עבור לתוכן

שאלת נוב- ביצועי GEFORCE 8600GTS

Featured Replies

פורסם

שלום, מצאתי אצל דוד שלי בארון GEFORCE 8600GTS LEADTEK 256MB, אני לא יכול להשתמש בו כי המחשב שלי בן כמה שנים כבר ואני לא עושה כלום חוץ מלגלוש בפיירפוקס, אבל פתאום בא לי קצת לשחק במשחקים יחסית חדשים.

תכננתי כבר לשדרג לוח מעבד וזכרון ושיהיה כרטיס מסך HD3200 מובנה עליו, האם הכרטיס הזה יותר טוב מהON BOARD 3200 שאפשר להשיג עם צ'יפסטים של AMD ? במקרה כזה אני אוכל לקנות לוח ללא IGP ולקבל משהו קצת יותר טוב.

האם הכרטיס הזה בכלל מעלה משהו ? אני ממש לא מעודכן. קראתי בגוגל, כתוב שזה נחמד, אבל אלה ביקורות לפני שנה ואיך שהתחום הזה זז, אני לא אתפלא אם הוא לא מעלה ויסטה כבר. חחחח

תודה

פורסם

אל תגזים, זה כרטיס חמוד, בטח לא מה שאפשר למצוא בצ'יפסטים פשוטים

אתה קצת מזלזל, הכרטיס כן יוכל להריץ משחקים כמו UT3, ASSASSUNS CREED, DMC4, ואפילו על הגדרות גבוהות

כמובן כשמדובר ברזולוציות כמו 1024X768 או 1280X1024 ששם כברק תצתרך להתפשר מעט.

פורסם
  • מחבר

וואו באמת ? לא היה לי מושג ! איזה כיף, עכשיו יש לי כרטיס מסך שמעלה משהו.

פשוט יש לי FX 5200 עכשיו וסוליטייר לא עולה אז הרשיתי לעצמי לא לפתח ציפיות :)

פורסם

לי היה 8600GT בOC אז אני יודע למה ה8600GTS מסוגל :xyxthumbs:

פורסם

יש לי את הכרטיס הזה GEFORCE 8600GTS LEADTEK 256MB כרטיס מעולה עובד מצוין איך אפשר בכלל להשוואות לכרטיס מסך מובנה

עד לא מזמן חשבתי להחליף אותו ועדיין אני לא בטוח. כי הוא עובד יפה מאוד מריץ חלק את רוב המשחקים כמעט כולם חוץ call of duty 5

פורסם

בהשוואה נכון לביצועים של כרטיסי NVIDIA מסדרה 9XXX

ה8600GTS ו8600GT EXTREME של LEADTEK צריכים להיות ממוקמים מעל ה9500GT בטבלת הביצועים. מעט יותר חזק מה9500GT אבל יותר חלש משמעותית מה9600GT. (בעקרון ה9500GT בנוי על אותה ליבה של 8600 שעברה מזעור).

יש לי אחד כזה על המחשב הקטן ולמען האמת הוא יכול להריץ את רוב המשחקים שיש כיום. (כולל GTA IV)

פורסם
  • מחבר

Sounds great to me !

אני אלך בהקדם להביא לי לוח ומעבד AMD נחמדים וקיבלתי אחלה שדרוג !

אפשר דוגמא ליכולות OC שלו עם קירור סטוק ?

פורסם

ה - 8600GTS חזק מה - 9500GT GDDR3 (שבעצמו חזק מה - 8600GT) ודי משתווה ל - X1800XT/X1950PRO/HD2900GT.

פורסם
  • מחבר

ממ אז הוא מעין Ti4200 של היום ? (סלחו לי זאת התקופה בה הפסקתי לקרוא על מחשבים חח)

איך הוא בOC ? הקירור שעל הLEADTEK נראה די נחמד יחסית למהירויות

פורסם

בOC הוא בסדר לא מי יודע מה

פורסם

פשוט תרכיב אותו ותראה איך הביצועים על המחשב שלך, אבל שים לב רק שיש לך איזה ספק כוח נורמלי (לא איזה משהו מפוצץ) למה נראה לי שהכרטיס הזה צורך חשמל לא קטן.

פורסם

לא יודע כמה הוא צורך אבל אצלי הוא מחובר לחשמל של הספק

הספק שלי HEC 400

פורסם

זה מספיק

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים