פורסם 2008 בדצמבר 1116 שנים שכל אחד יזרוק את הסרטים שלדעתו אמורים לצאת מגוחכים ואים יש אז גם לינק לטרילר אני מתחיל Dragonball Evolution לא זה לא סרט מצויר חדש בסדרה וגם לא סרט גרפיקה ממוחשבת אלה סרט אם שחקנים בשר ודם הוא מיצג את גוקו אני מעריך שגוקו הקטן מהסדרה המקורית זה לאומת - התמונה השניה זה של גוקו הגדול כמובן אבל זה כלום תיראו את הטרילר ה"מבריק" שיצא ? http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=34452 סתם להשוות לסידרת האנימה http://www.youtube.com/watch?v=wuDvS5izltU הם בכלל ראו את הסידרה לפני שלקחו שחקנים ? ומי לעזאזל החליט לעשות מהסדרה סרט רגיל ? אני חושב שזה הולך להיות אחד הסרטים המגוחחים ביותר שיצאו בשנים האחרונות ובטח גם כישלון קופתי גדול איזה חובב דרגון בול ילך לראות את הסרט שיראה שחיף משחק את גוקו ?
פורסם 2008 בדצמבר 1116 שנים ואוו 2 סרטים מגוחחים...מה השנה לא היה כאלה ?לא נוראיש גם סרטים ממש טובים שאמורים לצאת השנה (Watchman לדוגמא)
פורסם 2008 בדצמבר 1116 שנים ואוו 2 סרטים מגוחחים...מה השנה לא היה כאלה ?לא נוראיש גם סרטים ממש טובים שאמורים לצאת השנה (Watchman לדוגמא)הטריילר עשה לי את זה.. (1080P)
פורסם 2008 בדצמבר 1116 שנים אל תשכחו שלפני קצת יותר מחצי שנה הייתה שביתה של היוצרים,כתבים ... ובגלל זה השנה יהיו פחות סרטים טובים. מסיבה זו דחו בשנה שלמה את השקת הסרט השישי מסדרת הארי פוטר, שהיה מוכן כבר בקיץ האחרון. כשיש סרט בינוני שמתחרה נגד סרטים גרועים, הסרט הבינוני יצליח. לפחות זמן ההמתנה בין הסרט השישי לשביעי יהיה קצר.
פורסם 2008 בדצמבר 1216 שנים מחבר לא אמרתי שצריך לחכות לסרט של דרגון בול וזה גם ככה בטח יצא מגוחך אבל זה דיון על סרטים מגוחכים הסרטים של ארי פוטר מתאימים לקהל היעד שלהם למרות שאין לי מושג מה מוצאים בסדרה
פורסם 2008 בדצמבר 1516 שנים שום דבר לא עונה על הקטגוריה של סרטים מגוחחים...ובחייכם, סרט של דרגון בול זה הדבר הכי מגוחך וילדותי שיכולם למצוא?הידעתם שיש משהו כמו 14 סרטי פוקימון? 14?!?!הארי פוטר הם סרטים סבירים, לא יותר (מלבד החמישי, שהרס ספר שהיה גרוע מלכתחילה)הבעיה העיקרית שלהם היא הבעיה של רוב הסרטים שעלילתם באה מספר(בעיקר כאלה שהספר ארוך יחסית), יש להם פשוט יותר מדי עלילה לדחוס לקצת מדי זמן(את שר הטבעות דחסו לאיזה 9 שעות, ועדיין חסרה שם איזה חצי מהעלילה)או כמו שכתבו ב-fisheye על מצפן הזהב (קראתי את הביקורת לפני חמש דקות ולכן זה עלה לי לראש)חברים, לא נכביר מילות אזהרה הפעם. כבר ראיתם סרט פנטזיה או שניים בשנים האחרונות ואתם מכירים את התרגולת: יש לנו עלילה שיכולה למלא לפחות 12 שעות, ורק שעתיים כדי לכסות אותה בפועל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.