עבור לתוכן

בעיה | טעינה איטית של ישומים ב 9800GT במשחקים .

Featured Replies

פורסם

פתחתי נושא חדש עם כותרת תקנית , מנהלים סליחה להבאה לא יחזור על עצמו , הינה הבעיה שלי שוב פעם :

שלום לכולכם , יש לי כבר נושא שפתחתי בעקבות הבעיות שלי עם הכרטיס המסך , כעת יש לי בעיות חמורות ביותר , ( בעיות אלו היו לפני שדרוג המפרט שלי )

יש לי בעיות בכל משחק אפילו בגראפיקה על LOW ב CRYSIS הכל עובד בסדר , FPS גבוהה אך דברים נטענים לאט! כשאני מתקרב אליהם הם מופיעים , וכשאני מתרחק הם שוב פעם נעלמים , חשבתי שזה נוצר בעקבות צוואר בקבוק שיש לי , אז קניתי מאבד חדש , אבל הבעיות עדיין נשאו , אני נואש כי בזבזתי כלכך הרבה כסף על השדרוג הזה , ואני נותרתי ללא עזרה או שום רעיונות כיצד אני יכול לבדוק את העניין Sad

בחנות אמרו לי שזה גם היה בעקבות המעבד אבל מי יודע...

המפרט לפני השדרוג :

3800+ AMD X2 64Bit

2 GB's RAM

160 GB Hard Drive

2600XT ATI Radeon

450W PSU HEC

לאחר מכן קניתי 9800GT GIGABYTE וזה החל לעשות בעיות אז שדרגתי ל :

AMD X2 64Bit + 5200 (שדרוג מ 2.0 ל 2.7 )

2GB RAM

160 Hard Drive

9800GT

550W PSU Chiftec

אמרו לי שכל הבעיות בגלל הצוואר בקבוק שנוצר בעקבות המעבד החלש , אבל כעת המעבד בסדר ואפילו במשחקים קלים , זה לא מראה לי יש כל מה שאמור להיות במרחק Sad( בבקשה מישו תציעו משו , אני במצב ממש חרא

פורסם

אוקיי, ועל איזו רזולוציה אתה משחק (המקסימאלית) ?

פורסם
  • מחבר

אממ 1280*1024 אפילו אם אני על 800*600 , ועל LOW ב CRYSIS המשחק פועל חלק אבל זה טוען ישומים מאוד איטי , כגון שיחים , דשא , וגם ב ASSASSIN CREED למרחקים אני לא יכול פשוט לראות מה קורה שם וכך אפילו במשחקים כמו NFS UNDERCOVER!!!! 17-20 FPS זה נראה לך הגיוני ? אם כבר GTA IV פועל בלי בעיות ואני לא יודע איך

פורסם

ארד דיסק הוחלף?

פורסם
  • מחבר

לא אבל בחנות בדקו אותו ומצאו שהוא תקין , וגם בדיקות ה 3DMARK שלי עלו מ 4470 ל - 9400 בערך , אבל למרות התוצאה הטובה , עדיין יש את הבעיה הזו

פורסם

מה עם הזיכרון? משהו מוזר אתה אומר שהכל הוחלף

רגע בכל המשחקים זה קורה לך?ואני לא מדבר על מה שהזכרת

פורסם
  • מחבר

זכרונות גם כן נבדקו .

וכן , בכל המשחקים שיש דברים שנמאים רחוק זה טוען לי אותם רק שאני מתקרב , וכשאני חוזר אחורה זה עוד הפעם נעלם ...

יכול להיות שגם אם אני ינסה לפרמט ל VISTA יש לי כרגע XP SP3 , אולי הבעיה תעלם ? יכול להיות שזאת בעיה במערכת ההפעלה ? :S

פורסם

רגע המחשב כבר אחרי פירמוט לא?

בגלל החלפת חלקים

פורסם
  • מחבר

לא , הוא לא אחרי פירמוט ...

אבל גם בחנות וגם מתוך נסיון , לאחר החלחפת חלקים , יש להקפיד סך הכל על מחיקת דרייברים ישנים , ולשים חדשים בצורה נכונה ככה אני חושב לדעתי .

אני לא ממש רואה פה הבדל אם אני יפרמט או לא , אבל אי אפשר לדעת :S ...

פורסם

אין הרבה מה לעשות אתה חייב לפרמט

להתקין דרייברים מחדש

עוד דבר אחד אתה יכול לעשות לעדכן דרייבר למעבד

אם זה לא עוזר לפרמט

פורסם
  • מחבר

עדכנתי דרייבר חדש וכלום :( מה אתה חושב אחרי פירמוט זה אמור לשנות משו ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים