פורסם 2008 בדצמבר 1217 שנים השאלה שלי היא כזאתהאם הכרטיס מסך שלי מתאים ללוח 9800gtxויש לי קירור של thermalright 120 aהאם יהיה מקום בלוח הזה להכלגם לכרטיס מסך וגם לגוף קירוראני לא רוצה לקנות את לוח ואז לגלות שהגוף קירור לא נכנס או הכרטיס מסךהלוח שיש לי כרגע הוא asus p5k p35יש לי מארז של sagitta בצבע שחור אם צד שקוףתעזרו לי בבקשהאני מת לקנות תלוח החדש הזה
פורסם 2008 בדצמבר 1217 שנים אם אתה ממש מתלהב לרכוש את הלוח ,אז מברוק ,הוא כן יתאים לכרטיס שלך וכן לגבי שאר השאלות ,הוא לוח איכוטי ,תלוי הדרישות שלך ,אתה יכול להתרשם בעצמך . http://vr-zone.com/articles/ASUS_P6T_Deluxe_X58_Board_First_Look/6077.html?doc=6077
פורסם 2008 בדצמבר 1217 שנים אל תשכח שצריךם מתאם 1366 ל TRUEאפרופו מעבד I7 יש לך כבר שאתה רוצה את הלוח הזה?
פורסם 2008 בדצמבר 1217 שנים מחבר אני רוצה לקנות תלוח הזההבעיה שאני חייב לקנות גם את המעבדאחרת אין טעם לקנות את הלוחמה זאת אומרת מתאם 1366 ל TRUEמזה המתאם הזההאם אני חייב לקנות אותווגם המעבד שיש לי קיום לא יתאים ללוח החדשאז ככה שאני חייב לקנות את הלוח עם המעבד
פורסם 2008 בדצמבר 1217 שנים אני רוצה לקנות תלוח הזההבעיה שאני חייב לקנות גם את המעבדאחרת אין טעם לקנות את הלוחמה זאת אומרת מתאם 1366 ל TRUEמזה המתאם הזההאם אני חייב לקנות אותווגם המעבד שיש לי קיום לא יתאים ללוח החדשאז ככה שאני חייב לקנות את הלוח עם המעבדמתאם לתושבת כי מה שיש לך מתאים לתושבת 775 והתושבת של הI7 היא 1366וחוץ ממעד אתה חייב גם זיכרון ד"א
פורסם 2008 בדצמבר 1217 שנים זיכרון DDR 3 שאם אץתה רוצה זיכרון טוב עם נפח גדול זה יכול להגיע ל1000 שקל ויותרלכן המעבד החדש כרגע לא שווה לחלוטיןגם צלי הייתה ההיתלבטות הזאת אבל בסוף לקחתי את המקדימוס פורמולה 2ל-א פחות טוב !
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.