עבור לתוכן

יעוץ לגבי שידרוג מחשב בן כמעט שנתיים-3000 ש"ח +-

Featured Replies

פורסם

צריך יעוץ לגבי המחשב שלי.בהתחלה שקלתי אם לקנות מחשב חדש או פשוט לשדרג מכיוון שכרגע אין לי כל כך הרבה כסף.

אז ככה,זה המפרט הנוכחי שלי:

Intel Core 2 Duo E6400

ASUS P5B

Nvidia Geforce 7950GT 512MB

Kingston 1GBX2

וספק Thermaltake 440W.אם אני לא טועה.ובטח גם אותו צריך להעיף.

והמסך שלי הוא 19" וכרגע אני לא שואף ליותר..

זה פחות או יותר מה שיש לי..עוד דבר אחד חשוב זה המארז שלי-Suprano VB1000 שלדעתי הוא קצת מוגבל במקום לכרטיס מסך חדש.אבל תעודדו אותי ותגידו לי שאני טועה.

בעיקרון מה שאני רוצה מהמחשב שלי זה שהוא יריץ את GTA IV בצורה בינונית+ במצב שחיק.

עזרו לי בבקשה!

תודה :hi:

פורסם

בהנחה שלוח האם שלך תומך בPCIEXPRESS, הייתי פשוט קונה את זה:

http://www.cobrapc.co.il/Product.asp?productid=2570

וזהו. אני לא חושב שהמעבד יגביל אותך, ושהספק יחזיק.

פורסם

מחזק את זה שמעלי , אם תרצה אפשר עוד להוסיף 2GB של זיכרון , חוץ מזה המפרט הבסיסי שלך אחלה ואין שום סיבה שהוא לא יחזיק את GTA או כל משחק אחר עם 9800GT ...

פורסם
  • מחבר

9800GT נחשב למשתלם?הרבה זמן לא בדקתי מה הולך היום עם כרטיסי מסך..לא משתלם אולי ATI?למרות שאני מעדיף בהרבה את nvidia.

ואתם יודעים אולי אם המארז שלי יוכל להכיל 9800GT? או לכוון אותי איך אני יכול לדעת..כי אני לא מוצא מידות

ולגבי המעבד אתם בטוחים?כי בcanyourunit המעבד שלי לא עמד אפילו במינימום

פורסם

לא צריכה להיות בעיה עם הכרטיס מסך במארז , הוא לא נחשב לגדול במיוחד , בהתחשב בצרכים שלך (משחקים על בינוני+) לא צריך יותר מ 9800GT אם אתה רוצה כרטיס עם קצת יותר עוצמה שיחזיק לך כבר על הגדרות גבוהות אפשר לשקול קנייה של 4850

http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1558

פורסם
  • מחבר

נראה אחלה.ואיך הוא בקשר לגודל? ותוכל לומר לי גם מה עם קירור? כלומר,מערכת הקירור שבאה עם הכרטיס תספיק לי?

ושוב,חשוב לי לדעת אם תהיה לי הגבלה של הספק,המארז או המעבד בעיקר למשחקים כמו GTA.

פורסם

בקשר לספק - נכון אין לך את הספק הכי איכותי אלא בינוני אבל הוא יחזיק את הכרטיס בלי בעיה , לגבי הגודל באמת שאין לך מה לדאוג ה 4850 הוא לא כרטיס גדול ויכנס למארז שלך בלי בעיה , מערכת הקירור שבא עם הכרטיס מספיקה בהחלט , אומנם לא ידועות לי טמ'פ , אבל מדובר בקירור טוב של AC ...

בקשר למעבד - הייתי ממליץ לך לבצע OC נחמד לאזור ה 2.8 - 3.0 זה יפתור לך כל צוואר בקבוק שיכול להווצר עם המעבד ...

פורסם
  • מחבר

להגיע מ2.13 ל3 נשמע הרבה..כדאי יהיה להוסיף קירור רציני שיאפשר לי להחזיק את המעבד,לא? על מה תמליצו לי?

פורסם

המעבדים האלו לא מתאמצים יותר מידי כדי להגיע לאזור ה-3GHZ.

קירור הסטוק יספיק אך מומלץ לבדוק טמפ' אחרי ביצוע ה-OC לייתר ביטחון.

פורסם
  • מחבר

מצוין. אז אלך על מה שאמרתם לי ואקנה את הHD4850 וגם אעשה OC.

תודה לכולם! :yelclap:

פורסם

תבדוק טמפ' לאחר OC ואם לא תהיה מרוצה אפשר לקחת קירורים תקצביים וזולים שעולים עד 100 ש"ח כגון ה FREEZER 7 ו EVERCOOL BUFFALO ...

על לא דבר , תתחדש :xyxthumbs:

פורסם

אביעד מה בסוף אתה קונה את ה HD 4850 ?

פורסם

כן אחי.הוא קונה.אחי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים