עבור לתוכן

דיעה לגבי נייד ACER AS5735Z

Featured Replies

פורסם

שלום

אני צריך דיעה לגבי המחשב הנ"ל, הוא בעיקר מיועד לעבודה "משרדית" להרצת תוכנת VISUAL BASIC , המחשב מיועד לתכנת

האם ACER טובים?

המפרט שלו הוא:

http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1JHAEFC657

ACER נותנים שנה שירות...זה קצת מעצבן אבל אם הניידים שלהם טובים אז אין מה לדאוג וכאן אני צריך את הדיעה והניסיון שלכם אם יש כדי לדעת אם לבטל הזמנה...

ד"א...היום רכשתי אותו באתר ב-2900 שקל...שווה את המחיר?

פורסם
  • מחבר

הנתונים טובים אין בעייה איתם אני חושב, השאלה העיקרית היא האם ACER הם אמינים? האם ה-BUILD של המחשבים שלהם טוב כמו ASUS ? :D

יש לי ASUS שהוא חייה רעה במלוא המובן של המילה אבל הנייד השה מיועד לאחותי ללימודים שלה...

פורסם

לך על lenovo יותר מוכר בארץ

שוב מה התקציב

פורסם
  • מחבר

3000

פורסם

יש לי ACER

מחשב אמין וללא תקלות

הכ חשוב תבדוק שיש לך אחריות של יבואן רשמי!!! של ניופן

פורסם

לא אוהב את הניידים מסדרת Aspire של אייסר. מרגישים כמו צעצועים סוג ז. כמה שמשלמים, ככה זה שווה.

פורסם

ומה עם lenovo יש לחברים שלי את הדגם הישן והם בסדר גמור

וגם המחיר נמוך

פורסם

לנובו יותר טובים. גם הזולים שביניהם (שיחסית הם לא כ"כ זולים).

פורסם
  • מחבר

לא אוהב את הניידים מסדרת Aspire של אייסר. מרגישים כמו צעצועים סוג ז. כמה שמשלמים, ככה זה שווה.

יש לך/היה לך ניסיון עם הניידים של ACER ? כי סך הכל בחיפוש בפורום פה לא מצאתי המון תלונות על ACER ...וגם לא הרבה קומפלימנטים...

פורסם

הניסיון שלי שטחי ביותר. בגלל זה לא אמרתי שהם "נוטים להתפרק" או משהו, רק שהם מרגישים זולים.

תשווה אותו בתצוגה למחשב של לנובו או DELL, ותראה בעצמך. המקלדת פשוט נוראית.

פורסם

הניסיון שלי שטחי ביותר. בגלל זה לא אמרתי שהם "נוטים להתפרק" או משהו, רק שהם מרגישים זולים.

תשווה אותו בתצוגה למחשב של לנובו או DELL, ותראה בעצמך. המקלדת פשוט נוראית.

אני מסכימה איתך ב-100% יצא לי לראות את ה-ACER והאיכות בנייה במיוחד המקלדת נוראית,מקשים דקים - לי זה נתן תחושה לא טובה שנגעתי בהם

פורסם

יצא לי להשתמש בשני המחשבים,acer 5730Z והלנובו N500.

קודם כל באייסר, ואז בלנובו וממש התאכזבתי מהלנובו האיכות בנייה שלו הרבה פחות טובה, והמקלדת זוועתית. ודווקא באייסר באיכות בנייה הרבה יותר טובה.

והמיקלדת לדעתי הרבה יותר נוחה.

פורסם

הלנובו האחרונים הT400 וה500 מאז שעברו מ IBM ממש מתחילים להתפרק מכל ההילה סביבם עם החלפת המקלדת בצעצוע וכדומה. בקיצור THINKPAD זה יותר לא THINKPAD.

אני חובב מחשבי HP. כולל השירות של HP (שהשתנה ללא היכר בשנה האחרונה) שיצא לי להשתמש בו פעמיים גם עם מדפסת וגם עם ניידים ככה שתמיד קיבלתי מענה לדרישותיי.

התמורה של הכסף פר חומרה היא מהגבוהות בשוק. לרשותך השוואת סגרות מרוכזת. לחיצה על סדרה תביאך להשוואה בין דגמים.

http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF02a/321957-321957-3329744.html

פורסם

הלנובו האחרונים הT400 וה500 מאז שעברו מ IBM ממש מתחילים להתפרק מכל ההילה סביבם עם החלפת המקלדת בצעצוע וכדומה. בקיצור THINKPAD זה יותר לא THINKPAD.

נו באמת, די כבר להפיץ את הנקודה ההזויה הזו.

ה-T400/500 הם ממש לא המחשבים הראשונים מאז המעבר ללנובו והחלפת המקלדת זה נושא שנוי במחלוקת אך שאינו קשור למעבר. מקלדת ה-"צעצוע" שלהם טובה משמעותית מרוב המקלדות הצרכניות שיצא לי להשתמש בהן. כמו כן, ה-N500 בכלל אינו Thinkpad וה-T400/500 לא קשורים לעניין. בקיצור, צריך לקחת דברים בפרופורציה. העובדה שהחליפו את המקלדת ממש לא אומרת שפתאום מחשבים צרכניים של אייסר או HP משתווים לסדרת ה-T של Thinkpad.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים