עבור לתוכן

עזרה בחלוקת ההארדיסק..בבקשה..

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

1. אז אם הבנתי נכון, אתה אומר להתקין קודם אקספי ואח"כ ויסטה, אני צודק?

2. דבר שני, בהנחה שהנתי נכונה זה אמור להתבצע כך: לכניס דיסק התקנה של אקספי להגדיר לו כמה ג'יגה לתפוס ושיהיה על ntfs ולאחר מכן להתקין את הויסטה שאר ההארדיסק, אם מה שאמרתי נכון אז אני לא כל כך מבין איך אני עושה את זה..הרי כאשר אני אכניס את האקספי הוא יזהה את כל ההארדיסק,נכון? זה לא יפריע לי אחר כך בהתקנת הויסטה?

3. דבר שלישי, האקספי שלי לא מקורי והויסטה שלי מקורית אך oem , לא תהיה לי בעיה לאחר התקנת האקספי להתקין את הויסטה?

4. מה אתם אומרים, עדיף כבר ללכת על וירטואל מאשר דואל בוט?

5. לא תהיה לי בעיה להתקין מערכת לא מקורית (אקספי) בתוך הוירטואל כאשר המערכת הבסיסית היא ויסטה מקורית?

פורסם
  • מחבר

up

פורסם

1. אז אם הבנתי נכון, אתה אומר להתקין קודם אקספי ואח"כ ויסטה, אני צודק?

2. דבר שני, בהנחה שהנתי נכונה זה אמור להתבצע כך: לכניס דיסק התקנה של אקספי להגדיר לו כמה ג'יגה לתפוס ושיהיה על ntfs ולאחר מכן להתקין את הויסטה שאר ההארדיסק, אם מה שאמרתי נכון אז אני לא כל כך מבין איך אני עושה את זה..הרי כאשר אני אכניס את האקספי הוא יזהה את כל ההארדיסק,נכון? זה לא יפריע לי אחר כך בהתקנת הויסטה?

3. דבר שלישי, האקספי שלי לא מקורי והויסטה שלי מקורית אך oem , לא תהיה לי בעיה לאחר התקנת האקספי להתקין את הויסטה?

4. מה אתם אומרים, עדיף כבר ללכת על וירטואל מאשר דואל בוט?

5. לא תהיה לי בעיה להתקין מערכת לא מקורית (אקספי) בתוך הוירטואל כאשר המערכת הבסיסית היא ויסטה מקורית?

1. הבנת נכון - כך אני ממליץ

2. הגדרת המחיצות ופירמוטן ב-XP לא משנות לויסטה

3. לא נראה לי שתהיה בעיה טכנית מקסימום בעיה חוקית

4. אני משתמש באופציה הוירטואלית - אם לא חשוב לך להריץ משחקים ויש לך מספיק זיכרון - זה הרבה יותר פשוט

5. אין שום בעיה

כל טוב,

גבריאל

פורסם

שלום לכולם

אתה יכול לחלק את הדיסקים כפי שציינת השאלה היא לשם מה החלוקה?

הרי מערכות ההפעלה השונות רואות את הדיסקים השונים בתוך אותו מחשב....

ז"א שבחלוקת הדיסקים שאתה מתכנן לויסטה אתה תוכל להשתמש גם ב-XP ולהיפך.

אין בעיה לבצע את החלוקה - במידה וביצעת את כולה - דרך ההתקנה של מערכת ההפעלה (ויסטה ו-XP) אולם עדיף דרך תוכנה צד שלישי (Partition Magic)

אז תהיה בעיה של חלוקת האותיות ולא תצטרך להגדיר אותם מחדש.

בהצלחה.

פורסם

בשביל מה תוכנה צד שלישי? פשוט בהתקנה ליצור רק את המחיצה למערכת הפעלה ואחרי שהיא מותקנת להוסיף את כל השאר ב Disk Management של הWindows (אהה ולא לשכוח לסמן לו לעשות Quick Format - אחרת..)

עכשיו זה יתבצע ככה: ה-900 לןויסטה יחולקו כך: 200 ל-c מחיצת מערכת, 300 ל-d זה ההארדיסק הראשון

השני: 200 ל-e

200 ל-f

100 של האקספי יתחלקו חצי חצי, חצי לc וחתי לd

מה אתם אומרים?

:o אני אומר שיש לך פה מחיצה אחת C, מחיצה שנייה עוד C, מחיצה שלישית D, מחיצה רביעית עוד פעם D, חמישית E.. אהה וגם F

חוצמזה החלוקה שלך לא רעה

ma4351 נשמע בסדר סה"כ

מה נסגר איתכם? לא שמעתם על תיקיות? מקסימום מחיצה לXP, מחיצה לVista ועוד אחת\שתיים לData.. בשביל מה סתם בלאגן?

פורסם
  • מחבר
אני משתמש באופציה הוירטואלית - אם לא חשוב לך להריץ משחקים ויש לך מספיק זיכרון - זה הרבה יותר פשוט

חשוב לי להריץ משחקים..למה הוירטואל אמור להפריע להריץ משחקים?

הרי מערכות ההפעלה השונות רואות את הדיסקים השונים בתוך אותו מחשב....

ז"א שבחלוקת הדיסקים שאתה מתכנן לויסטה אתה תוכל להשתמש גם ב-XP ולהיפך.

מה זה אומר? יהיה בלאגן בינהם?

פורסם
  • מחבר

^

פורסם
  • מחבר

מישהו בבקשה..

פורסם

מה העניין?

פורסם
  • מחבר

השאלות שכתובות בתחילת עמוד 3

פורסם

שוב שלום,

ככל הידוע לי לא ניתן להריץ משחקים מהדור החדש על מכונה וירטואלית - זו לא המטרה של מכונה וירטואלית

מקסימום משחקים ברמה של DX8

לגבי שאלה השניה מהה בידיוק לא מובן הסבר בבקשה

כל טוב,

גבריאל

פורסם
  • מחבר

1. אני לא מתכוון לשחק בתוך הוירטואל, הורטואל הוא רק בשביל תוכנה כלשהיא שאני לא בטוח שעובדת ב64ביט..זה כל המטרה שלי בוירטואל..אם זה ככה זה בסדר?

2. התכוונתי שאם כל מערכת מזהה את כל הכוננים אז אולי יהיה בין המערכות בלאגן של קבצים ..כלומר שכל מערכת משאירה קבצים על כל ההארדיסק ואז כשאפרמט מערכת אחת למערכת השניה תהיה בעיה מכיוון שקבצים שלה היו במחיצה של המערכת השניה אותה אני מפרמט, זה יכול ליצור בעיה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים