עבור לתוכן

השוואה של HD4870 מ - ASUS ומ -PALIT

Featured Replies

פורסם

האם יש הבדל בין:

Asus ATI Radeon HD4870 512MB DDR5 PCle

ל:

Palit ATI Radeon HD4870 512MB DDR5 PCle

?

הכוונה שלי היא האם יש הבדל בין אסוס לפאליט... מה מהם יותר טוב?

פורסם

האם יש הבדל בין:

Asus ATI Radeon HD4870 512MB DDR5 PCle

ל:

Palit ATI Radeon HD4870 512MB DDR5 PCle

?

הכוונה שלי היא האם יש הבדל בין אסוס לפאליט... מה מהם יותר טוב?

באופן כללי PALIT היא חברה ותיקה שמייצרת כרטיסי מסך ולוחות אם תקציביים.

על ASUS הענקית והמפורסמת אין צורך להרחיב את הדיבור. על הפרסום והמותג אתה בהחלט תשלם יותר.

לגבי הכרטיסים הנ"ל - יהיו לך מספר הבדלים והם: ASUS שלוש שנים אחריות, מחיר גבוה יותר באנדל טיפה יותר מושקע. מבחינת כרטיס נטו וביצועים ככל הנראה שלפי ביקורות שהתפרסמו ברשת דווקא הPALIT לוקח. (בגרסת הDUAL)

במקרה של הPALIT מדובר בכרטיס שאינו כרטיס רפרנס (חורג מהמפרט המקורי של ATI) הצורה שלו מעט שונה והוא מעט קצר יותר. מה שכן, הגרסה של PALIT

גם ב512 וגם ב1 ג'יגה נבנתה עם מחשבה תחילה על הורדת חום הכרטיס בנוסף לאיורור הכפול והפייפים עליו- הגרסה הזאת של PALIT באמת יצאה הפחות לוהטת מכולם. (ה4870 הוא בעיקרון כרטיס שנוטה להיות חם מאוד, בייחוד בגרסאות הOC שלו).

PALIT שנתיים אחריות. באנדל שמכיל את המינימום הנדרש. קירור יותר טוב (שהוכיח את עצמו) תכנון מקורי של כל הכרטיס. מחיר מעט נמוך יותר.

[attachment deleted by admin]

פורסם

למרות שגם לאסוס יש גרסה עם קירור לא רפרנס שהוא לא רע אבל עדיין היא עולה 160 ש"ח יותר מהפאליט במקרה הטוב ובאה ללא OC והקירור אמנם משופר אבל לא מאסיבי של פאליט.

פורסם

למרות שגם לאסוס יש גרסה עם קירור לא רפרנס שהוא לא רע אבל עדיין היא עולה 160 ש"ח יותר מהפאליט במקרה הטוב ובאה ללא OC והקירור אמנם משופר אבל לא מאסיבי של פאליט.

זה נכון, אבל בפאליט הPCB בעצמו הוא לא רפרנס (ולפחות בביקורות שקראתי הטענה היא שלשוני הזה יש חלק משמעותי בביצועי הטמפרטורה שלו).

אצלי אגב הזכרונות קרובים מדי להיטסינק (הענקי של הNB שגורם להם להיות חמים בכ-10 מעלות מהGPU בIDLE- כשהמאווררים אכן עובדים במאמץ הליבה לא יותר מ45 מעלות) אני מקווה שמאוורר צד גדול יפתור לי את הבעיה.

בכל אופן לי יש את גרסת הג'יגה (שדרגתי מ7950GT) ונכון שהוא טיפה אוברקיל למשחקים שאני משחק בהם (דברים שרצו ב150-200 FPS עכשיו מגיעים ל500+ בלי שהוא מתאמץ)

ונראה לי שעד שאני לא אביא מסך 26" זה לא הולך לשחק תפקיד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים