עבור לתוכן

קונה מחשב נייד , צריך חוות דעת. SONY VAIO NS-SERIES

Featured Replies

פורסם

אני קונה את המחשב הבא:

http://www.directdial.com/VGNNS150DS.html

אני קונה אותו מקנדה ב799$ (דולר קנדי, שזה 2476.9ש"ח)

המחשב שווה את המחיר? משתלם?

אני צריך את המחשב לעבודות, אינטרנט, סרטים וכו', אולי אולי לאזה משחק פה ושם אבל כעיקרון הוא לעבודה.

פורסם

נא להכניס את דגם המחשב לכותרת.

בארץ לא תמצא משהו כזה טוב במחיר דומה, אבל בקנדה-ארה"ב אולי כן, בחברות כמו HP/DELL. סוני נוטים להיות יקרים ללא סיבה מיוחדת (בגלל העיצוב אולי).

פורסם
  • מחבר

אוקיי, ואתה יכול להראות לי מחשב נייד של HP או חברה אחרת שיותר טוב מהמחשב שאני הבאתי של סוני ויותר זול?

בקנדה כמובן.

כי וואלה אני לא מצאתי, לדעתי זה מחשב אידיאלי במחיר אידיאלי, לא?

פורסם

ההרד דיסק לא טיפה איטי?

פורסם

ההרד דיסק לא טיפה איטי?

לא, זו מהירות סטנדרטית בניידים.

אוקיי, ואתה יכול להראות לי מחשב נייד של HP או חברה אחרת שיותר טוב מהמחשב שאני הבאתי של סוני ויותר זול?

בקנדה כמובן.

אני לא מתמצאת בשוק ובמבצעים הקנדיים ברמה גבוהה מאד אבל אפילו חיפוש בסיסי מעלה אופציות טובות יותר. דרך האתר של לנובו קנדה לדוגמא אתה יכול לקבל את ה-SL400/500 במפרט מצויין במחיר כזה ועם אחריות בארץ.

פורסם
  • מחבר

לא, זו מהירות סטנדרטית בניידים.

אני לא מתמצאת בשוק ובמבצעים הקנדיים ברמה גבוהה מאד אבל אפילו חיפוש בסיסי מעלה אופציות טובות יותר. דרך האתר של לנובו קנדה לדוגמא אתה יכול לקבל את ה-SL400/500 במפרט מצויין במחיר כזה ועם אחריות בארץ.

אתנ יכול להביא לינקים למחשבים כאלו?

כי באמת שלא מצאתי משהו יותר טוב במחיר נמוך יוצר.

פורסם
  • מחבר

הסוני שאני הבאתי, יש שם צורב?

פורסם

כן.

פורסם
  • מחבר

ועוד שאלה.

בסוני שהבאתי יש אפשרות להחליף כרטיס מסך?

אמרו לי שזה נדיר , במחשב הזה יש אפשרות?

פורסם

לא.

פורסם

שכח מהנושא הזה באופן כללי, שדרוג של כרטיס מסך בנייד אינו אפשרי ב-99% מהמקרים. גם במקרים הנדירים בהם זה אפשרי מדובר בפרוייקט מסובך ויקר עם הרבה גורמים שצריך לקחת בחשבון ושדורש הבנה בתחום.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים