פורסם 2008 בדצמבר 1216 שנים המשחק לא נותן לי לשנות את ההגדרות למעלה מMEDIUM!האם זה אמור להיות ככה והמחשב שלי חלש, או שיש בעיה?מפרט בצד...תודה מראש
פורסם 2008 בדצמבר 1216 שנים המשחק לא נותן לי לשנות את ההגדרות למעלה מMEDIUM!האם זה אמור להיות ככה והמחשב שלי חלש, או שיש בעיה?מפרט בצד...תודה מראשצור קובץ בתיקיה של המשחק בשם commandline.txt ותכתוב בתוכו:-norestrictions-nomemrestrict
פורסם 2008 בדצמבר 1216 שנים צור קובץ בתיקיה של המשחק בשם commandline.txt ותכתוב בתוכו:-norestrictions-nomemrestrictתודה רבה!!עוד שאלה, אני ממש בתחילת המשחק וקיבלתי את הטלפון, עעכשיו אני רוצה להינות קצת מהמשחק ולכן אני צריך נשקים והרבה...מצאתי כאן כמה צ'יטים:http://www.gamespot.com/pc/action/grandtheftauto4/hints.html?tag=tabs;cheatsכתוב שצרייך לחייג את זה בטלפון כיצד מחייגיים מספרים?ניסיתי להוציא את הטלפון וללחוץ על המספרים של קוד מסוייים אבל זה לא עובד....מה כן צרייך לעשות?שוב תודה מראש
פורסם 2008 בדצמבר 1216 שנים בוקר טוב!מקווה שזה המקום המתאים לשאלה שלייש לי מעבד של איטל ליבה כפולה 6420 2.13כרטיס מסך של פרוקולור 4850 ג'גה זכרוןהאם שווה לי לקנות את המשחק?,הוא ירוץ בסדר?תודה רבה ושבת שלוםליאור
פורסם 2008 בדצמבר 1216 שנים מקש למעלה (המקשים למעלה שנמצאים בצד ימין.. לא W) ואז עוד הפעם למעלה.. ותקיש את המספר
פורסם 2008 בדצמבר 1216 שנים שלום שאלה, מתי באמת יוצא הטלאי של המשחק? הוא לא היה אמור לצאת אתמול או שלשום? (לפי Vgames) תודה.
פורסם 2008 בדצמבר 1216 שנים מדוע אצלי הוא לא מזהה לי את הכרטיס מסך (תצורת SLI 1GB) ???מפרט בצד.הבנתי שיש תמיכה של המשחק ב- SLI ???
פורסם 2008 בדצמבר 1216 שנים בוקר טוב!מקווה שזה המקום המתאים לשאלה שלייש לי מעבד של איטל ליבה כפולה 6420 2.13כרטיס מסך של פרוקולור 4850 ג'גה זכרוןהאם שווה לי לקנות את המשחק?,הוא ירוץ בסדר?תודה רבה ושבת שלוםליאורירוץ אצלך בלי בעיה,עם המפרט שלי (תסתכל בצד) הוא מריץ לי על 30-40 FPS קבוע
פורסם 2008 בדצמבר 1216 שנים שאלה יש לי פנטיום 4 3 גיגהרץ2 גיגה זיכרוןכ.מסך 6800 gtהמשחק בכלל לא עולה לי.. האם זה בגלל שיש לי אקס פי?אז הגדרתי תיאומות לווינדוס 2000,עדיין לא עולה,יש לי דרייבר עדכני ודיירקס איקס עדכני.מה יכולה להיות הבעייה מפרט המחשב?או שזה לא אקס פי sp 3?יש לי sp 2
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.