יטק ב 80 ש"ח Internet 350 Black Keyboard או שיש גם 250

בקשר לכרטיס מסך ... הגרסא של גיגבייט לא הכי משו בשוק ... והצעה שלי אל תתקרב לפליט למרות כל מה שאומרים לך יש כרטיסים שלדעתי יותר טובים מהם וכדאי שתיקח כרטיס מסך עם גיגה זיכרון

GeCube Radeon HD4870 1GB DDR5 PCIe

Connect3D Radeon HD4870 OC 1GB DDR5 TwinTurbo PCIe

הגרסא של Connect3D לדעתי יותר טובה למה יש לה קירור טוב יותר וגם OC מהמפעל אבל עולה יקר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים