פורסם 2008 בדצמבר 1216 שנים אני השתמשתי ע"י הסירטון הזה: אבל רגע לפני שאני רואה את המחיצות של המחשב בהתקנה של הUSB קופץ לי מסך כחול חשוב לציין שלא שמתי את הUSB אחרי הHD בBOOT (ואולי זה הבעיה אבל אני לא יכול לשנות כי הביוס נעול) יש לי 2GB USB של CRUCIAL תודה מראש
פורסם 2008 בדצמבר 1716 שנים אם הוא לא יטען את הדרייבר SATA פשוט הוא יקבל שגיאה שההרדיסק לא מזוהה כאן הוא קיבל מסך כחול זה לא קשור לדרייבר
פורסם 2008 בדצמבר 1716 שנים גם. שגיאה זאת זה INACCESSIBLE_BOOT_DEVICE וזה יקרה גם אם דריבר SATA מותקן וקונן במצב IDE
פורסם 2008 בדצמבר 1716 שנים מחבר נכון ניסיתי ולא עזר שאלה אם הוא משתמש בUSB אז הוא יכול לקרוא תקיה של SATA מאותו USB?
פורסם 2008 בדצמבר 1816 שנים מחבר איך אני משחרר את החסימה של הביוס דגם:dell dimension e310עריכה: הצלחתי אבל שום שינוי לא עזר ואין לי את האפשרות של AHCI
פורסם 2008 בדצמבר 1816 שנים זה לא בהכרח יושב תחת הכותרת של AHCI בביוס של דל.מדריך למשתמש מהאתר של דל - תקרא בעמוד 105.
פורסם 2008 בדצמבר 2116 שנים מחבר ניסיתי כל אפשרות אבל שום דבר לא זזאלי משהו יסביר לי מה לעשות שאלה יכל ליהיות שזה הגרסה של הXP שלי?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.