פורסם 2009 בינואר 2816 שנים יאאלה רוקסטאר האלה חבורה של חובבנים... תשימו לב- מי שהתקין את הפאצ' החדש- אתם לא יכולים להכנס למחשבים ב INTERNET CAFEאצלי אישית המשחק קורס כפול 2 מלפני שהתקנתי את הפאצ', ב FPS אין גם ככה שיפור משמעותי...המשחק הזה הוא סתם מסחטת כסף, זה הכל, אני שמח שלא קניתי את המשחק הזה, בקריסמיס בטח המשחק הזה הכניס כמה מליוניםזה פורט שלא עבדו עליו זה יותר גרוע מ LOST PLANET או TUROK או כל פורט אחר שקיים
פורסם 2009 בינואר 2916 שנים יאאלה רוקסטאר האלה חבורה של חובבנים... תשימו לב- מי שהתקין את הפאצ' החדש- אתם לא יכולים להכנס למחשבים ב INTERNET CAFEאני יכול ועוד איך וניסיתיאצלי אישית המשחק קורס כפול 2 מלפני שהתקנתי את הפאצ', ב FPS אין גם ככה שיפור משמעותי...שום קריסה, שיפור אדיר ומאסיבי בFPSהמשחק הזה הוא סתם מסחטת כסף, זה הכל, אני שמח שלא קניתי את המשחק הזה, בקריסמיס בטח המשחק הזה הכניס כמה מליוניםזה פורט שלא עבדו עליו זה יותר גרוע מ LOST PLANET או TUROK או כל פורט אחר שקייםאה... ואני? יש לי את המקורי
פורסם 2009 בינואר 2916 שנים סליחה על הבורותמהו הממוצע של FPS שנחשב לשחיק במשחק?תודה ולילה טובליאורמתי שהFPS מספיק טוב כדי שאתה תוכל לשחק .
פורסם 2009 בינואר 2916 שנים אני פשוט רואה שזה קרה לכמה אנשים פה.. לכן אני שואל. :-\אז האם להתקין את זה? זה ממש משפר את הביצועים?
פורסם 2009 בינואר 2916 שנים בוא נגיד את זה בקצרה, אלה שיש להם באגים הם בדרך כלל אלה שיש להם משחק לא מקוריאדבר בשם עצמי, לי יש עותק מקורי והשיפור שאני ראיתי בפאצ' החדש הוא לא פחות משיפור פאטאלי ואדיר
פורסם 2009 בינואר 3016 שנים לא יודע מה איתכם אבל אני מפעיל את המשחק על מעבד אינטל פנטיום 233כרטיס מסך 16MB של ATIוכרטיס סאונד של 16 של קראייטיב והארדיסק של 20 ג'גהוזיכרון של 256יש מטרה לספאם הזה מלבד לצבור אזהרה?(שאלה רטורית במקרה וזה לא ברור)
פורסם 2009 בינואר 3016 שנים אני לא מצליח להתקין את הפאץ' החדש...הורדתי אותו, התקנתי, נכנסתי ולמשחק ולא היה שום שינוי באפשרויות של ההגדרות גרפיקה אז מכאן אני מניח שזה לא התקין.הורדתי את הפאץ' הראשון והתקנתי, אחר כך התקנתי את הפאץ' החדש, אותו הדבר, אין שינוי. ???
פורסם 2009 בינואר 3016 שנים התקנתי אותו אתמוליש לי 4870 של ASUS 1Gהבעיה ממשיכה- שגיאת DESC10 לאחר כדקת משחק
פורסם 2009 בינואר 3016 שנים אז ככה....ראשית....יש לך את המשחק ואני רוצה לצרוב עותק של הדיסק...כי אני רוצה לשמור על הדיסק...(רק את דיסק 1)איך אני עושה זאת?שאני משחק...אני רואה שהוא בונה את הגרפיקה באמצע המשחק...אני לא רוצה שזה יקרה איך אני יכול לשנות את זה?.וגם אני רואה קוים ישרים...כאליו שאני בלי AF....אבל אני עם....יש משהו לעשות??...אן צריך אני יעלה תמונה של מה שאני מתכוון....תודה מראש...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.