עבור לתוכן

זקוק לעזרה בחירת מסך 20-22 ב 3k~

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

נכנעתי והחלטתי ללכת על מסך שלפחות ממה שקראתי בפורום הוא הטוב ביותר לצרכים שלי.

שימושים עיקריים: סרטים, עיצוב גרפי ושאר ירקות (קריאת מסמכים גלישה בנט תכנות...משחקי מחשב כמעט ולא)

גודל מועדף בין 20 - 22 אינץ.

אם המסך הוא לא 22אינץ אז אני מעדיף מסך 3x4 אלא אם כן אתם ממליצים אחרת או שלא קיים כזה.

אני רוצה את לקבל את התמורה הטובה ביותר לכסף:

אם אפשר לקנות בסכום הזה מסך טוב של 20 אינץ ומסך פחות טוב בצורה ניכרת של 22 אני מעדיף את ה - 20 (לא רק הגודל קובע)

לעומת זאת אם בסכום הזה אפשר להשיג מסך 22 אינץ שיהיה קרוב מאוד באיכות עד אותה איכות אז כמובן שה 22 עדיף.

אני מעדיף לקבל כמה המלצות ונימוקים כדי שאני יהיה מוכן כשאני אגיע לקנות את המסך עם כמה אופציות טובות מתחת לשרוול.

כמובן שאני רוצה פאנל איכותי (לא TN) וארגונומיה טובה.

חשוב מאוד שהמסך יהיה בזמינות סבירה בעיקר באזור המרכז להבדיל אלף אלפי הבדלות ממסך שקיים רק בחו"ל או באיזה חנות אחת במקום נידח.

אם אפשר וזה סתם עניין של טעם אישי שהמסך יגיע בשחור זה פלוס מבחינתי אבל לא שובר עסקה.

פורסם

למה כתוב EIZO בכותרת ? כבר החלטת עליו ?

למה לא מסך 24 למשל ?

פורסם
  • מחבר

בו נאמר שעד היום בבוקר הייתי די משוכנע שזה החברה שזה המסך בשבילי (כלומר מסך של EIZO).

בזמנו עשיתי ברורים והמסך שהכי עניין אותי היה ה dell 2007fp שכבר לא ניתן להשגה,

בזמנו לא רציתי להוציא יותר מ 2.5K.

מכל הברורים עלה שהמסך הכי טוב ללא עוררין לגרפיקאים הוא מסך מדגם EIZO.

הבעייה:

היום הייתי באחת החנויות שמוכרות את המסכים ספציפית את הדגם: S2231WE והמוכר הצליח להדאיג אותי עם הנתון שלמסך יש זמן תגובה של 8ms והיות שהמסך הזה הוא לא רק מסך עבודה אלא גם לשימושים אישיים כמו שציינתי למשל סרטים הוא ציין שדווקא בסרטים תהיה בעייה..

אני הייתי די משוכנע ש 8ms לא אמור להשפיע בסרטים אולי רק במשחקי מחשב מלאי פעולה,

אבל אם הדבר נכון גם לסרטים אז אני בדילמה,

הייתי מעוניין כמובן במסך שעונה על כל הצרכים שלי ואם 8ms אכן מפריע בסרטים זה כבר בעייתי.

(למרות שראיתי גם שיש מסכי EIZO עם 5ms זמן תגובה).

אני חושב ש ''22 זה די והותר למסך, היה לי מסך די קטן עד עכשיו ככה שזה כבר שידרוג משמעותי (אחרי הכל הייתי מוכן להסתפק ב ''20) בשביל ממש להנות מסרטים יש לי טלוויזיה איכותית אני לא רואה סיבה לקנות מסך ''24 בעיקר בהתחשב בעובדה שהוא סביר להניח יעלה לי יותר משמעותית ממסך ''22 באותה איכות.

כמובן שיכול להיות שאני טועה ואני מוכן ללמוד ולהשכיל.

בהמשך לסיפור החנות המוכר המליץ לי על מספר דגמים חלק אני מכיר וחלק לא אני אשמח לפידבק בנושא:

philips 240PW פאנל S-IPS ועל הנייר 5ms זמן תגובה - הוא הגדיל ואמר שזה מסך עם waiting list ונחשב לדי איכותי כן הוא ''24 אבל משום מה הוא לא שמע על דגם עם יכולות מגבילות ב ''22.

LG L2000CP - שכבר ראיתי בפורום שקיבל ביקורות די טובות

וכמה מסכים של viewsonic

VP2250WBפאנל m-pva

VP2330פאנל m-pva

VG2230 פאנל ??

וכמובן עדיין לא ירדתי ממסכים מדגם EIZO

אני כבר די מבולבל, החלטתי שאני רוצה ללכת על הטוב ביותר אבל מסתבר שאני עדיין לא יודע מה זה (כמובן שטוב ביותר זה יחסי והכוונה כאן זה טוב ביותר לצרכים שלי שיתן תפוקה מקסימלית למחיר שאני מוכן להשקיע)

פורסם

זמן התגובה של ה - EIZO לא צריך להטריד אותך, אין לו העיות בסרטים/משחקים ומה שאמרו לך זה קשקוש.

המסך מצוין אך כשיש 24 איכותיים במחיר דומה לא הייתי הולך עליו.

לגבי שאר האופציות:

כל ה - VIEWSONICים שציינת הם TN ולא שווים את המחיר (מלבד מסך ה - 23' שהוא טוב אבל פחות טוב מהמסך הבא).

ה - LG טוב אם יש לך תקציב מוגבל יחסית.

הפיליפס 240PW9EB הכי משתלם לדעתי, אני בעצמי מתכוון להזמין אותו.

פורסם
  • מחבר

אז הבחירה שלי היא למעשה בין ה EIZO ל philips ?

מה היתרונות של ה philps על ה EIZO ? (חוץ מהבדלי גודל)

האם מישהו כבר ניסה את המסך ויכול לתת רשמים למעט נתונים על נייר ?

האם יש קישור לביקורת על המסך ונתוני המסך ?

אגב תודה על התגובות.

פורסם

כתבתי על היתרונות והחסרונות של שני הפאנלים פה - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=379439.msg3267669#msg3267669

אל תתייחס למה שתוב שם לגבי ה - INPUT LAG כי זה מקרה פרטי של הדל.

לפיליפס מלבד הגודל יש גם רזולוציה גבוהה יותר שנותנת יותר שטח עבודה וגם משפרת את איכות סרטי ה - 1080P.

הנה הנתונים שלו - http://www.consumer.philips.com/consumer/en/gb/consumer/cc/_productid_240PW9ES_05_GB_CONSUMER/LCD-widescreen-monitor+240PW9ES-05#/consumer/en/gb/consumer/cc/_productid_240PW9ES_05_GB_CONSUMER/LCD-widescreen-monitor+240PW9ES-05

אין עדיין ביקורות עליו (המסך מאד חדש וגם אין הרבה ביקורות על מסכי פיליפס ממה ששמתי לב).

פורסם
  • מחבר

התרשמתי לטובה מהפיליפס הבעיות היחידות שעומדות על הפרק:

האם ''24 זה לא כבר גדול מידי בשבילי?

כשהמסך כזה גדול האם צפייה בסרטים ממרחק קרוב בכלל אפשרית? זה לדעתי כבר הופך להיות אולי גדול מידי.

האם אין גירסה זהה של פיליפס ב ''22 ?

כמובן העובדה שלא ניסו אותו וכרגע הנתונים היחידים הם נתונים על הנייר גם די מטריד.

אגב מה ידוע על הארגונומיה של הפיליפס ? ידוע של EIZO יש ארגונומיה מצויינת האם אותו דבר יכול להאמר גם על הפיליפס?

פורסם

את זה אתה צריך לבדוק כי זה אינדיוידואלי, תלך למישהו שיש לו מסך בגודל כזה או לחנות ותבדוק.

לדעתי כן, אין בעייה לצפות בסרטים ממרחק של כמטר.

אין גרסת 22 איכותית כזאת.

הארגונומיה של המסך משוככלת וכוללת הכול:TILT,SWIVEL,HIEGHT ADJUSTMENT ו - PIVOT.

(הייתי יכול לקרוא את זה בנתונים שלו שצירפתי :P)

פורסם

אין עדיין ביקורות עליו (המסך מאד ידש וגם אין הרבה ביקורות על מסכי פיליפס ממה ששמתי לב).

לא ביקורת,אבל דיון על הפיליפס באתר hwzone בסינגפור עם התרשמויות של שניים שרכשו אותו ויש גם קצת תמונות (בעמ' 4 ו 5):

http://forums.hardwarezone.com.sg/showthread.php?t=2144004&page=5

הפוסט האחרון בת'רד שם נכתב היום.

פורסם
  • מחבר

אני יודע שזה שאלה טיפשית אבל סתם מתוך סקרנות,

המסך באתר של פיליפס מוצג כמסך כסוף אבל כאן:

http://forums.hardwarezone.com.sg/showthread.php?t=2144004&page=5

הוא מופיע כמסך שחור.

האם הוא מגיע בשני צבעים ?

פורסם

לארץ מיובאת רק הגרסה השחורה לידיעתי.

פורסם
  • מחבר

ושוב מתוך סקרנות את דגם מסך ה EIZO שציינתי ראיתי רק באלונים או תמונת פרסומת באתרים,

יהיה נחמד לראות את המסך בתמונה שהיא לא תמונת פרסומת ולהתרשם ממנו קצת.

אז אם יש כאן באתר קישורים או מישהו מכיר קישורים לתמונות כאלא אני אשמח להתרשם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים