פורסם 2002 בפברואר 1423 שנים זה בידיוק כמו המארז של ENERMAX ו ANTEC,זה אותה חברהפשוט ש ENERMAX ו ANTEC קונים מהחברה הזאת וסמים למארזיםהאלה את הספקים שלהם.
פורסם 2002 בפברואר 1423 שנים אני שמח ששאלת, יש לי דוגמה מדהימה ל... והכל לקוח מהאתר של !! התאור של המארז היום: ללא ספק 4 מקומות לכוננים 4 מאוררים כולל אחד בצד הדלת יצרן המארזים הטובים בעולם מלאי מוגבל התאור של המארז לפני שבועיים: ללא ספק 4 מקומות לכוננים 4 מאוררים כולל אחד בצד הדלת(enermax רק 3) ישירות מהמפעל שמייצר את מארזי ENERMAX מלאי מוגבל , נא לבצע הזמנה מראש צפוי להגיע בשלהי פברואר תאור של האנטק: מארז מקצועי דלת צדדית לפתיחת המארז ללא צורך בברגים ספק כוח 300W מאושר AMD כולל 2 מאווררי 80MM צבע - שחור תאור של האנרמקס (היום ולפני שבועיים): אחריות שלוש שנים יש להיזהר עם פתיחת הדלת עלולה להישבר בקלות ציתותים נבחרים מהאתר שלהם: 1. מבחינת זמן אין מה לעשות - האניה בדרך. מבחינת איכות.המארז הוא אותו מארז כמו ANTEC אבל אין לא ספק כוח. אתה יכול לבחור כל ספק כוח אחר או לקנות ללא ספק. 2. מאחר והמארזים של ANTEC איכותיים יחסית יקרים , מצאנו לנכון לייבא מארזים יותר זולים שנראים כמו ANTEC . תודה..... סתם כי בא לי לדבר ולא הסתדרה לי הלוגיקה :
פורסם 2002 בפברואר 1423 שנים הצבע מזעזע. (אין שחור, בדקתי.)אפשר לקחת אותו, אני, היתי לוקח אנרמקס בלי ספק, שעולה בדיוק כמוהו.מזיגזג2000, הם היבואנים.
פורסם 2002 בפברואר 1423 שנים לפעמים אנשים פה מעלים לי כזה חיוך על הפנים ( קריצה ) שבא לי למות מצחוק . שרוטים .
פורסם 2002 בפברואר 1423 שנים הצבע מזעזע. (אין שחור, בדקתי.)אפשר לקחת אותו, אני, היתי לוקח אנרמקס בלי ספק, שעולה בדיוק כמוהו.מזיגזג2000, הם היבואנים.יש גם בלמיר, פלונטר, SOS, גולדה סיסטמס רעות ועוד ................
פורסם 2002 בפברואר 1423 שנים ואפילו יש דגם שעולה 541 ויש בו מקום לשש כוננים!!!!אבל אני אישית מעדיף את אנרמקס...... ;D ;D ;D
פורסם 2002 בפברואר 1423 שנים למרות שגם המארז החדש, לא יתפרק - בגלל שזה בעצם אותו מארז עם פיצרים של אנרמקס.
פורסם 2002 בפברואר 1523 שנים הצבע שונה...האנרמקס הוא יותר טוב ולכן הוא גם יותא עמיד!חוץ מזה שהוא יותר יפה.........
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.